Участь навчально-наукової лабораторії економічної теорії та біоекономіки у вебінарі «Як отримати грант у рамках каскадного фінансування»

27 жовтня 2021 року
     26 жовтня 2021 р. навчально-наукова лабораторія економічної теорії та біоекономіки долучилась до участі у вебінарі “Як отримати грант у рамках каскадного фінансування”.

     Особливості процедур каскадного фінансування від А до Я охарактеризував Кульчицький Іван, gрезидент ГО АЄІ, керівник НКП “Інформаційні та комунікаційні технології”. Як український університет став частиною успішної заявки FlexCLEC у конкурсі каскадного фінансування проєкту SMART4ALL програми Горизонт 2020 розповів Семенов Андрій, д.т.н., професор кафедри “Радіотехніки” Вінницького національного технічного університету. Проєкт центру 4.0 КПІ ім. Ігоря Сікорського на створення європейського Digital Innovation Hub (DIH) в рамках каскадного фінансування проєкту BOWI програми Горизонт 2020 презентувала Юрчишин Оксана, к.т.н., доцент, директорка департаменту інновацій і трансферу технологій КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Довідково: каскадне фінансування є механізмом фінансування “третіх сторін” (не членів консорціуму) в рамках уже діючих проєктів ЄС. Цей метод фінансування має значно спрощені адміністративні процедури, конкурси оголошують проекти, що уже фінансуються ЄС. Розмір фінансування не перевищує 200 тис. євро, аплікантами можуть бути стартапи, малі та середні підприємства, а також невеликі консорціуми у складі університетів, дослідницьких установ та МСП.

Олена Коваль,
доцент кафедри економічної теорії НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook