Календар подій

1.03.2021 – 7.03.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.03.2021

Засідання навчально-методичної ради

1 березня 2021, 14:00

ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУвідбудеться у понеділок, 1 березня 2021 р. о 14.00 годині у 309 аудиторії 3 навчального корпусу  ПОРЯДОК ДЕННИЙ 1. Про поточний стан організації освітнього процесу в університеті (доповідач – Кваша С.М.). 

Змагання 64 спартакіади студентів НУБіП України 2020-2021 навчального року з міні-футболу серед чоловічих команд

1 березня 2021, 13:00

     Online збори представників команд відбудуться в додатку Zoom 1 берез 

Відбулися традиційні «Крамаровські читання», присвячені інженерній справі в сільськогосподарському машинобудуванні

1 березня 2021 року

     25 лютого 2021 року на факультеті конструювання та дизайну за активної участі співробітників кафедри надійності техніки відбулася VІІІ Міжнародна науково-технічна конференція з нагоди 114-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віцепрезидента УА 

Smart-технології точного землеробства Soft.Farm від провідного розробника КВАРТ-СОФТ впроваджуються в навчальний процес підготовки агроінженерів

1 березня 2021 року

     Як відомо, сучасний етап розвитку техніки і технологій для рослинництва характеризується появою так званих «Smart» (розумних) технологій, які базуються на наступних тенденціях промислових змін: 

1 березня – Всесвітній день імунітету

1 березня 2021 року

     Щорічно, починаючи з 2002 р. 

Увага! Конкурс наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету у 2021 році

1 березня 2021 року

     Державне агентство рибного господарстваз 23 лютого 2021 року оголосило конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету у 2021 році.  

Відбувся відкритий Кубок Першої Київської Гірської Ліги «Сніговий барс 2021»

1 березня 2021 року

     13 лютого 2021 року в с. Нові Петрівці, на схилах Дніпра, що на Київщині, стартував Відкритий кубок Першої київської ліги «Сніговий барс 2021» (сніжно-льодові дистанції). 

Завершилось свято інтелекту. Загальні підсумки «Найкращої інтелектуальної академічної групи НУБіП»

1 березня 2021 року

     У цьому році конкурс «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП» викликав великий інтерес серед учасників та вболівальників.     Усі із затамуванням подиху чекали на фінальний конкурс «Капітанів», який міг повністю змін 

У Немішаївському фаховому коледжі вручили дипломи студентам заочної форми навчання

1 березня 2021 року

     26 лютого 2021 року у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відбулося незвичайне свято, якого немає в жодному календарі, – урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста студентам заочної форми навчання спеціальностей «Агроінженерія» та «Електроенергетика, електротехніка та електроме 

Селім та Сельмі Алімурадови: ми обираємо магістратуру НУБіП України за можливість отримати подвійний диплом європейського вишу фото

1 березня 2021 року

Розкажіть про себе.     — Доброго дня. Нас звуть Селім та Сельмі Алімурадови. Ми народилися на Кавказі, але виросли та навчаємось в Києві. Разом успішно закінчили ОС Бакалавр в КНЕУ імені В. П. 

Ірпінський фаховий коледж відчинив двері для майбутніх абітурієнтів фото

1 березня 2021 року

     Звичайно, сьогодні важко кого здивувати таким заходом як День відкритих дверей у закладі освіти, та все ж всі розуміють, що кращої нагоди аби привернути увагу з боку абітурієнтів, напевно, немає. 

Вівторок
2.03.2021

Розширене засідання ректорату

2 березня 2021, 10:00

 2 березня о 10 годині відбудеться розширене засідання ректорату! 

Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф пропонує літній семестр бакалаврської програми онлайн у галузі сільського господарства (англійською мовою)

2 березня 2021 року

   До уваги студентів, Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT) пропонує літній семестр бакалаврської програми онлайн у галузі сільського господарства (англійською мовою), 1 квітня - 30 червня 2021 року. У додатку ви знайдете опис програми та огляд навчальної програми.  

Факультет ІТ поглиблює співпрацю з роботодавцями у галузі мережевої інтеграції: компанія NETWAVE

2 березня 2021 року

Факультет ІТ вже кілька років співпрацює з компанією Netwave – спеціалізованим мережевим інтегратором, яка має більше 400 реалізованих масштабних проектів. 

Навчально-методична рада розглянула відкриття нових освітніх програм, зміни ліцензійних обсягів та ухвалила впровадження електронного журналу відвідування студентами навчальних занять

2 березня 2021 року

     Розпочав перше весняне засідання проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповіддю про поточний стан організації освітнього процесу в університеті. 

Ректорат: фінансовий звіт, програма енергозбереження та електронний облік відвідуваності

2 березня 2021 року

     2 березня відбулося розширене засідання ректорату. 

Наближаються до завершення ремонти корпусів інженерних факультетів

2 березня 2021 року

     Підходить до завершення ремонт у 11-му навчальному корпусі.     Тут залишається переоформити хол, і до цих робіт вже приступили. А підлога на поверхах завершена. 

Звужений ректорат: якість освіти – найкращий профорієнтатор

2 березня 2021 року

     2 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося перше весняне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на тиждень, підвищенню якості освітньо-наукового процесу, господарським, фінансовим, кадровим питанням.< 

Антистрес-терапія студентів-першокурсників на кафедрі соціальної роботи на реабілітації

2 березня 2021 року

     Ми всі, і викладачі й студенти, щодня потрапляємо у маленькі та великі, короткострокові та довготривалі стреси. 

Співпраця з Малою академією наук як традиція

2 березня 2021 року

     Щорічний Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН, який об’єднує сотні учасників із різних областей. 

Викладання дисципліни «Трактори і автомобілі» виходить на новий рівень фото

2 березня 2021 року

    Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергосистем на сьогодні знаходиться в активному процесі підвищення якості освітнього процесу. 

Увага! Конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки

2 березня 2021 року

     Міністерством освіти і науки України, Міністерством освіти, науки та спорту Литовської Республіки і Науково-дослідної радою Литви з 1 березня 2021 року оголошено конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2022-2023 рр. 

Середа
3.03.2021

Засідання Вченої ради

3 березня 2021, 13:00

03 березня 2021 р. о 1300  відбудеться онлайн засідання Вченої ради НУБіП України. Порядок денний:1. Присвоєння вчених звань (таємне голосування). 

Назарій Шевчук з Великої Снітинки: мрію навчатись на факультеті конструювання та дизайну НУБіП фото

3 березня 2021 року

     Наш співрозмовник ‒ учень 11 класу Великоснітинського закладу загальної середньої освіти, що на Київщині, Назарій Шевчук, який мріє навчатись на факультеті конструювання та дизайну.  

Команда економічного факультету – переможці 64 Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд фото

3 березня 2021 року

     2 березня відбулися змагання 64-ї Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд. 

Наукова бібліотека відкриває таланти: виставка картин студентів і працівників університету «Барви весни» фото

3 березня 2021 року

    2 березня 2021 року у читальній залі бібліотеки у навчальному корпусі № 4 відбулося відкриття виставки картин «Барви весни», яка приурочена до Міжнародного дня жіноцтва. 

Єлизавета Просяна з Таращі: моя майбутня професія – бухгалтер, мій університет - НУБіП фото

3 березня 2021 року

     Просяна Єлизавета, учениця 11 класу Таращанського академічного ліцею «Ерудит» обирає професію бухгалтера та НУБіП України.Чому саме економічний факу 

Запрошуємо 4 березня на презентацію програм стажування для студентів

3 березня 2021 року

     Наша мета - надати кожному бажаючому можливість отримати практичний досвід за кордоном, розвинути власні здібності, а також ознайомитися з культурою інших країн. 

Ботсад НУБіП і новини палеонтології

3 березня 2021 року

     Якщо ви думаєте, що мамонти як вид вимерли ще задовго до всесвітнього потопу, як запевняють палеонтологи, то помиляєтеся. 

Абітурієнтки Катерина Рожок та Ольга Сидорчук: «Здійснення задумів та втілення мрій разом з юридичним факультетом НУБіП України»

3 березня 2021 року

     Учениці 11 класу іноземної філології Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, – Рожок Катерина та Сидорчук Ольга, залюбки поділилися своїми планами на ближче майбутнє щодо продов 

Виробнича практика як важлива складова практичної підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості

3 березня 2021 року

     Стажування для студентів, а особливо для студентів харчовиків, за кордоном це мо 

Вчена рада: біобезпека, навчальна практика для студентів та фінансова ситуація фото

3 березня 2021 року

     3 березня 2021 року відбулося засідання вченої ради університету. 

Четвер
4.03.2021

Запрошуємо 4 березня на презентацію програм стажування для студентів

4 березня 2021, 15:00

     Наша мета - надати кожному бажаючому можливість отримати практичний досвід за кордоном, розвинути власні здібності, а також ознайомитися з культурою інших країн. 

Нові перспективи старої лабораторії біотехнологій

4 березня 2021 року

     Процес оновлення ключової міжфакультетської навчально-наукової лабораторії біології та біотехнології факультетів агробіологічного напряму – переходить від теорії до практичної площини. 

Викладачі-біологи Бережанського фахового коледжу – учасники Всеукраїнського семінару-практикуму «Сучасні методи навчання у процесі викладання біології»

4 березня 2021 року

     25-26 лютого 2021 року викладачі циклової комісії природничих дисциплін Оксана ОЛІЙНИК, Ірина СОКОЛОВСЬКА, Наталя ЧОРНА взяли участь у Всеукраїнському семінарі-практ 

Науковці і студенти агробіологічного факультету – учасники науково-виробничої конференції з системи землеробства No-till–NTLAB-21

4 березня 2021 року

     Не зважаючи на значні обмеження, причиною яких є пандемія коронавірусу, з наближенням весни активізувалось життя виробничників і науковців аграрної сфери економіки. 

Юлія Муляр з Фастівського ліцею-інтернату та Михайло Генералов з Маслівського аграрного фахового коледжу обирають агробіологічний факультет фото

4 березня 2021 року

Будь ласка, кілька слів про себе і коли визначилися у виборі професії?     — Мене звати Юлія Муляр. Мені 17 років і зараз я навчаюся в КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат». 

Увага! Внесено доповнення до «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України»

4 березня 2021 року

     З метою унормувати порядок ліквідації академічної заборгованості студентами університету пільгових категорій навчально-методична рада від 1 березня 2021 р. 

Увага! Триває набір на курси підготовки до ЄВІ з англійської мови

4 березня 2021, 0:00

Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету запрошує студентів на курси з підготовки до Єдиного вступного іспиту в магістратуру з англійської мови (ЄВІ). 

П'ятниця
5.03.2021

Увага! Внесено зміни та доповнення до низки положень, що регламентують освітню діяльність у НУБіП України

5 березня 2021 року

     З метою підвищення якості організації освітньої діяльності в університеті навчально-методична рада ухвалила 1 березня 2021 р. 

Поспішай зареєструватись для участі в ЗНО-2021

5 березня 2021 року

     Сьогодні закінчується реєстрація для участі у складанні зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. 

Вступна компанія. Навчання на військовій кафедрі – модно і престижно

5 березня 2021 року

     4 березня поточного року на кафедрі військової підготовки НУБіП України з використанням хмарного сервісу Cisco Webex Meetings відбулася відеоконференція під девізом навчання на військовій кафедрі – модно і престижно. 

Калитюк Олександра з Ліцею № 13 м. Ковеля обирає фах юриста та навчання на юридичному факультеті НУБіП України фото

5 березня 2021 року

Олександро, розкажіть, будь ласка, про себе?     — Я навчаюсь в Ліцеї № 13 м. Ковеля Волинської області. Цей освітній заклад дає не лише ґрунтовні знання, а й допомагає юним науковцям зробити перші кроки на шляху до успіху. 

Субота, неділя
6-7.03.2021

Запрошуємо студентів на факультативні заняття з міні-футболу

6 березня 2021, 13:00

     Кафедра фізичного виховання запрошує студентів на факультативні заняття з міні-футболу, які будуть проводити: майстер спорту України міжнародного класу з міні-футболу Микола Костенко і старший викладач кафедри фізичного виховання Валерій Прохніч.  

Фінансисти Мукачівського фахового коледжу обирають саме НУБіП

6 березня 2021 року

     Басараб Ангеліна та Бухман Владислав – студенти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін – майбутні фінансисти і обирають саме НУБі 

У міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» розпочинається другий cеместр

7 березня 2021 року

     Ми живемо в період переходу від суспільства індустріального до суспільства інформаційного, і освіта сьогодні має орієнтуватися на перспективи розвитку суспільства. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook