АГРОНОМІЯ 8 семестр
Нижче наведено перелік вибіркових дисциплін для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який пропонується студентам бакалаврату спеціальності 201 «Агрономія» для вивчення у 8 семестрі для основного терміну (6 семестрі скороченого терміну) навчання.
Вибір здійснюють студенти бакалаврату 3 курсу повного терміну навчання та 2 курсу скороченого терміну навчання. Кожен студент може обрати із запропонованого переліку будь-які п'ять дисциплін, незалежно від того, викладачами якої кафедри агробіологічного факультету вони будуть викладатися.
Вибіркові дисципліни для вивчення
у 8 (6 с.т.) семестрі бакалаврату
ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІН
ДЛЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРА
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 201 "Агрономія" (з анотаціями)
| 1 | Агробізнес і маркетинг в плодоовочівництві | анотація |
| 2 | Виробництво та оцінка якості продуктів переробки | анотація |
| 3 | Газонні та декоративні трави | анотація |
| 4 | Декоративне садівництво та квітникарство | анотація |
| 5 | Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини | анотація |
| 6 | Лучні фітоценози | анотація |
| 7 | Меліорація | анотація |
| 8 | Насіннєві фонди та їх логістика | анотація |
|
9
|
Органічне кормовиробництво
|
анотація |
|
10
|
Прикладна генетика сільськогосподарських культур
|
анотація |
|
11
|
Продовольче підприємництво
|
анотація |
|
12
|
Ризики кліматичних змін
|
анотація |
|
13
|
Селекція і насінництво гетерозисних гібридів
|
|
|
14
|
Сортовивчення та сортознавство
|
анотація |
|
15
|
Спеціальна селекція польових культур
|
|
| 16 | Створення і використання пасовищ | анотація |
|
17
|
Технології бродильних виробництв
|
анотація |
|
18
|
Технологічна експертиза продукції рослинництва
|
анотація |