Успіх студентської чоловічої збірної НУБіП України з волейболу у першому турі чемпіонату України другої ліги

27 жовтня 2021 року
     Чоловіча збірна НУБіП України з волейболу розпочала змагання у ХХХІ Чемпіонаті України другої ліги сезону 2021-2022 рр. Цього сезону у Другій лізі чемпіонату України серед чоловічих команд зіграють 23 команди, які на першому етапі розділені на дві групи.

  
     На першому етапі команди в групах грають в одне коло. Команди, що в групах посядуть 1-2 місця, на другому етапі розіграють 1-4 місця другої ліги. Наші хлопці змагаються у групі Б серед 12-ти команд.
     23-24 жовтня у місті Черкаси у спортивній залі КП «МСК Дніпро» відбувся перший тур змагань другої ліги. Збірна НУБіП України зіграла з командами КПНЗ «КДЮСШ № 2» ЧМР з міста Чернігів та  ВК «Решетилівка-ДЮСШ» з міста Решетилівка. Обидва поєдинки наші хлопці виграли з рахунком 3:0.
 
     За підсумками першого туру змагань найкращим центральним блокуючим визнано Романа Гапенюка, а другу позицію в цьому рейтингу обійняв Антон Васильченко (ф-т конструювання та дизайну).
     Другим у рейтингу діагональних став Андрій Ярмолюк (ННІ ЕАЕ), п'яту позицію серед догравальних обійняв Максим Ванжура (агробіологічний факультет).
 
Вітаємо наших волейболістів з вдалим виступом!
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook