Календар подій

2.08.2021 – 8.08.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.08.2021

Відкрита реєстрація для участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”

2 серпня 2021 року

До уваги НПП,      Запрошуємо до участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”, який відбудеться 11 серпня з 15.00 до 17.00.  

Курс з безпечності первинного виробництва – Плідна співпраця НУБіП України та Університету штату Пенсильванія (США)

2 серпня 2021 року

     У рамках співпраці НУБіП України та Університету штату Пенсильванія (США) та за підтримки Посольства США в Києві два тижні поспіль проходив англомовний навчальний курс з безпечності первинного виробництва овочевої та плодово-ягідної продукції. Даний курс розроблено Альянсом з безпеки продуктів. 

Ректорат: набираємо студентів та готуємося до старту навчального семестру в умовах посилення пандемії

2 серпня 2021 року

     2 серпня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Студент гуманітарно-педагогічного факультету В’ячеслав Голенко – чемпіон світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів

2 серпня 2021 року

   З 29 липня по 1 серпня 2021 року в місті Софія, Болгарія відбувався Чемпіонат Світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. 

Жнива ранніх зернових у НДГ НУБіП України завершуються

2 серпня 2021 року

     Підходять до завершення жнива ранніх зернових культур у навчально-дослідних господарствах НУБіП України. Першим про результати жнив відзвітувалось НДГ «Великоснітинське». Всього тут зібрано озимі культури з площі біля 700 га. 

Вступна кампанія 2021 вступила у завершальну фазу

2 серпня 2021 року

     Перша декада серпня. Завершальні дні цьогорічної вступної кампанії.     1 серпня: оприлюднено рейтингові списки вступників на бюджет після коледжів. 

Вівторок
3.08.2021

Організація освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році: сучасні освітні тренди для закладів вищої освіти в умовах пандемії

3 серпня 2021 року

     Триває останній місяць літа, у більшості викладачів та студентства – час літніх відпусток та канікул, проте наш Університет активно готується до нового навчального року, до початку якого залишилися лічені тижні.   

Анастасія Зубченко з Кропивницького подала оригінали документів на міжнародні відносини в НУБіП: важливий крок до реалізації мрії

3 серпня 2021 року

      Спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» є дуже затребуваною в умовах сьогодення. 

У наших ділових партнерів: «Колиска життя. Історія села Пустоварівка»

3 серпня 2021 року

     У наших ділових партнерів з ТОВ «Агрофірма «Колос» – пам’ятна подія. 

Марія Корбут: зі спеціальністю «Управління персоналом» відкриваються нові горизонти і перспективи працевлаштування

3 серпня 2021 року

Маріє, професія лікаря надзвичайно популярна не тільки в нашій країні, а й за кордоном.  Вона вимагає зосередженості, уваги і дисциплінованості. Професійна діяльність лікаря поглинає ввесь вільний час, бо постійно потрібно розвиватися і рости. Навчання впродовж життя! 

Я мріяла про Європейський диплом ще з дитинства

3 серпня 2021 року

      Мене звати Саша і я студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів. Я мріяла про Європейський диплом ще з дитинства. У 10-му класі я дізналась від друзів про програму студентської мобільності Erasmus+ та які можливості вона надає. 

Середа
4.08.2021

Вступна кампанія 2021: вийшли на фінішну пряму

4 серпня 2021 року

     Пік цьогорічної вступної кампанії вже минув. 

Валерія Лукаш та Ілля Тимошенко в передчутті нових емоцій та вражень від навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)

4 серпня 2021 року

     Цьогорічна вступна кампанія для закладів вищої освіти незабаром фінішуватиме. Ще є абітурієнти, які до цього часу визначаються зі своїм вибором. Проте переважна більшість уже в ролі студентів в передчутті нових емоцій та вражень. 

Партнерство в дії: літня школа французької мови «FLE» (асоціація «Французька без кордонів» і Центр франкофонної освіти і культури НУБіП України) фото

4 серпня 2021 року

     Спекотне літо у розпалі. Так само спекотно було й нашим студентам-франкофілам, які мають особливий інтерес до французької мови, Франції та її культури, під час Міжнародної літньої школи французької мови «FLE» на Херсонщині. 

Четвер
5.08.2021

Денис Хандожко: «Мій дід проектував Київську ГЕС, батько – інженер будівельних кранів, а я буду професійним землевпорядником»

5 серпня 2021 року

     Ось і настав час, коли знайомимось не з бажаючими вступити на факультет землевпорядкування, а вже з "без трохи" першокурсниками. Наказ на зарахування підписано. 

Дієва та корисна практика з бджільництва

5 серпня 2021 року

     Усвідомлюючи свою місію, співробітники кафедри конярства і бджільництва готують соціально-відповідальних висококваліфікованих фахівців. Це можливе завдяки належній матеріально-технічній базі та підтримці ініціатив та планів співробітників на рівні ректора та декана. 

До уваги вступників до магістратури! До 5 серпня триває реєстрація на складання ЄВІ з іноземної мови - ще є шанс вступити на бюджет!

5 серпня 2021 року

 З 27 липня до 5 серпня Українським центром оцінювання якості освіти проводиться реєстрація на участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного випробування (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури у 2021 році. 

Ремонти: на капітальних об’єктах – спека не завада

5 серпня 2021 року

     Ремонтно-будівельні роботи, як були, так і залишаються «фішкою» університету. Але якщо у гуртожитках вони ведуться власне силами господарників університету і за участі студентських будівельних загонів, то до капітальних робіт на реконструкції навчального корпусу – павільйону н 

П'ятниця
6.08.2021

Наша ціль – створити рівні солідарні умови серед студентів!

6 серпня 2021 року

06 серпня 2021 року відбулись збори заступників директорів/деканів, завідувачів гуртожитків під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. та проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності  

Ольга Джема: Спеціальність «Управління навчальним закладом» допоможе мені реалізувати свою мрію – стати гарним керівником

6 серпня 2021 року

Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету продовжує знайомити нас із вступниками 2021 року на магістерські освітні програми "Управління персоналом" та "Управлі 

Кампус: ремонти від даху до цоколя фото

6 серпня 2021 року

     Цьогорічне студентське поповнення офіційного статусу першокурсника ще не набуло, а про нього вже подбали: по всіх гуртожитках кампусу завершуються ремонти і облаштування кімнат для першокурсників. 

Субота, неділя
7-8.08.2021

Екватор вступної кампанії на здобуття наукового ступеня доктора філософії

7 серпня 2021 року

     На сьогоднішній день першочерговим завданням відділу аспірантури є прийом документів на підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.     До аспірантур 

Магістр факультету землевпорядкування Ілля Арчуадзе застосовує сучасні геоінформаційні та геодезичні технології у гідрографічному вивченні внутрішніх водних шляхів

7 серпня 2021 року

     Україна володіє значним потенціалом збільшення обсягів вантажоперевезень внутрішнім водним транспортом. Для прикладу, тільки логістика зернових у 2019 р. збільшила транспортування водними шляхами на 54% більше порівняно з 2018 р., а з 2016 р. 

Олександра Коваленко: перекладач – це професія, що допомагає пізнавати світ

8 серпня 2021 року

     Олександра Коваленко була у лавах тих абітурієнтів, які першими подали оригінали своїх документів до Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Навчальна практика з ґрунтознавства – важлива складова у підготовці майбутніх фахівців-землевпорядників

8 серпня 2021 року

     У першокурсників факультету землевпорядкування протягом двох тижнів тривала навчальна практика з ґрунтознавства. 

Обмінюємося досвідом із закордонними партнерами: візит до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф

8 серпня 2021 року

     Хоча відпустки та канікули в розпалі, проте самонавчання та обмін досвідом не припиняється. Завдяки довготривалій співпраці між НУБіП та HSWT, керівник центру дистанційних технологій навчання Мокрієв Максим Володимирович запрошений до Університету  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook