Календар подій

30.07.2018 – 5.08.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.07.2018

Ректорат: очікуємо на результати конкурсу на місця державного замовлення та запрошуємо на навчання за контрактом

30 липня 2018 року

30 липня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як і наші абітурієнти, ми чекаємо на результати конкурсу на державне замовлення. Вони будуть опубліковані 1 серпня. 

Студентка Єлизавета Артемчук про свій рік навчання в НУБіП

30 липня 2018 року

 Закінчивши перший курс спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП України, я без перебільшення можу сказати, що це один з найкращих закладів вищої освіти України. 

Вівторок
31.07.2018

Студентські практики: Літня школа із геодезії та землеустрою «Дзвінкове – 2018»

31 липня 2018 року

17 серпня 2018 року на мальовничих берегах річки Ірпінь на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону відбудеться яскрава академічна подія для студентів-землевпорядників Національного університету біоресурсів і природокористування України – літня школа із геодезії та землеустрою, що поєднає спілкування із відомими професійними землевпорядниками, ознайомле 

Середа
1.08.2018

Триває підготовка до нового навчального року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

1 серпня 2018 року

Традиційно кафедри ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження аналізують стан своїх лабораторій та приміщень й на підставі цього планують проведення необхідних ремонтів. Виконується лакування підлоги у більшості приміщень, за необхідністю виконується фарбування стін, спорудження нових стендів та модернізація існуючих.  

НУБіП України – Проект "Німецько-український аграрний діалог (APD)"

1 серпня 2018 року

      Проект «Німецько-український аграрний діалог APD» має досить давню і тісну співпрацю з університетом. В рамках моніторингу діяльності Проекту до університету завітала комісія з перевірки активності проекту, зокрема у співпраці з університетом та поширенням результатів діяльності проекту через університет. 

Випускник кафедри військової підготовки НУБіП Ілля Вакарчук: присягу склали, тепер – очікуємо наказу на присвоєння першого офіцерського звання

1 серпня 2018 року

Ілля Вакарчук з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження серед інших тільки-но повернувся з Гончарівського полігону, де проходили військові збори, які закінчилися дуже важливим і хвилюючим моментом у житті майбутніх офіцерів запасу – прийняттям присяги на вірність українському народові. Про його враження і плани – наша розмова. 

Плани на серпень: зараховуємо студентів за державним замовленням, набираємо за контрактом та готуємося до навчального року

1 серпня 2018 року

1 серпня 2018 року відбулася традиційна нарада з планування. За традицією цей захід відбувався на базі одного з факультетів чи ННІ, а сьогодні, образно кажучи, засідання проходило в приймальній комісії. 

Четвер
2.08.2018

НУБіП України – Проект «Німецько-український аграрний діалог (APD)»: продовжуємо співпрацю

2 серпня 2018 року

 Проект «Німецько-український аграрний діалог APD» має давню і тісну співпрацю з університетом. У рамках моніторингу діяльності Проекту до університету завітала комісія з перевірки активності проекту, зокрема у співпраці з університетом та поширенням результатів діяльності проекту через університет.  

П'ятниця
3.08.2018

Нарада з енергоефективності: ощадливо використовуємо електроенергію!

3 серпня 2018 року

 Традиційна нарада з енергоефективності, що пройшла під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка, зібрала адміністрацію університету, керівників господарських служб і комендантів навчальних корпусів та гуртожитків. 

Субота, неділя
4-5.08.2018

Кращі абітурієнти обрали НУБіП України!

4 серпня 2018 року

Вже третій день поспіль приймальна комісія Національного університету біоресурсів і природокористування України працює у посиленому режимі - приймає оригінали від вступників за всіма освітніми ступенями та формами навчання. 

НУБіП України надано академічне членство Міжнародної федерації геодезистів (FIG)

5 серпня 2018 року

 Черговим визнанням НУБіП України у справі підготовки фахівців за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» стало надання нашому університету на 41-й Генеральній асамблеї Міжнародної федерації геодезистів (FIG), яка пройшла у Стамбулі 6 травня 2018 року, статусу академічного члена цієї провідної міжнародної організації, що представляє інтереси геодезистів у всьом 

Новий фасад для навчального корпусу №4

5 серпня 2018 року

Один з найстарших корпусів Національного університету біоресурсів і природокористування України №4, який збудований у стилі українського барокко, є базовим для двох факультетів - агробіологічного і захисту рослин, біотехнологій та екології. І у ці спекотні серпневі дні його фасад набуває нового сучасного обличчя. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook