«Барвиста осінь-2021» принесла Гран-Прі «ТОНІЦІ»

27 жовтня 2021 року

 Ще недавно в небі синім
Пролітали журавлі,
А сьогодні в безгомінні
Ходить осінь по землі.
І від краю і до краю,
Від двора і до двора
Золотого урожаю
Знов до нас прийшла пора.

         А урожаї бувають різними… У кафедри культурології – це урожай нагород на всеукраїнських і міжнародних творчих конкурсах, до якого цими вихідними додалося Гран-Прі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Барвиста осінь-2021» в рамках проєкту «Квітуча Україна».
 
 
         Голова оргкомітету фестивалю «Квітуча Україна» співзасновник міжнародних фестивалів Греції, Чехії, Болгарії, Угорщини, директор туристичної компанії Алітас-Тур, яка є постійним членом Європейської асоціації Фольклорних фестивалів, – Алла Миколаївна Добровольська – палкий поціновувач різних видів творчості, активна і креативна людина, -  уже багато років поспіль за підтримки Міністерства культури України,  Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка,  Європейської асоціації фольклорних фестивалів (EAFF) запрошує талановиту молодь презентувати свої творчі досягнення. 
         Саме фестиваль-конкурс « Барвиста осінь» завжди створює особливі  умови для духовного і культурного розвитку, тут відчувається здоровий дух змагань між художніми колективами і обдарованими особистостями, тут є можливість не лише продемонструвати майстерність, а й встановити творчі контакти, обмінятися  творчим досвідом з пошуку нових творчих форм.
         Цьогоріч у Міжнародному конкурсі взяло участь тріо «ТОНІКА» під керівництвом викладача кафедри культурології Ніни Мелікової.
 
   
 
         Своїм результатом конкурсантки задоволені: голова журі  українська естрадна співачка, народна артистка України, солістка ВІА "Мальви" Львівської обласної філармонії, солістка ВІА "Смерічка" Чернівецької обласної філармонії, лауреат багатьох міжнародних конкурсів і мультикультурних фестивалів Інесса Михайлівна Братущик вручила «ТОНІЦІ» Гран-Прі!
 
 
         «Зупинятися на досягнутому «ТОНІКА» не буде, адже у творчості завжди є простір для удосконалення», - кажуть учасниці тріо. І ми віримо, що попереду у них ще багато здобутків і перемог.
 
 
Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook