Календар подій

3.12.2018 – 9.12.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.12.2018

Ректорат: зимова екзаменаційна сесія і випуск магістрів

3 грудня 2018 року

     3 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи нараду, він зазначив: розпочався останній місяць року, який буде напруженим і насиченим. Перш за все, завершується перший семестр навчального року, розпочинається екзаменаційна сесія і випуски магістрів. 

Підвищення кваліфікації дорадників і експертів-дорадників on-line

3 грудня 2018 року

     В ННІ післядипломної освіти за організації кафедри агарного консалтингу і туризму пройшло чергове навчання – підвищення кваліфікації дорадників і експертів-дорадників. 

Переможцями спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з шахів стала команда економічного факультету фото

3 грудня 2018 року

     Команда студентів економічного факультету стала переможцем змагань 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з шахів. Який шлях подолала команда, щоб стати сильнішою в нашому університеті, в якому гра у шахи стала наймасовішим видом спорту. 

Фінансисти університету на міжнародному фінансово-банківському форумі у Польші

3 грудня 2018 року

     Викладачі кафедри фінансів взяли участь у XI міжнародному фінансово-банкіському форумі у Варшаві (Польша). Він зібрав представників фінансової спільноти, науковців, викладачів та практиків. 

Вівторок
4.12.2018

Відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії»

4 грудня 2018 року

     29-30 листопада на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії». 

Питання консолідації земель в Україні було ключовим у рамках XI Міжнародного семінару LANDNET

4 грудня 2018 року

     Минулого тижня у столиці Естонії – місті Таллінні відбулася визначна подія для землевпорядної та геодезичної спільноти східної Європи та центральної Азії – XI Міжнародний семінар LANDNET. 

Практичне навчання студентів-менеджерів на базі навчально-дослідних господарств: оволодіваємо методиками збору даних

4 грудня 2018 року

     Зимовим ранком в останній день осені 30 листопада 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту міжнародної магістерської програми "Адміністративний менеджмент" та економічного факультету спеціальності фінанси і кр 

Ні дня без змагань – девіз жіночої збірної НУБіП України з баскетболу!

4 грудня 2018 року

     Дуже напруженим виявився ігровий графік жіночої збірної НУБіП України з баскетболу. Тільки-но закінчились змагання з баскетболу 3х3 та змагання у молодіжному Чемпіонаті України, як наші дівчата вирушили до Хмельницького на черговий тур у вищій лізі. 

Завершилась акредитація освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

4 грудня 2018 року

     З метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" із спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Націон 

Практичний семінар українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» пройшов на базі Немішаївського агротехнічного коледжу

4 грудня 2018 року

     В останні дні листопада на базі навчально-виробничої лабораторії тваринництва Немішаївського агротехнічного коледжу у межах українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» пройшла практична частина семінару "Лінійна оцінка молочної худоби та визначення кондицій вгодованості тварин". 

Університет знову зібрав велику сім’ю «Колосистів»

4 грудня 2018 року

     Те, що народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського, – не просто колектив художньої самодіяльності, а велика, дружня і щаслива родина, ні для кого в нашому університеті не секрет. І є у цієї родини один святий день – перша субота грудня. 

Діалог ректора з молодими вченими: активний науковий пошук і поліпшення соціальних умов

4 грудня 2018 року

     4 грудня 2018 року. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко системно зустрічається з викладачами, студентами, а сьогоднішня дискусія об’єднала аспірантів і молодих вчених НУБіП. Поєднані єдиною ціллю ми робимо одну справу, зазначив очільник вишу. 

Урочисте зібрання з нагоди святкування Дня Збройних Сил України

4 грудня 2018 року

     В університеті відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування Дня Збройних Сил України. 

Відкрита реєстрація на Празьку Літню школу

4 грудня 2018 року

Празька "NGO SCHOLA EMPIRICA" відкриває реєстрацію на "15-ту Празьку Літню шкілу" за різними тематиками.  

Середа
5.12.2018

Голова наглядової ради Микола Томенко: Конституція як національна ідея

5 грудня 2018 року

 Коли ми діждемося Вашингтона з новим і праведним законом?А діждемось - таки колись.Т. Шевченко  

На факультеті інформаційних технологій визначили інтелектуальну групу

5 грудня 2018 року

    Новий формат інтелектуальної гри, чудовий спосіб весело та цікаво провести час з одногрупниками та колегами. Таку інтелектуальну гру днями і провели для студентів факультету інформаційних технологій, прагнучи створити новий формат культурного дозвілля для веселої ІТ-молоді. 

Студентка факультету ветеринарної медицини Олександра Грабік – володар Кубку України зі стрільби з луку

5 грудня 2018 року

     З 24 по 26 листопада 2018 року у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України тривав Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні 2018 року.     За найвищі нагороди змагались 200 спортсменів, які представляли 13 областей України та місто Київ. 

Збірна НУБіП України з плавання – срібні і бронзові призери Першості Голосіївського району

5 грудня 2018 року

     В п’ятницю, 30 листопада, в спортивному комплексі КНУ ім. Т. Шевченка відбулися змагання з плавання серед студентів ЗВО, що розташовані на території Голосіївського району міста Києва. Участь у заході прийняти п’ять команд ЗВО: КНУ ім. Т. 

Четвер
6.12.2018

«Чемпіонат сміху» серед студентів Університету

6 грудня 2018, 16:00

     6 грудня о 16:00 у актовій залі 3-го навчального корпусу НУБіП України (вул. 

Міжнародна науково-практична конференція «Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики»

6 грудня 2018, 9:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИзапрошує взяти участь уМіжнародній науково-практичній конференції«ЯКІСТЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ: українська національна система та європейські практики». 

На економічному факультеті розпочала роботу акредитаційна комісія

6 грудня 2018 року

      Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України № 2189-Л; № 2190-Л; № 2191-Л; № 2192-Л в період з 05 грудня по 07 грудня 2018 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України проходить акредитація чотирьох освітньо-професійних прог 

Моніторинг Національним офісом Erasmus+

6 грудня 2018 року

         Моніторинг Національним офісом Erasmus+ в Україні українських партнерів проекту TOPAS: СНАУ та НУБіП за участю головного координатора проекту Університету прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф.  

Стартувала звітна кампанія в НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології

6 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року в НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології заслухали проміжні та заключні звіти про науково-дослідну роботи, що фінансуються за рахунок Державного бюджету, а також ініціативних тематик за 2018 рік. 

Нарада зі студентським активом університету: стан справ і найближчі плани

6 грудня 2018 року

     Незважаючи на те, що навчальний семестр завершується, діалог між проректором з навчальної і виховної роботи, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та студентськими лідерами продовжується. 

Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі – найамбітніша двостороння угода України та Європейського Союзу

6 грудня 2018 року

     4 грудня 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту разом із викладачем кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності доцентом Олександром Файчуком відвідали конференцію «Агропродовольчий сектор України та світові ринки: результати впровадження ПВЗВТ між ЄС та Україною». 

Жіноча команда факультету інформаційних технологій – переможниця Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з волейболу фото

6 грудня 2018 року

     4 грудня завершились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з волейболу серед жіночих команд. 

Вища освіта – шлях до добробуту кожної людини

6 грудня 2018 року

     У стінах НУБіП під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка пройшла міжнародна науково-практична конференція «Якість вищої освіти: українська національна та європейські практики». 

Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми розвитку лісової таксації, лісовпорядкування та інвентаризації лісів»

6 грудня 2018, 0:00

6-8 грудня 2018 року запрошуємо взяти участь уМіжнародній науково-практичній конференції 

Студентка факультету ветеринарної медицини Маргарита Калініченко – Чемпіонка України зі сноубордінгу

6 грудня 2018 року

     З 19 по 22 березня 2018 року на Закарпатті у м. Драгобрат відбувся Чемпіонат України зі сноубордінгу. 

П'ятниця
7.12.2018

Відкрита першість Голосіївського району з плавання серед професорсько-викладацького складу

7 грудня 2018, 12:00

     7 грудня 2018 року в спортивному комплексі КНУ ім. Т. 

Марафон із шахів «Шаховий король НУБіП»

7 грудня 2018, 8:30

Розпочинається великий марафон з шахів «Шаховий король НУБіП»     Змагання будуть проведені в 3 етапи: 

Впевнена перемога жіночого збірної НУБіП України з баскетболу

7 грудня 2018 року

     5 грудня у спортивному комплексі КНУ ім. Т. Шевченка відбулася чергова гра Чемпіонату України серед жіночих молодіжних команд сезону 2018/19 рр. Зустрілись збірні команди НУБіП України та КНУБіА. 

Завершено акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Соціальна робота»

7 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року за наказом Міністерства освіти і науки України (27.11.2018 р. 

Завершено акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи»

7 грудня 2018 року

     З метою проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи» зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від  

Поширюємо створення Учнівських наукових шкіл: Драбівський район Черкаської області

7 грудня 2018 року

     Колектив Національного університету біоресурсів і природокристування України під керівництвом проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші 5 грудня 2018 року провів учнівську наукову школу у Драбівському районі Черкаської області. 

Знайомлячись з передовими технологічними процесами: семінар-нарада на базі ТОВ «Агрофірма «Колос»

7 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року керівники і спеціалісти з тваринництва відокремлених підрозділів і навчально-дослідних господарств НУБіП відвідали ТОВ «Агрофірма «Колос». 

Завершено акредитаційну експертизу освітньо-професійних програм економічного факультету

7 грудня 2018 року

        7 грудня завершили роботу комісії з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм "Економіка підприємств" та "Прикладна економіка"  спеціальність 051 "Економіка" галузь знань 05 "Соціальні та поведінкові науки"; «Фінанси і кредит» спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 

Гість факультету аграрного менеджменту – Микола Катеринчук

7 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту зустрілися з лідером Європейської партії України Миколою Катеринчуком. 

Субота, неділя
8-9.12.2018

Туристичний клуб «Барс» запрошує на святковий вечір

8 грудня 2018, 19:00

Шановні мандрівники, студенти та викладачі!      Запрошуємо на вечір, присвячений туристичному клубові «Барс», що відбудеться о 1900  год. 8 грудня в приміщенні студентської їдальні НУБіП України (вулиця Генерала Родимцева, 7).  

Чемпіонат України з волейболу сезону 2018-19 друга ліга

8 грудня 2018, 13:00

     8 та 9 грудня 2018 року у спортивному комплексі НУБіП України відбудуться змагання 1-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. 

Агрохіміки посилюють роботу із НЕНЦ МОН України

8 грудня 2018 року

     З метою створення оптимальних умов для виявлення обдарованої молоді 28-30 листопада на базі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Завершено акредитацію освітньо-професійної програми «Деревообробні та меблеві технології»

8 грудня 2018 року

     07 грудня 2018 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства завершилась акредитація освітньо-професійної програми «Деревообробні та меблеві технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.      Члени експертної комісії у складі доктора технічних наук, професора, завідувача кафе 

Збірна професорсько-викладацького складу НУБіП України – срібні призери Спартакіади Голосіївського району з плавання фото

8 грудня 2018 року

     В кінці робочого тижня відбулися спортивні змагання з плавання в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. 

Ольга Шахворостова і Галина Терновик – серед переможців конкурсу «Харчові технології-2019» Благодійного фонду Бориса Колесникова

8 грудня 2018 року

     Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у конкурсі «Харчові технології-2019», котрий проводився під егідою Фонду Бориса Колесникова у Національному університеті харчових технологій.< 

У ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження створили нову сучасну навчально-наукову лабораторію регульованого електропривода та моделювання

9 грудня 2018 року

     У сучасних виробничих умах для зменшення витрат електроенергії при використанні електроприводу виробничих механізмів доцільно використовувати регульований електропривід. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook