Календар подій

3.09.2018 – 9.09.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.09.2018

Ректорат: розпочинаємо новий навчальний рік організовано!

3 вересня 2018 року

     3 вересня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні в університеті стартував навчальний процес. І головне завдання ректорату, деканатів, дирекцій та кафедр розпочати навчальний рік організовано, з відповідальністю і вимогливістю, у партнерстві зі студентством. 

Бережанський агротехнічний коледж відзначив День знань

3 вересня 2018 року

     Кажуть, що осінь – це час мудрості, розсудливості та здорового глузду. Можливо, в цьому є частка правди. Перший день осені – День знань. 

В університеті розпочався новий навчальний рік

3 вересня 2018 року

     Сьогодні в НУБіП України розпочався новий 2018-2019 навчальний рік. До навчання приступили майже 16 тисяч студентів, з яких більше 11 тисяч – бакалаври, в т.ч. 3171 першокурсників та 4 662 магістри (трохи більше половина з яких – першого року навчання). 

«Захопливо, яскраво, масштабно!» - першокурсники-журналісти про День знань у НУБіП України

3 вересня 2018 року

     День знань є особливим для першокурсників. Це свято хвилююче, адже з цього дня починається відлік «дорослого життя». Кожен у передчутті чогось неймовірного, незвіданого. Справді попереду багато відкриттів, вражень, нових друзів, ….  

Ректора Станіслава Ніколаєнка включили до міжнародної редакційної колегії наукового журналу Вишеградської четвірки

3 вересня 2018 року

Згідно з рішенням Президії Асоціації університетів Вишеградської четвірки ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка включено до редакційної колегії наукового журналу «Вишеградський журнал з біоекономіки і сталого розвитку».   

Студент факультету землевпорядкування Олексій Малець – чемпіон України зі спортивного самбо!

3 вересня 2018 року

      Днями у Житомирі завершився молодіжний Кубок України зі спортивного й бойового самбо, який став відбірковим етапом до Чемпіонату світу серед юніорів та юнаків, що відбудеться у Грузії наступного місяця. Участь у чемпіонаті взяли близько 500 дівчат і хлопців з 18 областей України. 

Першокурсники-філологи опановують класичну мову

3 вересня 2018 року

     Перша лекція в університеті для першокурсників ‒ хвилююча й надважлива подія, адже це перше заняття, що введе студентів у широкий світ університетського навчання. 

Нові методи навчання – у фокусі дискусії конференції Вишеградської асоціації університетів наук про життя

3 вересня 2018 року

2 вересня на базі університету м. Дебрецен, Угорщина розпочала роботу щорічна конференція Вишеградської асоціації університетів, яку очолює колишній ректор Словацького аграрного університету професор Пітер Белік.  

Вівторок
4.09.2018

Вчена рада факультету ветеринарної медицини

4 вересня 2018 року

В залі засідання вченої ради та зборів трудового колективу нашого факультету 

У Ніжинському агротехнічному коледжі відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

4 вересня 2018 року

     3 вересня у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулися урочистості з нагоди Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти.     Шанованими гостями свята були голова Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслав Івашин і голова Ніжинської районної ради  

Боярський коледж екології і природних ресурсів розпочав навчальний рік

4 вересня 2018 року

     У Боярському коледжі екології і природних ресурсів відбулася святкова лінійка, присвячена Дню Знань. Як і будь-яка добра справа свято розпочалося з молитви і побажань отця Сергія. 

Перша у цьому навчальному році нарада з планування пройшла на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження фото

4 вересня 2018 року

      Перша у цьому навчальному році нарада з планування пройшла на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Директор інституту Володимир Козирський ознайомив учасників із наявною на сьогодні навчальною базою, провів по кафедрах. 

Зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка із Студентською організацією: працюємо в унісон для забезпечення якісного освітнього процесу

4 вересня 2018 року

     4 вересня відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка із Студентською організацією університету. 

Новий міжнародний навчальний курс «Нова педагогіка 21 століття – для викладачів вищих навчальних закладів»

4 вересня 2018 року

Доброго дня! Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс: 

Київ – місто, де все починається: першокурсники-гуманітарії провели перші екскурсії

4 вересня 2018 року

     Особливим днем для першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України стало 2-ге вересня, яке пройшло під гаслом «Свято триває!». 

Ніжинський агротехнічний інститут розпочав свій 123-й навчальний рік

4 вересня 2018 року

     Ніжинський агротехнічний інститут Національного університету біоресурсів і природокористування України – єдиний вищий аграрний заклад Чернігівщини з багатою історією та усталеними традиціями. 

Середа
5.09.2018

Спортивний НУБіП України чекає на нове поповнення!

5 вересня 2018 року

     У вересні 2018 року викладачі кафедри фізичного виховання проводять відбір студентів до збірних команд університету з різних видів спорту. 

Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук про підсумки вступної кампанії 2018 року в НУБіП

5 вересня 2018 року

     Ось уже й промайнув День знань, який ознаменував початок нового 2018-2019 навчального року. Та цьому передувала по-справжньому «спекотна» літня вступна кампанія. 

Четвер
6.09.2018

Школа молодого педагога

6 вересня 2018, 10:00

6 вересня 2018 року о 10.00 в аудиторії 201 корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років. Програма семінару та склад організаційної робочої групи додаються. 

Стартують вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету

6 вересня 2018 року

     3 вересня відбулося засідання Центральної виборчої комісії, яка затвердила наступний регламент етапів обрання лідерів студентського самоврядування:      з 4 по 10 вересня – подача заявок на посаду голови. 

Школа молодого педагога: майданчик для особистісного та професійного росту і розвитку

6 вересня 2018 року

     6 вересня 2018 року в університеті пройшов науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ та факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років.     Гуманітарно-педагогічний факультет проводит 

П'ятниця
7.09.2018

Науково-методичний семінар для наставників академічних груп

7 вересня 2018, 10:00

7 вересня 2018 року о 10.00 год в аудиторії 201 корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для наставників академічних груп ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років. Програма семінару додається. 

Вітаємо аспіранта гуманітарно-педагогічного факультету Олександру Пархоменко з першими нагородами на чемпіонаті світу 2018 року зі спортивної радіопеленгації в місті Сокчо (Корея)

7 вересня 2018 року

     У ці дні в далекій Кореї на узбережжі Японського моря проходить 19-ий чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації. Чемпіонат, який проводиться раз на два роки, зібрав більше 300 спортсменів з 44 країн світу. 

Науково-методичний семінар наставників академічних груп першого курсу: робити все з любов’ю до свого вихованця

7 вересня 2018 року

     7 вересня. Другий день поспіль в університеті тривають семінари з психолого-педагогічної майстерності. Сьогодні – для наставників студентських груп першого курсу. 

Субота, неділя
8-9.09.2018

Газета «Урядовий кур’єр»: Майже 200 тисяч фахівців підготував один з найстаріших вишів країни

8 вересня 2018 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України минулого травня відсвяткував 120-річчя і розпочав 121й навчальний рік. 

Інвентаризація лісів: аспіранти, магістри та студенти-дослідники завершили другий сезон польових робіт на базі Боярської ЛДС

8 вересня 2018 року

     В Україні до нині триває обговорення очевидної і безсумнівної (на думку авторів) необхідності запровадження повномасштабної національної інвентаризації лісів, але скоріше за все українці не будуть знати достовірної інформації про ліси своєї державище, як мінімум, десятиліття. 

Покращення умов проживання студентів 4-го гуртожитку у полі зору ректорату та деканатів

8 вересня 2018 року

     Незважаючи на завершення процесу поселення студентів у гуртожитки, питання покращення умов побуту студентів стоїть першочерговим завданням перед керівництвом ректорату і деканатів.     Розглянути стан справ з реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану та  

Першокурсниця факультету землевпорядкування Анастасія Матейченко: про враження від першого тижня навчання в НУБіП

9 вересня 2018 року

     Перший тиждень навчання в НУБіП промайнув як одна мить. Студенти старших курсів стали на крок ближче до випускного, а ось для першокурсників все було новим і невідомим.  

Майбутні проектні менеджери розпочали передпроектні дослідження в навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське»

9 вересня 2018 року

    Поки всі адаптуються після канікул до навчання, здобуваючи теоретичні знання в університетських аудиторіях, магістри з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами на чолі з завідувачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідією Шинкарук та доцентом кафедри < 

Практика: операція «Яблуко» для студентів-садівників

9 вересня 2018 року

     Вересень лише розпочався, а на Київщині яблучні жнива у розпалі. У нинішньому році яблука досягли знімальної стиглості на 10–12 днів раніше ніж зазвичай. 

«Комп'ютерно-інтегровані технології» і «Робототехнічні комплекси та системи» - дві нові навчальні лабораторії ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

9 вересня 2018 року

     У рамках наради з планування діяльності ректорату на вересень на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження керівництво університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком відвідало кафедру автоматики та р 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook