Календар подій

31.05.2021 – 6.06.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
31.05.2021

На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відкрито сучасну навчально-наукову лабораторію

31 травня 2021 року

     З метою підвищення ефективності використання навчально-наукового потенціалу працівників економічного факультету, якості підготовки здобувачів вищої освіти, удосконалення навчальної та наукової діяльності Університету, наказом №483 в складі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності 

Відкриття нової сучасної навчально-науково-виробничої лабораторії «Екологічного контролю довкілля»

31 травня 2021 року

     На кафедрі екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з нагоди святкування 123-річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України відкрито нову сучасну навчально-науково-виробничу лабораторію «Екологічного контролю до 

Фестиваль студентської науки – феєрія досягнень та ідей (про наукові досягнення Клубу аграрного та освітнього консалтингу)

31 травня 2021 року

Наука – це процес творчої діяльності. Наука – це джерело розвитку, торжество людського інтелекту. Наука є найвищим щаблем розумового зростання людини, вершинним і найспецифічнішим досягненням людської культури. У процесі історичного поступу наука перетворилася на продуктивну силу і важливий соціальний інститут. 

Курси з підготовки до Єдиного вступного іспиту в магістратуру з англійської мови (ЄВІ)

31 травня 2021, 0:00

     Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету запрошує студентів на курси з підготовки до Єдиного вступного іспиту в магістратуру з англійської мови (ЄВІ). 

Студенти університету з Африки відзначили день свого континенту

31 травня 2021 року

     Традиційним для нашого університету є вшанування національних свят студентів з інших держав. На цьому тижні в Києві відбуваються урочисті події з нагоди святкування Дня Африки. 

На травневому засіданні НТР НДІ здоров’я тварин розглянуто роботу спеціалізованих захисних рад

31 травня 2021 року

Засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин, яке відбулося 27 травня 2021 р. у конференц-залі 12 корпусу на чолі з професором Дмитром Засєкіним, розпочалося з урочистого привітання учасників і переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. 

Агрохіміки презентують свої здобутки до Дня НУБіП України фото

31 травня 2021 року

     До дня Національного університету біоресурсів і природокористування України кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Шлях бакалавра – майбутнє у твоїх руках!

31 травня 2021 року

  Здається нещодавно бакалаври випускних курсів були на першому курсі і ось уже маємо підводити перші підсумки навчання в університеті. Потрібно завершити захист дипломних робіт та іспитів, а далі гаряча пора вступу до магістратури. 

Каріна Луценко із Черкаської області: Для мене психолог – гармонійний сплав покликання і професії одночасно

31 травня 2021 року

Розкажіть, будь ласка, про себе. — Мене звати Каріна Луценко. Мені 17 років. Я закінчила 11 клас Княжиківського загальноосвітнього закладу Уманського району Черкаської області.   

Лабораторія інформаційних технологій у природокористуванні урочисто відкрита на факультеті ІТ

31 травня 2021 року

     Ідея створення лабораторії прикладного використання інформаційних технологій для завдань аграрної та природоохоронної галузей вже кілька років реалізовувалася на факультеті інформаційних технологій. 

Студенти-агроінженери, переможці другого етапу конкурсу «Технології точного землеробства KUHN», отримали сертифікати та грошові призи

31 травня 2021 року

     На механіко-технологічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України серед студентів-механіків проходить конкурс на звання кращого знавця сучасних технологій точного землеробства.     Ор 

Вільний та комфортний простір – нові можливості для навчання і творчості студентів інженерних факультетів

31 травня 2021 року

    На виконання доручення ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка у відновленому сяючому фойє одинадцятого навчального корпусу спільними зусиллями керівництва університету, механіко-технологічного факультету та студентської організації відкрито новий студент 

Землевпорядники традиційно вітали випускників 1996, 2001, 2006 років випуску! фото

31 травня 2021 року

     Зустріч з однокурсниками... Вона повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так бережемо у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива та хвилююча. А тим паче ще й ювілей! 

Збірна НУБіП України зіграє за бронзові нагороди ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО

31 травня 2021 року

     У четвер, 27 травня на паркеті спортивного комплексу Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулась півфінальна зустріч ХVIІІ Чемпіонату м. 

Ректорат: екзаменаційна сесія та набір до магістратури

31 травня 2021 року

     31 травня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Найактуальніше питання – набір до магістратури. 

Друзі та партнери вітають університет зі 123 річницею (ВІДЕО)

31 травня 2021 року

Вітання іноземних партнерів з 123-річчя НУБіП WUELS NUBiP 123rd anniversary 

Вівторок
1.06.2021

Спортсмени НУБіП України - призери чемпіонатів України зі спортивного орієнтування 2021 року в змаганнях бігом, на велосипедах, рогейн

1 червня 2021 року

     Впродовж 16 травневих днів спортсмени НУБіП України взяли участь у чотирьох чемпіонатах України зі спортивного орієнтування і стали призерами змагань у різних дисциплінах на різних дистанція.    В лісових масивах Голосієва навкол 

Відеостудію цифрового освітнього контенту презентували до дня університету на факультеті інформаційних технологій

1 червня 2021 року

    Сучасний цифровий світ стає все більше відкритим і віртуальним. 

Зустріч 2021 року випускників інженерів-механіків та інженерів-педагогів

1 червня 2021 року

   Щороку, в останню суботу травня, збираються випускники нашого навчального закладу, щоб зустрітися, поділитися досвідом, поринути у роки студентські, звірити час та провідати свою альма-матер. І цього року, підтримуючи традиції, зібралися випускники факультету ювілейних років випуску. 

Свій новий доробок ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження присвячує Дню університету

1 червня 2021 року

    День народження університету – визначна подія для нашої академічної спільноти. ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження теж готувався до відзначення до 123-ї річниці НУБіП України. 

Хочеш мати гарного студента, дбай про їх вчителів фото

1 червня 2021 року

    Саме такий орієнтир ввела до свого сьогодення кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. 

Майбутні ветсанексперти ознайомились з роботою відділів Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК

1 червня 2021 року

     Згідно графіку проходження практичних занять, 27 травня  

Факультет аграрного менеджменту виступив співорганізатором Міжнародної конференції «Sustainable Innovation in Mechanical Engineering»

1 червня 2021 року

   28 – 29 травня 2021 року відбулась спільно організована факультетом інженерії та технологій Rama University Uttar Pradesh, Kanpur, India та факультетом аграрного менеджменту НУБіП України Міжнародна конференція  

Студенти успішно закріпили знання, отримані під час навчальної практики з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин»

1 червня 2021 року

     Завершилась навчальна практика з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин». Практика проходила на базі кафедри терапії і клінічної діагностики. 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства відкрито оновлену залу засідання дирекції

1 червня 2021 року

     До 123-ї річниці святкування НУБіП України у Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства було відкрито залу засідань дирекції інституту. В аудиторії проведено косметичний ремонт та встановлено сучасні меблі. 

Набір до магістратури, сплата за навчання та акредитація освітньо-наукових програм – у фокусі наради деканів та директорів

1 червня 2021 року

     1 червня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада директорів ННІ та деканів факультетів, присвячена актуальним питанням життєдіяльності університету та плануванню роботи на червень. 

Середа
2.06.2021

28-е видання ISCOMS International Student Congress Of (bio)Medical Sciences 2021

2 червня 2021 року

     28-е видання ISCOMS відбудеться в онлайн форматі з 8 по 10 червня 2021 р. ISCOMS є одним з провідних студентських конгресів у галузі (біо) медичних наук. Торішній конгрес мав надзвичайний успіх, участь у якому взяли учасники з усього світу. Через пандемію COVID-19 нам було запропоновано організувати перше цифрове видання ISCOMS. 

Міжнародна науково-рецензована онлайн-конференція на тему: «ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РОЗВИТОК СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА»

2 червня 2021 року

    Кафедра зоотехнії і агрономії Ферганського державного університету та Центр підтримки наукових досліджень оголошують про проведення 18 червня 2021 року рецензовану міжнародну науково-практичну онлайн-конференцію на тему «Перспективи впровадження інноваційних технологій в розвиток сільського господарства». 

Від теорії до практики проведення лісогосподарських заходів з утримання та збереження полезахисних лісових смуг

2 червня 2021 року

     У світлі останніх законодавчих змін перед об'єднаними територіальними громадами стоїть не проста задача – визначення власників лісових смуг, проведення земле- та лісовпорядкування, а також проведення лісогосподарських заходів з утримання й збереження лісосмуг. 

Політична географія країн світу, або як дистанційне навчання може буде продуктивним та цікавим

2 червня 2021 року

Завершується другий семестр у студентів, які навчаються за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». 

Факультет землевпорядкування знайомить молодь Житомирщини з професіями землевпорядника та геодезиста

2 червня 2021 року

    За запрошенням директора Ружинської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Тараса Кравчинського, факультет землевпорядкування НУБіП України 01 червня 2021 року став учасником святкового заходу присвяченого  

Навчально-виробничий центр «Лабораторія точного землеробства Амазоне» відкрито на механіко-технологічному факультеті фото

2 червня 2021 року

     Рівень підготовки сучасного агроінженера вже давно не обмежується лише знанням «заліза» та вмінням правильно застосовувати його для механізації процесів вирощування сільськогосподарської продукції та підвищення продуктивності праці. 

Владислава Сьомако з Чернігівщини цікавить навчання на факультеті конструювання та дизайну, мрія – стати магістром з галузевого машинобудування фото

2 червня 2021 року

     Напередодні святкування 123 річниці НУБіП України ми поспілкувались з Владислав Сьомако з Чернігівщини. 

Незважаючи на обставини (травневі перемоги колективів кафедри культурології)

2 червня 2021 року

         Травень – місяць завжди напружений: закінчення навчального семестру, заліково-екзаменаційна сесія, підготовка до ЄВІ, День університету… Проте навіть у цьому напруженому графіку учасники творчих колективів кафедри культурології знаходять місце для улюбленого заняття і 

Лісівник – насамперед практик

2 червня 2021 року

     Студенти третіх-четвертих курсів напрямку підготовки «Лісове господарство» під керівництвом доцента Юрія Косенка пройшли навчальну практику на базі науково-дослідного розсадника кафедри лісовідновлення та л 

НУБіП України, розпочинаємо вакцинацію!

2 червня 2021 року

     02 червня 2021 року відбулось чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики коронавірусних захворювань та упередження їх розповсюдження, який очолює проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Кваша Сергій Миколайович, на якому було прийнято рішення, про поча 

Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко представив університет на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Освіта і наука»

2 червня 2021 року

     2021 – рік, що назавжди ввійде в історію України, адже наша держава відзначає 30 річницю проголошення Акту незалежності. Цій знаменній події приурочено багато заходів, одним із яких став грандіозний Всеукраїнський форум «Україна 30. Освіта і наука». 

У 2021-2022 навчальний рік за новими акредитаційними сертифікатами

2 червня 2021 року

     У 2020-2021 навчальному році в базовому закладі університету проведено 10 акредитацій освітніх програм, з яких 8 – для освітнього ступеня «Магістр» та 2 – для освітнього ступеня «Бакалавр». 

Чоловіча студентська збірна НУБіП України з футзалу – бронзові призери чемпіонату м. Києва серед ЗВО

2 червня 2021 року

     У перший день літа на паркеті спортивного комплексу Національного технічного університету України «КПІ» ім. Ігоря Сікорського відбулась гра за бронзові нагороди ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО під егідою Футбольної асоціації студентів м. 

Відкриття сучасної лабораторії web-технології та web-дизайну у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

2 червня 2021 року

.foto_full, .foto_news { width: 100%; margin-bottom: 1%; } .foto_two_left { float:left; width: 49%; padding-right: 1%; } .foto_two_right { width: 49%; margin-bottom: 1%; } 

Четвер
3.06.2021

Зустріч зі студентським активом ННІ лісового і садово-паркового господарства фото

3 червня 2021 року

     Згідно з графіком роботи на початку червня місяця дирекція Навчально-наукового інституту лісового і садово-пакового господарства провела старостат та збори студентської ради в гуртожитку № 1. 

Літній період. Штаб цивільного захисту інформує

3 червня 2021 року

     На виконання листа Міністерства освіти і науки України №1/9- 268 від 19.05.2021 року «Щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в літній період», Штаб цивільного захисту НУБіП України розробив певні роз’яснення.   

Іспит у ректора: управляти так, щоб досягати мети

3 червня 2021 року

«Управляти так, щоб досягати мети» – під таким гаслом завершилося вивчення курсу «Керівник закладу освіти» студентами магістерських програм гуманітарно-педагогічного факультету, викладачем якої є професор кафедри педагогіки, ректор університету  

Аспірантів-ветеринарів успішно атестовано представницькою комісією

3 червня 2021 року

     1 червня 2021 р. у режимі онлайн відбулася атестація аспірантів та здобувачів НДІ здоров’я тварин. 

Агролісівництво для досягнення цілей сталого розвитку фото

3 червня 2021 року

     Агролісівництво, або більш відоме світовій спільноті як «agroforestry», є сучасним проявом традиційного для України полезахисного лісорозведення та має на меті не тільки боротьбу із несприятливими умовами для ведення сільського господарства, а й сприяє оптимальному використанню природних угідь, ї 

Поповнення бібліотечного фонду сучасними виданнями – запорука якісного інформаційного забезпечення освітнього процесу

3 червня 2021 року

    Постійне оновлення бібліотечного фонду сучасними виданнями сприяє якісному інформаційному забезпеченню навчального та науково-дослідного процесів в університеті. 

Виїзне заняття аспірантів факультету харчових технологій в Українську лабораторію якості і безпеки продукції НУБіП України

3 червня 2021 року

     Важливою складовою у підготовці фахівців у НУБіП України є практичне навчання. 

П'ятниця
4.06.2021

Міжнародний науково-педагогічний семінар «Висококваліфікований випускник – основа перспективного розвитку агропромислового виробництва»

4 червня 2021 року

      27 травня 2021 року, на базі Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща), відбувся Міжнародний науково-педагогічний семінар  

Відбулася підсумкова конференція з виробничої управлінської практики на кафедрі управління та освітніх технологій

4 червня 2021 року

Наприкінці травня 2021 р. на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулась підсумкова конференція з виробничої управлінської практики майбутніх фахівців ОС «Магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності < 

Перший – пішов: в університеті розпочалася вакцинація проти СOVID-19

4 червня 2021 року

     Відсьогодні в університеті розпочинається вакцинація проти СOVID-19. 

Всеукраїнська науково-практична конференція «Психологія та етика в репродуктивній медицині: мультидисциплінарний підхід»

4 червня 2021, 0:00

 МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИГО «ОБ’ЄДНАННЯ “УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ПСИХОСОМАТИКИРЕПРОДУКТИВНОЇ ПЕРИНАТАЛЬНОЇ ПСИХОЛОГІЇ”»НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ 

Продовжуємо конструктивний діалог з мешканцями гуртожитку 12

4 червня 2021 року

     За дорученням ректора університету, Станіслава Ніколаєнка, 4 червня 2021 року Вадим Ткачук, Валерій Іщенко, Сергій Стецюк 

Проректор Вадим Ткачук: про фінанси, соціальний захист працівників університету і міжнародну роботу в умовах світової пандемії

4 червня 2021 року

     Цикл інтерв’ю з проректорами, які знайомлять університетську громаду з основними досягненнями та завданнями колективу університету на 2021 рік, продовжує розмова з проректором з  

Якість освітнього процесу – лейтмотив візиту делегації університету до Рівненського фахового коледжу фото

4 червня 2021 року

     3 червня 2021 року з робочим візитом до Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України прибули проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та начальник відділу регіонального розвитку дистан 

Субота, неділя
5-6.06.2021

Команда «Хмельницький-2» переможець в інноваційному турнірі до 123-річчя НУБіП України з волейболу

5 червня 2021 року

      27 травня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, організовано і проведено фінал волейбольного турніру з нагоди 123-річчя нашої Альма-Матер, під керівництвом Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку університету. 

Фахівці міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні підвищили кваліфікацію на факультеті ветеринарної медицини фото

5 червня 2021 року

З 24 травня по 4 червня 2021 р. на базі факультету ветеринарної медицини спільно та ННІ неперервної освіти і туризму дистанційно підвищували кваліфікацію керівники і спеціалісти Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівники і спеціалісти державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби. 

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day)

5 червня 2021 року

     Охорона навколишнього природного середовища – це система державних, суспільних та міжнародних заходів, які забезпечують раціональне використання, відновлення, примноження та збереження п 

Не порушуючи традицій: Заліщицький фаховий коледж зібрав випускників онлайн

5 червня 2021 року

Місто юності, місто зелене, Я люблю в тобі працю і спів.Ти колискою стало для мене< 

5 червня Всесвітній день охорони довкілля - День Еколога!

6 червня 2021 року

 5 червня відзначається Всесвітній день охорони довкілля - День Еколога! 

Мій вибір – журналістика! Вітаємо українських журналістів із професійним святом!

6 червня 2021 року

Журналіст – це дуже важлива, цікава і складна професія, яка вимагає не тільки глибоких знань і ерудиції, а й особливого хисту.  

Підсумки і перспективи національно-патріотичного виховання студентської молоді в полі зору Ради з організації виховної діяльності

6 червня 2021 року

     В червні місяці 2021 року, як і, мабуть, в будь-який інший рік, прийнято підбивати підсумки пройденого життєвого університетського шляху протягом календарного року, проаналізувати основні здобутки, знайти місце для самокритики й намітити сміливі, оптимістично обґрунтовані та мрійно-обнадійливі плани на найближче майбутнє, з такими цілями проведен 

Дерегуляції у сфері земельних відносин: практичне впровадження Закону №1423-IX фото

6 червня 2021 року

     У зв'язку з набранням чинності Закону України № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» та запровадженні кардинальних змін у регулюванні земельних відносин, проведенні землеустрою та оцінки зе 

Молоді бджолярі-дослідники університету активні учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Збережемо бджіл разом»

6 червня 2021 року

     20 травня у світі відзначають Всесвітній День Бджоли (World Bee Day), який був затверджений резолюцією Генеральної асамблеї ООН у 2017 році за поданням Словенії, а 19 серпня, в день Преображення Господнього або Яблучний Спас, святкують день пасічника в Україні. З метою звернення уваги до зна 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook