Календар подій

18.07.2022 – 24.07.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.07.2022

Тетяна Луговкіна обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії

18 липня 2022 року

     Всі батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими, щасливими та успішними, а сьогодні під час війни ще й у безпеці.      Вибір професії є важливим дороговказом у становленні громадянина в соціумі. 

Антоніна Хохлова: Хочу навчатися на гумінітарно-педагогічному факультеті та продовжити династію філологів

18 липня 2022 року

Доброго дня, Тоню! Розкажи про себе, будь ласка.     — Антоніна Хохлова. Мені 17 років. Закінчила середню школу № 252 у м. Київ з поглибленним вивченням іноземних мов. 

SEB-2022. Заступник генерального директора компанії Агросем Богдан Зеленський: сьогодні студенти – це майбутнє держави

18 липня 2022 року

     Напередодні Форуму "SEB-2022" відбулась наша розмова з Богданом Зеленським, випускником нашого університету відразу двох факультетів – механіко-технологічного та аграрного менеджменту.< 

Ректорат: форум SEB-2022, вступна кампанія та організація освітнього процесу в умовах воєнного стану

18 липня 2022 року

     18 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Він зазначив, що продовження військової агресії росії проти України викликає тривогу за освітній процес у новому навчальному році. Тому питання безпеки є найголовнішим. 

Андрій Глазунов: «Amazon Web Services: що це і для чого це потрібно майбутнім ІТ фахівцям»

18 липня 2022 року

   Amazon Web Services (AWS) є найбільшим постачальником хмарних сервісів у світі, на даний момент продуктовий портфель AWS досить обширний, включає понад 200 хмарних сервісів, від IT-інфраструктури до машинного навчання. 

Ректорат, студентська організація та профспілки уклали Угоду про організацію навчального року в НУБіП України

18 липня 2022 року

     18 липня 2022 року відбулася чергова зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі Студентською організацією, профспілками співробітників, студентів та аспірантів, присвячена організації початку нового навчального року. 

Гостьова лекція від експерта SYNGENTA на тему «Здоровий спосіб землеробства»

18 липня 2022 року

     У рамках профорієнтаційної кампанії освітнього проекту «Агрокебети» 12 липня 2022 р. в дистанційному форматі було організовано і проведено лекцію на актуальну тему «Здоровий спосіб землеробства».      У ролі лектора виступив канд. 

Майбутній кадровик Ірина Мінчук: ніколи не пізно здійснювати свої мрії і йти вперед. Знаю, НУБіП мені в цьому допоможе!

18 липня 2022 року

Підвищення професійних вимог до працівників у сучасних ринкових умовах кидає виклик фахівцям багатьох спеціальностей. 

Вівторок
19.07.2022

Найкраща пора для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – проходження технологічної та виробничої практик

19 липня 2022 року

     Успішне закінчення весняного семестру, день-два відпочинку у батьків, і в подальшому проходження практики на харчових підприємствах України та за кордоном. 

Наукове стажування як важлива складова удосконалення професійних компетентностей науково-педагогічних працівників

19 липня 2022 року

     Наукове стажування за кордоном для науково-педагогічних працівників – це можливість удосконалення їхтеоретичних знань та практичних навичок, покращення знання іноземної мови, налагодження ділових контактів, обмін корисною інформацією із зарубіжними колегами тощо. 

Форум «SEB-2022». Для високопрофесійного лікаря ветеринарної медицини завжди знайдеться робота – В’ячеслав Саулко, голова Переяславської об’єднаної територіальної громади

19 липня 2022 року

   Роботодавці, які сприяють розвитку та зміцненню аграрного сектору, однозначно відіграють важливу роль в економічній стабільності України. 

SEB-2022. Голова «Асоціації фахівців землеустрою України» Анатолій Полтавець: освіта, бізнес і професійні громадські об’єднання разом мають дбати про якісну підготовку фахівця

19 липня 2022 року

     Нинішні здобувачі добре адаптуються до змін у формах навчання. Спочатку пандемія, тепер – військовий стан. Віримо у Перемогу, проте не зволікаємо часу і тепер. 

«Головне – не зупинятися на досягнутому та постійно самоудосконалюватися», – Владислав Малюшицький про продовження навчання за спеціальністю «Менеджмент»

19 липня 2022 року

Добрий день! Владиславе, розкажіть про себе.— Мене звати Малюшицький Владислав. У цьому році я закінчив навчання у Міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. 

Майбутня абітурієнтка Ірина Мельник надає перевагу вступу на спеціальність Ветеринарна медицина в НУБіП України

19 липня 2022 року

   Сьогодні наше знайомство з майбутньою абітурієнткою факультету ветеринарної медицини Іриною Мельник 

Максим Ємченко: управління інноваційною діяльністю – перехід на новий рівень

19 липня 2022 року

      Цьогорічна вступна кампанія особливо важлива. 

Байдукова Софія обирає кращий факультет ветеринарної медицини в Україні!

19 липня 2022 року

Вітаю. Представтесь та розкажіть про себе.   — Мене звуть Софія Байдукова, закінчила спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 57 міста Києва. 

Валерій Кравченко обирає спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

19 липня 2022 року

Валерію, розкажіть про себе.     — Мене звати Кравченко Валерій Валерійович. Родом я з Полтавської області Чорнухинського району села Вороньки. Закінчив Вороньківський ліцей імені О. Д. 

Олена Жук: життєвий досвід і логіка надихають вступати на спеціальність «Соціально-психологічна реабілітація»

19 липня 2022 року

      Олена – в минулому моя студентка, вона навчалась на бакалавраті в групі, де я була куратором. Щоправда, на іншій спеціальності. А ще Олена 100-відсоткова мама. 

Середа
20.07.2022

НУБіП України: форум «SEВ-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження країни

20 липня 2022, 10:00

     Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує Вас взяти участь у Форумі «SEВ-2022», який відбудеться 20 липня 2022 року.   

«SEB-2022»: в університеті обговорили післявоєнне відродження країни фото

20 липня 2022 року

    На базі НУБіП пройшов Всеукраїнський форум «SEB-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження країни». 

Євгеній Шуляренко обирає навчання на освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в НУБіП

20 липня 2022 року

     Наша розмова сьогодні з абітурієнтом, – Євгенієм Шуляренко, що закінчив бакалаврат за спеціальністю «Менеджмент» з професійним спрямуванням «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (з англомовним виклад 

Кампус: поселення працівників університету в гуртожитки!

20 липня 2022 року

     Злагоджена та безперебійна робота є запорукою досягнення успішного результату. 

Виховна робота на факультеті інформаційних технологій: згадуємо минулий навчальний 2021-2022 рік та підсумовуємо результати діяльності

20 липня 2022 року

  Виховна робота зі студентами є одним з пріоритетних напрямів діяльності університету, яка спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців, виховання на основі гуманізму, патріотизму, орієнтацію на високий рівень особистої культури та здорового способу життя. 

Випускники Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого НУБіП України обирають освітню програму «Облік і аудит» в Alma Mater

20 липня 2022 року

     Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії. В цьому переконані випускники ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. 

Підсумки творчого конкурсу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»

20 липня 2022 року

     З 14 по 16 липня на кафедрі фізичного виховання відбувся основний етап творчого конкурсу для вступників на спеціальність «Фізична культура і спорт». 

Міжнародна співпраця Україна-Болгарія

20 липня 2022 року

     15 липня 2022 року відбулася дружня зустріч завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора Скороходька 

Четвер
21.07.2022

«Вплив воєнного стану на аквакультуру України: економіка, технологія, право»: обговорюємо актуальні проблеми розвитку галузей національної економіки

21 липня 2022 року

     Традиційно Національний університет біоресурсів і природокористування України виступає базою дискусійних платформ під час проведення всеукраїнських, міжнародних семінарів, круглих столів, конференцій, гостьових лекцій, на яких провідні практики, вчені, науково-педагогічні працівники ЗВО, здобувач 

Гирьовий спорт – спорт для всіх

21 липня 2022 року

     16 липня 2022 року у місті Києві на території УРБАН парку (ВДНГ) відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх». 

Людмила Губар з Миколаївщини: мрію бути філологом, тому обираю НУБіП

21 липня 2022 року

Добрий день, Людмило! Дякую, що зголосилися на інтерв’ю. Звідки Ви родом?      — Вітаю Вас. 

Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого: зустріч через 50 років

21 липня 2022 року

     До ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. 

Селекціонери-магістри діляться враженнями про виробничу практику

21 липня 2022 року

Буває, часом сліпну від краси.Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, -Оці степи, це небо, ці ліси,Усе так гарно, чисто, незрадливо,Усе як є - дорога, явори,Усе моє, все зветься - Україна.Така краса, висока і нетлінна,Що хоч спинись і з Богом говори.Ліна Костенко 

П'ятниця
22.07.2022

Міжнародна підтримка під час війни

22 липня 2022 року

     Війна росії проти України показала хто для нашої країни є другом, а хто недругом. 

Спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це комунікація, співпраця, ознайомлення світу з Україною та України зі світом

22 липня 2022 року

 Випускник опорного закладу «Оржицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.Я.Франка Оржицької селищної ради Полтавської області»  

Перемога команди BIODIGITAL на Віртуальній міжнародній літній школі в рамках проекту DAAD «Цифрова модернізація викладання в українських аграрних університетах»

22 липня 2022 року

     З 5 по 14 липня 2022 року Віртуальна міжнародна літня школа в рамках проекту DAAD «Цифрова модернізація викладання в українських аграрних університетах» була проведена міжнародною експертною групою у складі: 6 експертів з трьох українських університе 

Секція «Енергетика, інженерний менеджмент та ІТ-технології» форуму «SEB-2022» розглянула напрями поглиблення практико-орієнтованого навчання за участю бізнесу

22 липня 2022 року

     Учасники секції «Енергетика, інженерний менеджмент та ІТ-технології» форуму «SEB-2022» до порядку денного взяли коло надзвичайно актуальних питань: як університет має готувати конкурентоздатних фахівців, спроможних створювати інновації в умовах війни та дистанційного навчання у відповідності до з 

Якість освіти та підготовка до нового навчального року – ключові питання порядку денного наради із заступниками деканів і директорів з навчальної роботи

22 липня 2022 року

22 липня за участі ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася нарада із заступниками деканів і директорів з навчальної роботи. 

«SEВ-2022»: на секції «Біотехнологія, екологія та захист рослин» окреслено майбутні плани до втілення

22 липня 2022 року

   20 липня 2022 року за ініціативи Національного університету біоресурсів і природокористування України, Ради роботодавців та понад 225 представників бізнесу, закладів вищої освіти та наукових установ, відбувся Всеукраїнський форум «SEВ-2022». 

Субота, неділя
23-24.07.2022

Маріупольчанка Варвара Ластенко пріоритетом для вступу обирає високий рівень практичного навчання, тому вступатиме на спеціальність «Садівництво та виноградарство» в НУБіП України

23 липня 2022 року

     Сьогоднішня наша бесіда з Варварою Ластенко, випускницею Запорізького навчально-виховного комплексу №67, яка через збройну агресію росії змушена була виїхати з рідного Маріуполя і закінчувати школу в онлайн-режимі, проте не втрачає надії на щасливе майб 

Актуальність навчання у магістратурі за освітньою програмою «Дорадництво» зі спеціальності 073 «Менеджмент»

23 липня 2022 року

     Сьогодні у середовищі загроз та нових викликів як ніколи на часі відновлення та розбудова зруйнованих війною територій України. Визначна роль у цьому належить дорадництву, що продовжує поширюва 

Педагоги розвивають співпрацю з МХП (бізнес-коучинг)

23 липня 2022 року

20 липня 2022 року на базі НУБіП пройшов Всеукраїнський форум «SEB-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження країни». 

Марієя Балидіна з Києва: Обираю факультет ветеринарної медицини НУБіП першим пріоритетом

23 липня 2022 року

Розкажіть, будь ласка, про себе.   — Мене звати Балидіна Марія. Народилася й виросла у Києві, тут же і закінчила Технічний ліцей. 

Магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю»: підготовка сучасних менеджерів

24 липня 2022 року

НУБіП України є університетом науково-дослідницького типу, який об'єднує науково-виробничу, навчальну і соціально-культурну сфери для забезпечення безперервного інноваційного процесу. 

Катерина Горобець мріє забезпечувати здоров’я коней і отримати фах лікаря ветеринарної медицини у НУБіП України

24 липня 2022 року

Розкажіть про себе.   — Мене звати Горобець Катерина, мені 21 рік. Вже 7 років проживаю у гарному, затишному місті Вишгород. Також у цьому місті я закінчила Вишгородську спеціалізовану школу "Сузір'я". 

Юлія Зуєнко: працюю у міжнародній компанії, тому обираю спеціальність «Філологія (німецька мова)»

24 липня 2022 року

     Кафедра іноземної філології і перекладу продовжує цикл інтерв'ю з абітурієнтами. Сьогодні з нами Юлія Зуєнко.Для успішної кар’єри знання іноземних мов – необхідно. 

101 рік від дня народження Литвиненка Володимира Федоровича – учасника бойових дій 1941 р.

24 липня 2022 року

 Ті тисячі-тисячі могил,Ті тисячі-тисячі калік,Все виплатиться згодом. 

Денис Шевченко вже визначився зі свої майбутнім і воно тісно пов’язано з виготовленням меблів та з НУБіП України

24 липня 2022 року

 Добрий день. Розкажіть, будь ласка, декілька слів про себе і свої захоплення.Доброго дня! Мене звати Денис, мені 17 років. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook