Календар подій

4.01.2021 – 10.01.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.01.2021

Ректорат: плануємо фінансовий рік та співбесіди з керівниками підрозділів

4 січня 2021 року

    4 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося перше в цьому році засідання ректорату. Як зазначив очільник університету, минулий рік колектив завершив успішно, виконаний бюджет, а на рік прийдешній сформований чіткий план діяльності. 

Молоді науковці факультету ветеринарної медицини виступили на конференції в Огайо (США)

4 січня 2021 року

    2020 рік виявився надзвичайно складним для кожної сфери, а особливо, для медичної. Проте, труднощі не обійшли стороною освітян і науковців. 

Нас вітають з Антарктиди

4 січня 2021 року

    Вже майже рік аспірант кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. 

Визначено найважливішу подію в НУБіП 2020 року!

4 січня 2021 року

Уже традиційно, п'ятий рік поспіль читачі 

Вівторок
5.01.2021

СТАНІСЛАВ НІКОЛАЄНКО: ЯКІСТЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНСЬКИХ УНІВЕРСИТЕТІВ (з виступу в Національній академії педагогічних наук)

5 січня 2021 року

     Проблема конкурентноздатності української вищої освіти напряму пов’язана з її якістю, здатністю своєчасно реагувати на всі глобальні виклики. 

Середа
6.01.2021

Оперативний штаб: продовжуємо контролювати санітарно-епідеміологічну ситуацію

6 січня 2021 року

     Напередодні великого світлого свята Різдва Христового, за ініціативою ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіка Станіслава Ніколаєнка, під головуванням очільника О 

Абітурієнтка 2021 Людмила Данілочкіна: від вибору професії до душі значною мірою залежить задоволення людини своєю долею та її щастя

6 січня 2021 року

     Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. 

Четвер
7.01.2021

Цікаве поруч - цикл презентацій про інфраструктурні об'єкти від студентів-будівельників першого курсу

7 січня 2021 року

Період зимових свят на Україні завжди супроводжувався зниженням інтенсивності в роботі. Люди святкували, набирались сил для весняних  робіт, відпочивали.  Настали і довгоочікувані зимові канікули для наших студентів. До 1 лютого спорожніли навчальні аудиторії. 

Оголошується відбір студентів на програму мобільності ERASMUS+ до Варшавського університету екології і менеджменту

7 січня 2021 року

У рамках програми ERASMUS+ проводиться відбір студентів на наступний навчальний семестр до Warsaw University of Ecology and Management (Польща)Спеціальності студенти яких можуть взяти участь в конкурсному відборі:- екологія- менеджмент- економіка 

Субота, неділя
9-10.01.2021

НУБіП України відкриває двері Європейського університету наполегливим та зосередженим на навчанні студентам

9 січня 2021 року

   Ось уже один семестр я, магістр 2 року навчання спеціальності 181 Харчові технології ОНП «Нутриціологія» - Галина Терновик навчаюсь у Вищій школі природничих наук Анхальта, Німеччина (Hochschule Anhalt) Спробувати н 

Стипендіальні комісії факультетів та ННІ затвердили рейтинги успішності за результатами зимової сесії 2020-2021 н.р. та призначили академічні стипендії кращим студентам Університету!

9 січня 2021 року

     Із звершенням календарного року 31 грудня в Університеті зимовою екзаменаційною сесією успішно завершився І семестр 2020-2021 навчального року.     Проте, початок 2021 року – гаряча пора у роботі деканатів факультетів, дирек 

Кафедра іноземної філології і перекладу: новий рік – нові програми міжнародної співпраці

10 січня 2021 року

    Перші дні нового року є не тільки святковими; зазвичай вони сповнені нових мрій і сподівань, а також присвячені новим планам, адже попереду весь рік для їх реалізації. 

Спільний українсько-чеський проєкт підтриманий МОН України

10 січня 2021 року

    Запропонований екологами НУБіП України спільний українсько-чеський проєкт на 2021-2022 рр. підтриманий Міністерством освіти і науки. Ним передбачено дослідити суттєві екологічні проблеми створення і функціонування Канівського водосховища на Дніпрі. 

Як працює рада роботодавців факультету землевпорядкування

10 січня 2021 року

 У травні 2021 року виповниться п'ять років як Рада роботодавців факультету землевпорядкування всебічно сприяє підвищенню якості професійної підготовки землевпорядників в НУБіП України. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook