Календар подій

3.09.2018 – 9.09.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.09.2018

Бережанський агротехнічний коледж відзначив День знань

3 вересня 2018 року

     Кажуть, що осінь – це час мудрості, розсудливості та здорового глузду. Можливо, в цьому є частка правди. Перший день осені – День знань. 

Першокурсники-філологи опановують класичну мову

3 вересня 2018 року

     Перша лекція в університеті для першокурсників ‒ хвилююча й надважлива подія, адже це перше заняття, що введе студентів у широкий світ університетського навчання. 

В університеті розпочався новий навчальний рік

3 вересня 2018 року

     Сьогодні в НУБіП України розпочався новий 2018-2019 навчальний рік. До навчання приступили майже 16 тисяч студентів, з яких більше 11 тисяч – бакалаври, в т.ч. 3171 першокурсників та 4 662 магістри (трохи більше половина з яких – першого року навчання). 

Студент факультету землевпорядкування Олексій Малець – чемпіон України зі спортивного самбо!

3 вересня 2018 року

      Днями у Житомирі завершився молодіжний Кубок України зі спортивного й бойового самбо, який став відбірковим етапом до Чемпіонату світу серед юніорів та юнаків, що відбудеться у Грузії наступного місяця. Участь у чемпіонаті взяли близько 500 дівчат і хлопців з 18 областей України. 

«Захопливо, яскраво, масштабно!» - першокурсники-журналісти про День знань у НУБіП України

3 вересня 2018 року

     День знань є особливим для першокурсників. Це свято хвилююче, адже з цього дня починається відлік «дорослого життя». Кожен у передчутті чогось неймовірного, незвіданого. Справді попереду багато відкриттів, вражень, нових друзів, ….  

Ректора Станіслава Ніколаєнка включили до міжнародної редакційної колегії наукового журналу Вишеградської четвірки

3 вересня 2018 року

Згідно з рішенням Президії Асоціації університетів Вишеградської четвірки ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка включено до редакційної колегії наукового журналу «Вишеградський журнал з біоекономіки і сталого розвитку».   

Нові методи навчання – у фокусі дискусії конференції Вишеградської асоціації університетів наук про життя

3 вересня 2018 року

2 вересня на базі університету м. Дебрецен, Угорщина розпочала роботу щорічна конференція Вишеградської асоціації університетів, яку очолює колишній ректор Словацького аграрного університету професор Пітер Белік.  

Ректорат: розпочинаємо новий навчальний рік організовано!

3 вересня 2018 року

     3 вересня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні в університеті стартував навчальний процес. І головне завдання ректорату, деканатів, дирекцій та кафедр розпочати навчальний рік організовано, з відповідальністю і вимогливістю, у партнерстві зі студентством. 

Вівторок
4.09.2018

Ніжинський агротехнічний інститут розпочав свій 123-й навчальний рік

4 вересня 2018 року

     Ніжинський агротехнічний інститут Національного університету біоресурсів і природокористування України – єдиний вищий аграрний заклад Чернігівщини з багатою історією та усталеними традиціями. 

Новий міжнародний навчальний курс «Нова педагогіка 21 століття – для викладачів вищих навчальних закладів»

4 вересня 2018 року

Доброго дня! Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс: 

Київ – місто, де все починається: першокурсники-гуманітарії провели перші екскурсії

4 вересня 2018 року

     Особливим днем для першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України стало 2-ге вересня, яке пройшло під гаслом «Свято триває!». 

У Ніжинському агротехнічному коледжі відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

4 вересня 2018 року

     3 вересня у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулися урочистості з нагоди Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти.     Шанованими гостями свята були голова Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслав Івашин і голова Ніжинської районної ради  

Перша у цьому навчальному році нарада з планування пройшла на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження фото

4 вересня 2018 року

      Перша у цьому навчальному році нарада з планування пройшла на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Директор інституту Володимир Козирський ознайомив учасників із наявною на сьогодні навчальною базою, провів по кафедрах. 

Зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка із Студентською організацією: працюємо в унісон для забезпечення якісного освітнього процесу

4 вересня 2018 року

     4 вересня відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка із Студентською організацією університету. 

Вчена рада факультету ветеринарної медицини

4 вересня 2018 року

В залі засідання вченої ради та зборів трудового колективу нашого факультету 

Боярський коледж екології і природних ресурсів розпочав навчальний рік

4 вересня 2018 року

     У Боярському коледжі екології і природних ресурсів відбулася святкова лінійка, присвячена Дню Знань. Як і будь-яка добра справа свято розпочалося з молитви і побажань отця Сергія. 

Середа
5.09.2018

Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук про підсумки вступної кампанії 2018 року в НУБіП

5 вересня 2018 року

     Ось уже й промайнув День знань, який ознаменував початок нового 2018-2019 навчального року. Та цьому передувала по-справжньому «спекотна» літня вступна кампанія. 

Спортивний НУБіП України чекає на нове поповнення!

5 вересня 2018 року

     У вересні 2018 року викладачі кафедри фізичного виховання проводять відбір студентів до збірних команд університету з різних видів спорту. 

Четвер
6.09.2018

Школа молодого педагога

6 вересня 2018, 10:00

6 вересня 2018 року о 10.00 в аудиторії 201 корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років. Програма семінару та склад організаційної робочої групи додаються. 

Стартують вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету

6 вересня 2018 року

     3 вересня відбулося засідання Центральної виборчої комісії, яка затвердила наступний регламент етапів обрання лідерів студентського самоврядування:      з 4 по 10 вересня – подача заявок на посаду голови. 

Школа молодого педагога: майданчик для особистісного та професійного росту і розвитку

6 вересня 2018 року

     6 вересня 2018 року в університеті пройшов науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ та факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років.     Гуманітарно-педагогічний факультет проводит 

П'ятниця
7.09.2018

Науково-методичний семінар для наставників академічних груп

7 вересня 2018, 10:00

7 вересня 2018 року о 10.00 год в аудиторії 201 корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для наставників академічних груп ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років. Програма семінару додається. 

Вітаємо аспіранта гуманітарно-педагогічного факультету Олександру Пархоменко з першими нагородами на чемпіонаті світу 2018 року зі спортивної радіопеленгації в місті Сокчо (Корея)

7 вересня 2018 року

     У ці дні в далекій Кореї на узбережжі Японського моря проходить 19-ий чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації. Чемпіонат, який проводиться раз на два роки, зібрав більше 300 спортсменів з 44 країн світу. 

Науково-методичний семінар наставників академічних груп першого курсу: робити все з любов’ю до свого вихованця

7 вересня 2018 року

     7 вересня. Другий день поспіль в університеті тривають семінари з психолого-педагогічної майстерності. Сьогодні – для наставників студентських груп першого курсу. 

Субота, неділя
8-9.09.2018

Покращення умов проживання студентів 4-го гуртожитку у полі зору ректорату та деканатів

8 вересня 2018 року

     Незважаючи на завершення процесу поселення студентів у гуртожитки, питання покращення умов побуту студентів стоїть першочерговим завданням перед керівництвом ректорату і деканатів.     Розглянути стан справ з реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану та  

Газета «Урядовий кур’єр»: Майже 200 тисяч фахівців підготував один з найстаріших вишів країни

8 вересня 2018 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України минулого травня відсвяткував 120-річчя і розпочав 121й навчальний рік. 

Інвентаризація лісів: аспіранти, магістри та студенти-дослідники завершили другий сезон польових робіт на базі Боярської ЛДС

8 вересня 2018 року

     В Україні до нині триває обговорення очевидної і безсумнівної (на думку авторів) необхідності запровадження повномасштабної національної інвентаризації лісів, але скоріше за все українці не будуть знати достовірної інформації про ліси своєї державище, як мінімум, десятиліття. 

«Комп'ютерно-інтегровані технології» і «Робототехнічні комплекси та системи» - дві нові навчальні лабораторії ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

9 вересня 2018 року

     У рамках наради з планування діяльності ректорату на вересень на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження керівництво університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком відвідало кафедру автоматики та р 

Першокурсниця факультету землевпорядкування Анастасія Матейченко: про враження від першого тижня навчання в НУБіП

9 вересня 2018 року

     Перший тиждень навчання в НУБіП промайнув як одна мить. Студенти старших курсів стали на крок ближче до випускного, а ось для першокурсників все було новим і невідомим.  

Майбутні проектні менеджери розпочали передпроектні дослідження в навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське»

9 вересня 2018 року

    Поки всі адаптуються після канікул до навчання, здобуваючи теоретичні знання в університетських аудиторіях, магістри з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами на чолі з завідувачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідією Шинкарук та доцентом кафедри < 

Практика: операція «Яблуко» для студентів-садівників

9 вересня 2018 року

     Вересень лише розпочався, а на Київщині яблучні жнива у розпалі. У нинішньому році яблука досягли знімальної стиглості на 10–12 днів раніше ніж зазвичай. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook