Календар подій

5.07.2021 – 11.07.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.07.2021

УВАГА! Вебінари для науковців

5 липня 2021 року

     Протягом липня-серпня цього року відбудеться низка вебінарів, присвячених питанням використання бібліографічних та повнотекстових баз даних, інструментів, які застосовуються для проведення досліджень.    

Світла і вічна пам’ять нашому колезі Анатолію Мрачковському

5 липня 2021 року

      На 58-му році життя трагічно загинув доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій  

Разом до здорового життя! Стартував другий етап ревакцинації!

5 липня 2021 року

     Першочергове завдання для ректорату нашого університету, є здоров’я співробітиків! 

Активно готуємося до нового навчального року – сформовано та розміщено на сайті Каталоги навчальних планів і програм підготовки бакалаврів і магістрів у 2021-2022 н.р.

5 липня 2021 року

     У рамках підготовки до нового 2021-2022 навчального року з метою підвищення якості надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів, керуючись нормами статей 9 та 10 Закону України «Про вищу освіту», та на виконання наказів ректора Станіслава Ніколаєнка від 15.03.2021 р. 

Приймальна комісія НУБіП України розпочала роботу Центру консультативної підтримки вступників 2021 року

5 липня 2021 року

     З 1 липня 2021 року стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами ЗНО та ОС «Магістр» за результатами ЄВІ/ЄФВВ.   

Нікіта Кожем’яко: Геодезія та землеустрій – спеціальність важлива на землі, в небі і навіть під землею

5 липня 2021 року

    Не секрет, що привабливість професії землевпорядника та геодезиста з кожним роком продовжує зростати. 

Ректорат: старт вступної кампанії 2021 і підготовка до нового навчального року

5 липня 2021 року

     Перше липневе засідання ректорату, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, було присвячене плануванню діяльності колективу на поточний тиждень. 

Василь Цера з Буковини: хочу стати висококваліфікованим інженером-будівельником, тому обираю НУБіП

5 липня 2021 року

Розкажіть про себе? — Мене звати Василь Цера, родом із м. Чернівці. 

Вівторок
6.07.2021

Увага! Національний фонд досліджень України оголошує конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України»!

6 липня 2021 року

     Національним фондом досліджень України оголошено конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України».    

Навчальна практика з геодезії – необхідна складова підготовки студентів спеціальності «Садово-паркове господарство»

6 липня 2021 року

     Минулого тижня завершилася навчальна практика з геодезії у студентів спеціальності “Садово-паркове господарство”. 

Міжнародне стажування у Вроцлавському університеті природничих наук (м. Вроцлав, Польща) фото

6 липня 2021 року

     У період з 21 по 25 червня 2021 року відповідно до грантового проекту «Поліпшення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи» у складі української групи науковців, яка перебувала у Вроцлавському університеті природничих наук Польщі з метою наукового стажув 

Москаленко Лілія з Черкащини: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів у найкращому університеті України, щоб стати кваліфікованим спеціалістом галузі

6 липня 2021 року

     Завершився один із відповідальних моментів – складання ЗНО, залишається дочекатися подачі документів до обраного університету на бажану спеціальність.  

Немішаївський фаховий коледж гостинно приймає абітурієнтів – майбутніх своїх студентів!

6 липня 2021 року

     У ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» 29 червня стартувала вступна кампанія-2021 та успішно продовжується прийом документів для вступу на основі базової середньої освіти. 

Оголошується конкурс на отримання стипендії для навчання в Кореї

6 липня 2021 року

За інформацією Посольства України в Республіці Корея від 18.06.2021 Національний корейський університет морських та океанічних справ (.м.Пусан) оголосив про можливість отримання стипендії "Global Korea" (GKS) для навчання за бакалаврською та магістерською програмами, починаючи з 2022р. 

Лісова таксація: навчальна практика – 2021 фото

6 липня 2021 року

     Оцінка та облік лісових ресурсів потребують ґрунтовних знань лісотаксаційної науки, вміння застосування спеціального обладнання та різноманітних методик. 

Ви вирішуєте: чи потрібно опанувати нову спеціальність?

6 липня 2021 року

«Компанія, яка заснована на знаннях - це компанія, яка передбачає постійну зміну потреб споживачів. Краще екіпірування для зустрічі таких змін - це знання, трохи ширші, ніж ті, які мають ваші сучасники» 

Середа
7.07.2021

Відділ аспірантури: гаряча пора акредитації освітньо-наукових програм PhD

7 липня 2021 року

     У період літніх відпусток триває гаряча пора акредитаційних експертиз освітньо-наукових програм при підготовці фахівців III-го освітньо-наукового рівня. 

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників 2021 року відео

7 липня 2021 року

     З 1 липня 2021 року стартує реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами ЗНО та ОС «Магістр» за результатами ЄВІ/ЄФВВ.  < 

Анастасія Кибукевич обирає спеціальність 193 Геодезія та землеустрій в НУБіП України першим пріоритетом!

7 липня 2021 року

     Випускниця Томашгородського ліцею №2 Рокитнівської селищної ради Рівненської області Анастасія Кибукевич планує вступати на факультет землевпорядкування НУБіП України з першим пріоритетом для здобуття бажаної спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». 

Практичні заняття на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві: такий offline краще ніж online фото

7 липня 2021 року

     На кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві вже стало доброю традицією організовувати різноманітні майстер-класи для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів та залучати міжнародних експертів з головних складових технологій виробництва та переробки продукції вівч 

Четвер
8.07.2021

Засідання Вченої ради НУБіП України

8 липня 2021, 11:00

     08 липня 2021 року об 11-00 відбудеться онлайн-засідання Вченої ради НУБіП України. Порядок денний:1. 

Вчена рада затвердила кандидатуру Марини Галат як представника університету в НАЗЯВО

8 липня 2021 року

     Сьогоднішнє засідання вченої ради, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, за порядком денним було коротким, але важливим: розглядалося питання висунення претендента до складу Національного агентства із забезпечення якост 

Віталій Левченко – переконаний, що отримати якісну освіту землевпорядника зможе саме в НУБіП України

8 липня 2021 року

Розкажіть про себе.— Вітаю! Мене звати Віталій Левченко, мені 16 років. Родом я із Полтавщини. Повну загальну середню освіту здобув у Комунальному закладі «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради». 

П'ятниця
9.07.2021

Підсумки стажування за напрямом «Економіка» та V Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, технічні та соціальні тенденції розвитку»

9 липня 2021 року

     1 липня 2021 року було проведено підсумкове обговорення та складання підсумкового тесту стажування за напрямом «Економіка».       Учасники стажування впродовж трьох місяців мали змогу в режимі онлайн ознайомитися 

Вступ в НУБіП України – важлива перевага для студента Заліщицького фахового коледжу

9 липня 2021 року

     Випускники коледжу нещодавно захистили дипломні проекти та покинули стіни рідного навчального закладу. 

Навчальна практика з ґрунтознавства для студентів спеціальності «Агрономія» проходить відповідно до програми

9 липня 2021 року

     Особлива цінність навчальних та виробничих практик як практичної складової у підготовці здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Агрономія» полягає у можливостях, які постають перед майбутніми фахівцями на об’єктах практики з отримання конкретних знань та важливих фахових компетенц 

Англомовні академічні програми та наукові дослідження - лейтмотив діалогу з Тяньцзинським університетом комерції (Китай) фото

9 липня 2021 року

    Одним з пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва для нашого університету є розширення контактів з партнерськими закладами вищої освіти Китайської Народної Республіки. 7 липня відбулася чергова зустріч з нашими колега 

НУБіП України пропонує вступникам 2021 року 50 освітніх програм підготовки бакалаврів, 62 освітньо-професійні та 7 освітньо-наукових програм підготовки магістрів!

9 липня 2021 року

     На сьогодні наш Університет здійснює підготовку фахівців першого бакалаврського рівня вищої освіти за 50 освітньо-професійними програмами з 22 галузей знань та другого магістерського рівня за 62 освітньо-професійними і 7 освітньо-науковими програмами з 20 галузей знань. 

Субота, неділя
10-11.07.2021

Аліна Нараєвська обирає першим пріоритетом НУБіП України і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій!

10 липня 2021 року

     Сьогодні ми познайомимося з Аліною Нараєвською з Київщини. 

«Черкасиобленерго»: на порядку денному виїзного засідання Ради роботодавців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – якість практичного навчання студентів фото

10 липня 2021 року

    Вперше представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження брали участь у виїзному засіданні Ради роботодавців. Ініціював такий формат голова Ради роботодавців ННІ, голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.  

Земна поверхня у 3D— невід'ємна частина підготовки студентів факультету землевпорядкування

10 липня 2021 року

     "Геодезичні роботи у землеустрої" є обов’язковою дисципліною в процесі підготовки бакалаврів зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». На сьогоднішній день вона є принципово актуальною через зростаючий попит на якісне фотозображення та моделювання земної поверхні у вигляді 3D зображення. 

Студентський будівельний загін механіків готує житлові кімнати гуртожитку № 5 до серпневого поселення фото

10 липня 2021 року

     Коли заходиш до охайної оселі і бачиш відблиски променів сонця у фарбовому покритті відновленої підлоги, відчуваєш запах свіжоклеєних шпалер, коли очі милуються рівномірним тоном білосніжної стелі – ти намагаєшся вдихнути повітря на повні груди і твій розум усвідомлює, що лише, в середовищі оновл 

Навчальна практика у землевпорядників завжди цікава, пізнавальна та з високоточним геодезичним обладнанням фото

11 липня 2021 року

     У Google-календарях третьокурсників факультету землевпорядкування цього тижня завершується навчальна практика. Протягом чотирьох тижнів ні секунди на місці. Запускаємо круті дрони, інспектуємо землі, будуємо 3D моделі, працюємо виключно з новими технологіями та високоточним геодезичним парком. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook