Онлайн формат – нові можливості для розвитку

29 жовтня 2021 року

29 жовтня 2021 року студенти першого потоку 3 курсу юридичного факультету мали нагоду в межах вивчення дисципліни «Трудове право» відвідати вебінар, організований Голосіївським районним центром зайнятості. В ході зустрічі завідувач сектору профорієнтації Євгенія Шкіндер ознайомила присутніх з такими надзвичайно важливими питаннями, як підготовка до співбесіди з роботодавцем та складання резюме.

Які бувають співбесіди з роботодавцем? Які питання найчастіше задають роботодавці під час співбесіди та як краще на них відповідати? Що варто зробити перед зустріччю з роботодавцем? Які особливості онлайн-співбесід? Відповіді на ці та багато інших питань отримали студенти від пані Євгенії.

Не менш змістовною була друга частина вебінару, присвячена вимогам до складання резюме. Зокрема, студенти дізнались про види резюме, його структуру, ознайомились із технікою підготовки резюме. Не обійшли увагою й питання написання мотиваційного листа як документу, що доповнює резюме та фокусує увагу роботодавця на головних аспектах діяльності особи, яка шукає роботу.

На завершення студенти ознайомились з інформаційними ресурсами Київського міського центру зайнятості. Особливо зацікавились можливостями Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри, де серед іншого можна пройти тестування Soft Skills та зрозуміти свої сильні стороні та конкурентні переваги, а також визначити додаткові навички, які бажано опанувати.

Зустріч видалась надзвичайно цікавою та інформативною.

Дякуємо організаторам за проведений захід та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю!

Тамара Новак
доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook