Календар подій

11.07.2022 – 17.07.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.07.2022

Павло Шинкаренко: обираю спеціальність автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

11 липня 2022 року

     Вибір майбутньої професії – є кроком, який визначає подальший життєвий шлях кожної людини. 

Дарія Песківська: «Я обираю НУБіП України та спеціальність "Філологія"» фото

11 липня 2022 року

  Вступна кампанія 2022-2023 триває, незважаючи на військовий стан. Викладачі кафедри англійської філології спілкувалися з цьогорічними абітурієнтами, на долю яких випали складні часи. 

Форум SEB-2022: Юрій Демцюра – навчання студентів і формування класного фахівця мають спиратися на конкретну підтримку роботодавців

11 липня 2022 року

     Навчання студентів за підтримки роботодавців є головним чинником у формуванні висококваліфікованого фахівця, який має розуміти всю глибину тих чи інших процесів в аграрному секторі і принесе користь Україні. 

Ренська Алла з м. Києва обирає спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

11 липня 2022 року

     «Важливість Слова у міжнародних відносинах – один із ключових факторів мистецтва ведення переговорів для запобігання або врегулювання конфліктів». 

Освітня програма «Облік і аудит» ‒ фундамент побудови успішної професійної кар'єри

11 липня 2022 року

    Кафедра обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України вже більше півсторіччя випускає високопрофесійних головних бухгалтерів, аудиторів, податкових інспекторів, бухгалтерів-аналітиків, фахівців із консалтингових (аутсортингових) послуг, суд 

Ректорат: вступна кампанія та підготовка до нового навчального року

11 липня 2022 року

     11 липня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене нагальним питанням життєдіяльності університету, вступній кампанії та профорієнтаційній роботі.< 

Вівторок
12.07.2022

Практика зі зберігання та переробки продукції рослинництва триває у змішаному режимі: офлайн та онлайн

12 липня 2022 року

         Зважаючи на складні умови в яких знаходиться наша країна у цей час, кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. 

Ірина Тремполець та Маргарита Рубінківська: обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 липня 2022 року

    Вибір професії – питання багато в чому філософське. Перш за все варто визначитися, яке місце в житті ви відводите професійній діяльності в даний момент і як ця ситуація може змінитися з роками. 

Богдан Вовк обирає НУБіП для здобуття спеціальності «Лісове господарство»

12 липня 2022 року

     Сьогоднішня наша розмова з абітурієнтом, який обрав свій майбутній фах зовсім не випадково, адже Вовк Богдан – майбутній лісівник в п’ятому поколінні. 

Факультети землевпорядкування та юридичний активно готуються до нового навчального року

12 липня 2022 року

     Середина літа для більшості студентів НУБіП пора канікул. 

Картушинський Володимир мріє навчатись на спеціальності «Соціально-психологічна реабілітація», адже впевнений у знань немає ні віку, а ні часу – мрії мають здійснюватись попри все!

12 липня 2022 року

     Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії. В цьому переконаний абітурієнт Картушинський Володимир Михайлович. 

Нарада з деканами факультетів та директорами ННІ: Висока відповідальність перед фронтом, українським суспільством

12 липня 2022 року

     12 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада директорів навчально-наукових інститутів та деканів факультетів, присвячена вступній кампанії та організації нового навчального року. 

Збірник матеріалів та рекомендації учасників ІІ Всеукраїнського круглого столу «Від теорії до практики в управлінні та врядуванні»

12 липня 2022 року

    Вже декілька разів поспіль кафедра публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва разом з Радою роботодавців ННІ неперервної освіти і туризму (секція «Публічне управління та менеджмент») НУБіП України виступає організатором дискусійних платформ під час прове 

Оголошено конкурси Національної академії наук України 2022 року

12 липня 2022 року

     Президія Національної академії наук України у 2022 році оголосила конкурси: на здобуття премій для молодих учених і студентів закладів вищої освіти з 

Голова правління ПАТ Черкасиобленерго Олег Самчук: переконаний, форум «SEB-2022» дасть нові орієнтири формування кадрового потенціалу реального сектору економіки для післявоєнного відродження країни

12 липня 2022 року

     Олеже Григоровичу, в ці дні йде підготовка до форуму «SEB-2022», ініційованого ректором Національного університету біоресурсів і природокористу 

Середа
13.07.2022

Виробнича практика бакалаврів механіко-технологічного факультету фото

13 липня 2022 року

     Відповідно до освітніх програм підготовки, бакалаври передостанніх курсів, спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» механіко-технологічного факультету, наразі, проходять прикладне навчання, у рамках виробничої практики.  

Дмитро Аніщенко обирає спеціальність «Лісове господарство» в НУБіП України: «Мрію стати професіоналом та продовжити родинну династію лісівників»

13 липня 2022 року

Добрий день! Представтесь, будь ласка, та розкажіть про себе.— Мене звуть Дмитро Аніщенко, я навчаюся в Малинському лісогосподарському коледжі. 

Кафедра економіки чекає вступників

13 липня 2022 року

Із 1954 року в університеті у складі економічного факультету функціонує кафедра економіки ... Протягом багатьох років вона не один раз трансформувалася, проте завжди залишалася однією з провідних і в навчальному закладі, і в освітянській сфері держави. 

Кіберзахист під час війни: ключове питання навчальної практики студентів факультету ІТ

13 липня 2022 року

   COVID-19 та військові дії на території України докорінно змінили стиль життя кожного з нас. 

Чому потрібно вивчати економіку підприємства?

13 липня 2022 року

     Знайдеться дуже багато людей, які твердо впевнені: знання економіки їм абсолютно не потрібні. 

Робота економіста: практичний досвід для студентів спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства)

13 липня 2022 року

    Для забезпечення високої якості отримання вищої економічної освіти в НУБіП України на кафедрі економіки економічного факультету в рамках вивчення навчальних дисциплін і проходження навчальної практики проводяться гостьові зустрічі студентів із досвідченими практиками.  

Четвер
14.07.2022

Уродженець Донеччини Гліб Огарок: «В НУБiП України буду опановувати цікаву та престижну професію теплоенергетика»

14 липня 2022 року

    Цьогорічний випускник ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Гліб Огарок виявив бажання навчатися в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України та опанувати професію інженера-теплоенергетика 

Творча особистість – Анастасія Щербинська – мріє вступити на спеціальність «Міжнародні відносини» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

14 липня 2022 року

Доброго дня, Анастасія! Розкажи про себе, будь ласка.      – Привіт, я Анастасія Щербинська, випускниця Рудниківського ліцею Колківської селищної ради (Волинська обл.). 

Знову війна забрала життя випускника факультету ветеринарної медицини Михайла Жало

14 липня 2022 року

     7 липня 2022 року, виконуючи бойове завдання поблизу села Дементіївка Харківської області, загинув випускник факультету ветеринарної медицини 2016 року Михайло ЖАЛО 

Усі сьогоднішні великі вчені-агрономи – це вчорашні юні дослідники!

14 липня 2022 року

     У ці важкі для України та кожного українця часи варто «не загубити» себе, не втратити бажання жити, працювати, вчитися та досліджувати. 

Наталія Соломатіна обирає освітню програму «Корпоративні фінанси» в НУБіП України!

14 липня 2022 року

Доброго дня, Наталія! Будь ласка, розкажіть нам коротко про себе.— Мене звати Наталія Соломатіна. Я випускниця Русанівського фізико-математичного ліцею (м. Київ). Окрім того, здала екзамен на сертифікат CISCO. 

Гуманітарії ініціювали створення перших в Україні «Психопедагогічних рекомендацій у роботі з дітьми 6-11 років (під час і після війни)»: польські колеги активно використовують наш досвід

14 липня 2022 року

     Приємна міжнародна новина: перший випуск «Психопедагогічних рекомендацій у роботі з дітьми 6-11 років (під час і після війни)», ініц 

Руслан Нагорний обирає спеціальність «Деревообробні та меблеві технології» в НУБіП України

14 липня 2022 року

Добрий день. Розкажіть, будь ласка, декілька слів про себе і свої захоплення.— Доброго дня. Мене звати Руслан. Родом я із Чернігова. У вільний час дуже полюбляю займатися спортом: футболом та боксом. 

Військовослужбовець Микола Іванюк обирає «Соціальну роботу» в НУБіП України

14 липня 2022 року

   Із кожним роком спеціальність «Соціальна робота» стає все затребуванішою і популярнішою серед вступників. І це не дивно, оскільки в умовах людиноцентризму, все більше уваги приділяється потребам окремої людини. 

Євгенія Томіленко планує вступати до магістратури на освітню програму «Педагогіка вищої школи»

14 липня 2022 року

Знайомтесь! Євгенія Томіленко – щаслива дружина, любляча мама та успішна жінка! 

П'ятниця
15.07.2022

Кафедра анатомії, гістології і патоморфорфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка працює над оновленням музею анатомії

15 липня 2022 року

   Війна, яку розпочала агресивна росія проти України, дякуючи захисникам і захисницям нашої держави, не зупинила життя нашого університету. 

Першокурсники економічного факультету діляться враженнями

15 липня 2022 року

     Ось і промайнув освітній процес 1 курсу. Почався він у очному режимі вчасно, організовано, у відповідності з розкладом. 

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного вдячний НУБіП за надану допомогу

15 липня 2022 року

Подячний лист надійшов від ректора Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Сергія Кюрчева. В ньому він дякує ректору Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіславу Ніколаєнку, колективу вишу за допомогу у виготовленні дипломів випускникам ТДАТУ. 

Субота, неділя
16-17.07.2022

Засоби інтелектуального управління енергоспоживанням у програмі практичного навчання студентів на кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

16 липня 2022 року

     Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та у відповідності до робочого навчального плану на кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. 

Підготовка фахівців з обліку і оподаткування – ключова тема форуму «IFRSForum Ukraine-2022 «На шляху до Перемоги та сталого розвитку»

16 липня 2022 року

     2022 рік, на превеликий жаль, став для усіх українців, незалежно від професій і посад, справжнім випробуванням. Військове вторгнення росії на територію України охопило усі сфери та суттєво вплинули на бізнес-середовище. 

Володимир Осмоловський планує продовження ступеневої лісівничої освіти в НУБіП України

16 липня 2022 року

     Сьогодні респондентом інтерв’ю є нещодавній випускник Боярського фахового коледжу НУБіП України Володимир Осмоловський, який отримав диплом з відзнакою та планує продовжити навчання в НУБіП України та вступити до Навчально-наукового інституту лісового і 

Double master's degree program together with the Millennium Higher School (Gniezno, Poland) for students of program "Marketing"

16 липня 2022 року

     In order to expand the international activities of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine and to deepen cooperation with European universities, representatives of the Alma Mater visited the Gneznina Higher School of the Millennium School in Poland. 

Роман Буяновський: бути фахівцем у сфері міжнародних відносин – це гідно представляти свою державу на міжнародній арені! фото

16 липня 2022 року

Добрий день! Дякую, що погодились на інтервʼю. Розкажіть, будь ласка, про себе.   — Добрий день! Мене звати Буяновський Роман. 

Викладачі кафедри обліку та оподаткування – учасники всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp»

17 липня 2022 року

     У рамках співпраці освіти та бізнесу: за проєктом «Uni-BizBridgeCamp»командою UGEN в період з 11.07 по 14.07.2022 р. 

Міцніємо і зростаємо! (про виховну роботу на гуманітарно-педагогічному факультеті)

17 липня 2022 року

Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священикиОтто фон Бісмарк 

Менеджмент – дорога до успіху і перспектива кар’єрного росту: Вікторія Поліщук обирає спеціальність «Менеджмент» в НУБіП України

17 липня 2022 року

     Ім’я Вікторія, що походить від латинського слова «Victoria» і означає «Перемога», дарує дівчинці такі риси характеру як впертість, жага уваги, працьовитість, чесність. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook