Якість проведення відкритих лекцій на економічному факультеті

31 жовтня 2021 року
    На економічному факультеті в жовтні було проведено 3 відкритих лекційних заняття науково-педагогічними працівниками факультету:
    1. 5 жовтня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки Коваленко Лариса Вікторівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Нормування, організація і оплата праці» на тему: «Дисципліна праці: суть, методи, шляхи збереження та зміцнення» для 14 студентів 4 курсу спеціальності «Економіка підприємства».
    На лекції були присутні: завідувач кафедри економіки д.е.н., професор Байдала В.В., д.е.н., проф. Єрмаков О.Ю., д.е.н., проф. Рогач С.М., д.е.н., проф. Ткачук В.А., доценти Нагорний В.В., Балан О.Д., Гаврилюк І.П., Степасюк Л.М., Костюк Т.О., асистент Якимовська А.В. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А. Студенти відзначили доброзичливість лектора, повагу і такт по відношенню до них.

    2. 22 жовтня 2021 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів Скрипник Галини Олексіївни з дисципліни «Інвестування». Лекція на тему «Інновації як об’єкт інвестиційної діяльності» була викладена для 12 студентів 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
   На лекції були присутні: завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Давиденко Н. М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри фінансів Буряк А.В., Біляк Ю.В., Олійник Л.А., Мрачковська Н.К., Тітенко З.М., к.е.н., ст. викладач Євенко Т.І. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А., які позитивно оцінили відкриту лекцію та висловили свої побажання. Студенти побажали викладачеві – знайти можливість провести фінансову гру «Брейн-ринг» в рамках вивчення дисципліни.

    3. 29 жовтня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Березовська Людмила Олексіївна провела в онлайн-режимі відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи біржової діяльності» на тему: «Біржові угоди» для 17 студентів 2 СТ курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
    На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А., завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Ільчук М.М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Томашевська О.А, Кириченко А.В., Фурса А.В. Серед зауважень від студентів – швидше повернутися в аудиторію і мати можливість спілкуватися з викладачем в аудиторії. В цілому колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.

    Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 98; 98; 99%, а студенти оцінювали за 50-бальною шкалою і середній бал становив 49; 48; 49%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
 Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/99582, https://nubip.edu.ua/node/99681.">https://nubip.edu.ua/node/98347, https://nubip.edu.ua/node/99582, https://nubip.edu.ua/node/99681.
 Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/98796,https://nubip.edu.ua/node/99933,https:// nubip.edu.ua/node/100289,
    Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Костюк Вікторія,
відповідальна від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю навчання
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook