Календар подій

20.04.2020 – 26.04.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.04.2020

Період «Відродження» – життя після карантину: психологічні рекомендації

20 квітня 2020 року

     Карантин ще триває, але дедалі частіше ми задумуємось про перспективу: яким буде повернення до того «звичного» і трішки забутого для кожного способу життя.     Тривале перебування на карантині призвичаїло нас до мало 

Продовження дистанційного навчання з фізичного виховання для студентів 1-2 курсів денної форми навчання

20 квітня 2020 року

     Головним завданням для НПП кафедри фізичного виховання на цьому тижні було розробка відеокомплексів фізичних вправ для налагодження дистанційних занять зі студентами 1-2 курсів денної форми навчання шляхом проведення відео конференцій за допомогою додатку Zoom. 

Дистанційне навчання на факультеті землевпорядкування у цифрах і фактах: підсумок п'яти тижнів фото

20 квітня 2020 року

     П'ятий тиждень освітній процес у Національному університеті біоресурсів і природокористування Україні триває за дистанційними технологіями. І правильність обраних Університетом кроків, у цьому напрямі, сьогодні підтверджується цифрами та фактами. 

НУБіП України спільно з ННЦ «ІМЕСГ» провели відеоконференцію в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань

20 квітня 2020 року

     ЙДЕМО В НОГУ З ЧАСОМ: ВІДСТЕЖУЄМО ТЕНДЕНЦІЇ В РОЗВИТКУ ІНОВАЦІЙ В АГРОЛОГІСТИЦІ. 

Старостат на механіко-технологічному факультеті – спілкуємось online

20 квітня 2020 року

     Як покращити якість дистанційного виконання практичних і курсових робіт, які зустрічаються труднощі у навчальному процесі та який стан здоров’я студентів факультету? 

Весняні турботи у студентському містечку – облагородження територій та наведення ладу! фото

20 квітня 2020 року

     З початком весняного періоду студентське містечко все більше дбає про благоустрій території. Напередодні Великодніх та травневих свят завідувачі гуртожитками спільно з персоналом облагороджують клумби, проводять висадку кущів, квітів. 

На базі кафедри філософії НУБіП України відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософії

20 квітня 2020 року

     З метою формування творчого покоління молодих науковців та практиків-аналітиків, сприяння реалізації їх творчих здібностей та активізації науково-дослідної роботи студентів, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.2019 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу сту 

Чи впливають пожежі на території та поблизу зони Відчуження Чорнобильської АЕС на рівень радіаційного фону в м. Києві?

20 квітня 2020 року

Сьогодні чи не щодня в мережі інтернет та засобах масової інформації з’являються повідомлення про пожежі в зоні Відчуження і поблизу неї та про небезпеку підвищення радіаційного фону в місті Києві. 

Проміжну атестацію на юридичному факультеті успішно завершено!

20 квітня 2020 року

     Традиційно всередині кожного семестру деканат проводить рубіжний контроль засвоєння студентами навчального матеріалу. 

Охорона ґрунтів від вітрової ерозії в сучасних умовах

20 квітня 2020 року

     Кілька днів тому ми всі були свідками надзвичайного метеорологічного явища – потужної пилової бурі, яка накрила територію Київської, Житомирської, Чернігівської та інших областей. 

Вівторок
21.04.2020

Екстраординарні умови організації навчання на кафедрі менеджменту імені професора Й.С. Завадського

21 квітня 2020 року

     За сучасних умов набутий досвід із довготривалого використання навчальної платформи E-learn для інформаційного супроводу освітнього процесу у НУБіП України, безумовно, став у нагоді при організації здійснення дистанційного навчання науково-педагогічними працівниками кафедри менеджменту імені проф 

Великодні традиції викладачів та студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 квітня 2020 року

Християнський світ зустрічає радісне та світле свято – Христове Воскресіння. У цей святий день радіють і ангели, і люди. Це торжество з торжеств та головна подія року, звернена до кожного з нас. 

Другокурсники-філологи вважають дистанційне навчання хорошою можливістю підготуватись до роботи перекладачем-фрілансером

21 квітня 2020 року

     Майбутні перекладачі, студенти групи ФілН-18002б 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, діляться своїми враженнями про дистанційне навчання.Чупракова Надія: Дистанційне навчання нічим не відрізняється від від 

Ростислав Кулініченко: Хочу бути таким як брат – випускник НУБіП

21 квітня 2020 року

     Цього року Ростислав Кулініченко закінчує 11-й клас школи №3 у Кагарлику. Хлопець захоплюється зарубіжною літературою, англійською мовою і грає у футбол та боулінг. 

Діана Пирогова про нові виклики та досягнення в умовах дистанційного навчання

21 квітня 2020 року

Доброго дня! Представтеся, будь ласка, та назвіть Ваше місцезнаходження на період карантину.     – Доброго дня, мене звати Діана Пирогова, я магістр першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування». 

Оперативний штаб: дотримуємося санітарно-епідеміологічних вимог та готуємося до екзаменаційної сесії

21 квітня 2020 року

     21 квітня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу. Відкриваючи його, ректор зазначив, що на цьому тижні урядом буде прийнято рішення щодо можливого подовження режиму надзвичайної ситуації, карантину. 

Весняна толока в Ніжинському агротехнічному інституті – втілення планів продовжується

21 квітня 2020 року

     125 років тому відкрилися двері тогочасного ремісничого училища, а нині – провідного аграрного закладу Чернігівщини. 

Впровадження онлайн-тренувань на кафедрі фізичного виховання

21 квітня 2020 року

     Не всі люди серйозно замислюються над місцем фізичної активності та спорту в профілактиці та лікуванні захворювань, хоча відомо, що якість медичної допомоги впливає на стан здоров’я значно в меншій мірі, ніж спосіб життя.    &n 

На порядку денному дистанційні практичні заняття з дисципліни «Управління якістю та безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції»: опановуємо сертифікацію згідно вимог GLOBALG.A.P.

21 квітня 2020 року

     Вже більше місяця студенти та викладачі опановують методи та способи дистанційного навчання за різними дисциплінами. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін перевірили стан посіві та хід посівної у навчально-дослідних господарствах

21 квітня 2020 року

     Ректор Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін під час великодніх свят здійснили обстеження полів навчально-дослідних господарств «Великоснітинське» та «Агрономічна дослідна станція». 

Студенти-харчовики продовжують рубрику «Пізнаємо Україну разом»

21 квітня 2020 року

     А ось Пилипенко Інна, студентка другого курсу скороченого терміну навчання факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК, також вирішила приєднатися до рубрики «Пізнаємо Україну разом». 

Середа
22.04.2020

Анна Суворова: обираю НУБіП, оскільки якісна ветеринарна освіта – це впевнений крок у чудове майбутнє

22 квітня 2020 року

Представтесь, будь ласка.     – Я – Суворова Анна, студентка 1 курсу 2 групи. Вже рік, як втілюється моя заповітна мрія стати лікарем ветеринарної медицини. 

Столичні новини «Вечірній Київ» разом з НУБіП про їжу і вірус

22 квітня 2020 року

Збалансоване харчування сприяє зміцненню імунітету і зменшенню ступеню важкості вірусної інфекції.  

Дистанційне навчання студентки Анастасії Шпоняк: поради магістрам-одногрупникам освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

22 квітня 2020 року

     Шпоняк Анастасія – магістерка першого року навчання факультету аграрного менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування».  

Тримаємо руку на пульсі: онлайн засідання розширеного деканату факультету харчових технологій

22 квітня 2020 року

     Сьогодні, 21 квітня під головуванням декана Лариси Баль-Прилипко відбулось розширене засідання деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за участю завідувачів 

Про книгу – з любов’ю і повагою (до Всесвітнього дня книг та авторського права)

22 квітня 2020 року

Книга є альфа і омега усякого знання, початок початків кожної науки.Стефан Цвейг 

Станіслав Ніколаєнко: не зупиняємо освітній процес!

22 квітня 2020 року

     Навчання на карантині – ось про що наша сьогоднішня розмова з ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіславом Ніколаєнком. 

Онлайн атестація педагогічних працівників завершена! Вітаємо педагогічних працівників університету з успішною атестацією! фото

22 квітня 2020 року

     22 квітня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи – голови атестаційної комісії університету Сергія Кваші та за активної участі усіх членів атестаційної комісії відбулося дистанційне засідання з використанням платформи Cisco Webex Mee 

«Він мав талант людяності і вроджений і вистражданий…» (До 100 – річчя з Дня народження Григорія Тютюнника)

22 квітня 2020 року

 Я знаю одне, що треба писати хороші твори,а хороші вони будуть тільки тоді, коли писатимемо правду.(Григорій Тютюнник) 

Внесення гебріциду на площі озимих зернових культур – надійний захист посівів

22 квітня 2020 року

     Однією з важливих умов формування високого потенціалу посівів озимої пшениці та озимого ячменю є своєчасне знищення бур’янів до критичних фаз формування елементів продуктивності колоса від кінець кущення до появи 2-го міжвузля. 

Підсумовуємо результати І туру Всеукраїнської олімпіади: 909 майбутніх випускників середніх шкіл виявили бажання покращити свої можливості вступу до НУБіП України

22 квітня 2020 року

     Цього року державну підсумкову атестацію складатимуть 346 тисяч випускників середніх шкіл України, з яких, за даними Українського центру оцінювання якості освіти, більше 90 % осіб зареєструвались для здачі зовнішнього незалежного оцінювання. 

Четвер
23.04.2020

Вебінар «Досвід проведення консолідації земель у Німеччині»

23 квітня 2020, 11:00

Запрошуємо до участі у вебінарі «Досвід проведення консолідації земель у Німеччині» 

Сучасні підходи та інструменти менеджменту від практиків з бізнесу в проекті "Агрокебети"

23 квітня 2020 року

Екзаменаційний марафон продовжується в проекті Агрокебети. Наступним іспитом відповідно до графіка сесії став іспит з курсу "Сучасні підходи та інструменти менеджменту". 

Ольга Назарійчук, учасниця проекту "Агрокебети": "У сучасному світі всі ми - жертви маркетингу"

23 квітня 2020 року

23 квітня 2020 року відбувся передостанній іспит з курсу "Маркетинг" для студентів проекту "Агрокебети". Викладачем курсу протягом другого семестру була к.е.н.Наталія Голомша, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності. Іспит було розрочато вчасно. 

Підготовка до дистанційного проведення літньої екзаменаційної сесії на порядку денному наради у проректора з навчальної і виховної роботи

23 квітня 2020 року

     Відбулася дистанційна нарада начальників відділів університету за головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші. 

Не припиняємо роботу ні на мить – основний лейтмотив засідання вченої ради факультету землевпорядкування

23 квітня 2020 року

     Саме таке завдання стоїть перед усім колективом університету. Вже більше місяця освітній процес повністю підлаштований під умови карантину. 

День відкритих дверей: знайомимось з Боярським коледжем екології і природних ресурсів

23 квітня 2020 року

     Запроваджений у країні карантин не став на заваді проведенню профорієнтаційної роботи у ВП НУБіП України «Боярському коледжі екології і природних ресурсів».  

Оголошується набір на проходження навчання до Національного університету Чонбук, Південна Корея

23 квітня 2020 року

До уваги студентів!Національний університет Чонбуку – це дослідницький заклад, що був заснований у 1947 році, та розташований у Чонджу, Республіка Корея. Він займає 2 місце у світовому рейтингу серед Вищих навчальних закладів Кореї.І саме цей заклад запрошує Вас пройти навчання під час осіннього семестру 2020 року.Кінцевий термін подачі заявки: 25 травня 2020 року 

Станіслав Ніколаєнко та Іван Кириленко взяли участь в онлайн засіданні парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій

23 квітня 2020 року

     23 квітня 2020 року відбулося онлайн засідання Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, присвячене проблемам закінчення навчального року, початку наступного, вступної кампанії, зокрема відмови від ЗНО, можливості зарахуван 

Григорій Тютюнник у вирі свого часу

23 квітня 2020 року

    «Він мав талант людяності. І вроджений, і вистражданий, – писав про Григорія Тютюнника його молодший брат, відомий письменник Григір Тютюнник. – Справжній талант не дається без болю і муки, як і саме життя. 

Філософія командотворення мовою управлінців

23 квітня 2020 року

     Зацікавлені вивченням дисципліни «Управління командою» магістри Національного університету біоресурсів і природокористування України висловили бажання розширити традиційні уявлення щодо командного процесу та оновити класичні погляди на вирішення конфліктних  

Університетська освіта в домашніх умовах

23 квітня 2020 року

     Карантин у розпалі, але це не привід забувати про навчання. Обставини змушують до навчання у незвичному режимі. Наскільки це ефективно – питання часу. 

П'ятниця
24.04.2020

Звернення ректора Станіслава Ніколаєнка у зв'язку з запровадженням карантину

24 квітня 2020, 18:00

Шановні університетські колеги викладачі, співробітники, студенти, мешканці Голосієво!     Інформую Вас, що на підставі рішення Кабінету Міністрів України, виконавчого органу Київської міської ради, ректоратом НУБіП України 11 березня 2020 року прийнято важливі ріше 

Чи можливо поєднувати роботу і навчання в університеті? – складний вибір сьогодення

24 квітня 2020 року

     Навчання чи робота? - такий вибір нерідко постає перед сучасними студентами. Причин цьому багато. Це і брак фінансів для власного забезпечення, і бажання заробляти гроші самостійно, і набуття практичних навичок за спеціальністю, яку тільки здобувають. 

Відбулася on-line атестація магістрів на економічному факультеті

24 квітня 2020 року

     22 квітня 2020 року було проведено засідання кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка під головуванням завідувачки Світлани Рогач. 

Відбувся міжнародний on-line діалог землевпорядників «Досвід проведення консолідації земель у Німеччині» фото

24 квітня 2020 року

     Продовжуючи серію просвітницьких і навчальних заходів, 23 квітня 2020 року факультет землевпорядкування НУБіП України спільно зі своїми партнерами проектом Німецько-український агрополітичний діалог (APD) та Товариством з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs-und-verwaltungs GmbH 

Старостат: щотижневий засіб комунікації в умовах карантину

24 квітня 2020 року

Традиційно в Навчально-науковому інституті лісового господарства двічі на місяць відбувається старостат за участю дирекції. Враховуючи умови карантину, запитань виникає значно більше, тому старостат проводиться щотижня. Зазвичай, старостат відбувається в середу і триває близько години. 

Мовне диво Дмитра Білоуса: 100 років від дня народження українського поета, перекладача, критика

24 квітня 2020 року

     Дмитро Білоус – це те унікальне явище, коли життя і творчість ішли не двома різними, навіть не паралельними дорогами, а начебто невід’ємно, органічно злиті. 

Долаючи віртуальні кордони: гуманітарії обговорюють актуальні питання діяльності факультету

24 квітня 2020 року

Лейтмотивом щотижневих адміністративних нарад гуманітарно-педагогічного факультету звичайно є освітня діяльність. Однак й інші помітно активізувалися. Зокрема, стрижневі питання цього тижня ‒ істотна активізація наукової діяльності в нових реаліях і сплата за навчання. 

Карантин весні не завада…

24 квітня 2020 року

     Весна впевнено крокує по планеті і наше чарівне Голосієво відгукується на її кроки щедрим розквітом магнолій і сакур у Ботанічному саду НУБіП України, неначе протиставляючи непереможну силу живої природи пандемії коронавірусу…     Дл 

Субота, неділя
25-26.04.2020

Естетика слова Миколи Зерова: 130 років від дня народження українського поета і літературознавця

25 квітня 2020 року

     Микола Зеров – один з найяскравіших талантів українського пореволюційного письменства, людина франківського взірця, всеосяжний гуманітарій, поет, критик, перекладач, історик і теоретик літератури, педагог, лідер «неокласиків», натхненник багатьох унікал 

Яна Писаренко – бронзова призерка ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Загальна та соціальна психологія»

25 квітня 2020 року

     У Херсонському державному університеті, який наказом Міністерства освіти і науки України було визначено як базовий, завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Загальна та соціальна психологія». 

День відкритих дверей на механіко-технологічному факультеті

25 квітня 2020 року

   25 квітня механіко-технологічний факультет, в умовах карантину, дистанційно, зустрів майбутніх студентів-інженерів, які вже визначилися із предметами ЗНО та мають намір здобувати освіту у середовищі механіків НУБіП України. 

Онлайн День відкритих дверей на факультеті конструювання та дизайну

25 квітня 2020 року

     25 квітня на факультеті конструювання та дизайну відбувся онлайн День відкритих дверей з використанням соціальної мережі – Facebook ( 

Розпочато цикл ОНЛАЙН Днів відкритих дверей факультетів та ННІ

25 квітня 2020 року

Сьогодні, 25 квітня, проводять ОНЛАЙН День відкритих дверей такі факультети: 

Онлайн лекція Станіслава Ніколаєнка: етика керівника закладу освіти як основа успіху в управлінні

25 квітня 2020 року

     «Етика керівника закладу освіти як основа успіху в управлінні» – за такою темою пройшла онлайн-лекція з дисципліни «Керівник закладу освіти» для студентів магістерських програм гуманітарно-педагогічного факультету, викладачем якої є ректор університету, професор кафедри педагогіки 

Підведення підсумків вивченого матеріалу з дисципліни «Операційний менеджмент»

25 квітня 2020 року

     Перед початком екзаменаційної сесії завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук та кандидат економічних н 

У гуртожитку №6 облагороджено територію

25 квітня 2020 року

     21-22 квітня під керівництвом коменданта Тетяни Фещенко і заступника коменданта Юрія Масаловича було проведено облагородження території гуртожитку №6.& 

Сидорко Софія: планую стати бакалавром з комп’ютерних наук саме в НУБіП України

25 квітня 2020 року

Розкажіть коротко про себе.Мене звати Сидорко Софія, я навчаюсь у Боярському коледжі екології і природних ресурсів на 4-му курсі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Полюбляю співати та беру участь у різних заходах коледжу. 

Олена Льовіна – бронзова призерка ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань «Журналістика»

26 квітня 2020 року

Лише з висоти відкривається глибина знань,і лише заглиблюючись, можна досягти висотВолодимир Шойхер  

Студенти-харчовики четвертого курсу складають екзаменаційну сесію в умовах карантину

26 квітня 2020 року

     Студенти 4 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК успішно складають екзаменаційну сесію. 

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня 2020 року

 То не зорі, небо там навпілЧорним димом, згарищем палалоАтом з Прип’яті розжарений летів,Все живе із болем помирало …(Юлія Хандожинська «Чорнобиль»)  

Олександр Приходько: «За знаннями з дорадництва в НУБіП України»

26 квітня 2020 року

     Олександр Приходько, спеціаліст проекту OrganicHelper, вирішив поповнити свої знання з дорадництва та вступити в магістратуру НУБіП України за освітньою програмою "Дорадництво" – єдиною в Україні.  

Студенти факультету конструювання та дизайну серед переможців і призерів конкурсу наукових робіт з прикладної геометрії, інженерної графіки та технічної естетики

26 квітня 2020 року

     Підбито підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. 

Відеотренування та дистанційна робота кафедри фізичного виховання

26 квітня 2020 року

     Головним завданням для НПП кафедри фізичного виховання на цьому тижні було проведення дистанційних занять з фізичного виховання для студентів 1-2 курсів денної форми навчання, а також продовжувалася робота по обробці виконаних завдань студентами, надання консультацій щодо правильності складання т 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів провів оn-line День відкритих дверей фото

26 квітня 2020 року

     Зважаючи на виклики сьогодення і ту ситуацію, яка склалася нині у нашій країні, працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів, у повній мірі розуміють всю відповідальність та виклики, які стоять перед ними у вступній кампанії-2020. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook