Календар подій

28.05.2018 – 3.06.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
28.05.2018

Чоловіча збірна НУБіП України з перетягування канату - чемпіони України, жіноча – срібні призери

28 травня 2018 року

     Вже традиційно, на території ВДНГ в кінці травня Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату організовує Чемпіонат України з перетягування канату. Цього року ці змагання відбулися 26 травня. 

Вшанування alma mater : на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися одразу 4 зустрічі випускників

28 травня 2018 року

     26 травня 2018 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися урочисті зустрічі випускників. 

Креативний подарунок студентів спеціальності «Облік і оподаткування» до 120–річного ювілею НУБіП України

28 травня 2018 року

      Кафедра обліку та оподаткування підтримує тісні партнерські зв’язки з редакцією газети «Все про бухгалтерський облік». 

Вівторок
29.05.2018

Партнер інженерних факультетів ПАТ «Ельворті» готове оновити свою навчально-наукову лабораторію в НУБіП

29 травня 2018 року

     ПАТ «Ельворті», один з найпотужніших виробників сучасної сільськогосподарської техніки, – от вже кілька років як партнер університету, зокрема його інженерних факультетів. 

Молоді вчені НУБіП Тетяна Іванова і Олександр Колодяжний – лауреати Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок фото

29 травня 2018 року

     Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок удостоєні два представники НУБіП України – доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Тетяна Іванова та старши 

Студенти НУБіП – перші в командному заліку та другі в індивідуальному на олімпіаді зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

29 травня 2018 року

     Цього року другий тур щорічної олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» проходив в Одеській національній академії харчових технологій. 

Розвиток аграрного, земельного та екологічного права на зламі тисячоліть – тема наукової дискусії вчених-правників

29 травня 2018 року

     У рамках святкування 120-річчя НУБіП України 18-19 травня було проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток аграрного, земельного та екологічного права на зламі тисячоліть», матеріали якої об’єднали думки 96 провідних вчених  

Олександра Соловйова-Рум`янцева – призерка Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг»

29 травня 2018 року

     II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг» пройшов на базі Таврійського державного агротехнологічного університету. Участь у ній взяли 78 студентів з 28 вишів. 

Ректорат: тримаємо робочий ритм, готуємося до випуску і вступної кампанії

29 травня 2018 року

     29 травня 2018 року. Під головуванням Станіслава Ніколаєнка пройшло засідання ректорату. І хоча весь колектив ще має святковий настрій, потрібно активно перебудуватися на робочий лад. 

Середа
30.05.2018

Засідання Вченої ради НУБіП України

30 травня 2018, 14:00

     30 травня 2018 р. о 1400 у 308 ауд. навчального корпусу № 3 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.  

Вчена рада: НДІ рослинництва і грунтознавства має знайти свою нішу

30 травня 2018 року

     30 травня відбулося засідання вченої ради університету. На ньому розглянули результати життєдіяльності вишу за останній місяць, звіт НДІ рослинництва і грунтознавства, заслухали наукову доповідь та ін. 

Віталій Шилюк – призер заключного етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Метрології, стандартизації та сертифікації»

30 травня 2018 року

    Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Метрологія, стандартизація та сертифікація» вже всьоме пройшов на базі Львівської політехніки. 

Майбутні фахівці біотехнологій та біоінженерії – виробництву

30 травня 2018 року

     Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали одне з передових підприємств ТД «БТУ-Центр» в м. 

«Не старіють душею ветерани» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

30 травня 2018 року

     Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі викладача лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути джерелом мудрості, виваженості і знань. 

Студенти факультету ветеринарної медицини на стажуванні у Вроцлавському природничому університеті

30 травня 2018 року

     Студенти 1-го курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини Дар'я Двойнос, Тетяна Максименко, Гліб Міхаровський, Олена Родніна і Анна Сокольська пройшли конкурсний відбір і відповідно до двост 

Четвер
31.05.2018

Спартакіада «Здоров'я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2017-2018 н.р.

31 травня 2018, 15:00

     Розклад ігр Спартакіади "Здоров'я" серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2017-2018 н.р.    

Тренінг з написання заявок інвестиційних проектів

31 травня 2018, 12:00

     31 травня о 1200 проводиться другий етап тренінгу з написання заявок інвестиційних проектів міжфакультетськими робочими групами.     Захід відбудеться в ауд. 614, корп. № 10 (кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту). 

Практична складова підготовки фахівців ветеринарної медицини – тема семінару в Немішаївському агротехнічному коледжі

31 травня 2018 року

     На базі Немішаєвського агротехнічного коледжу розпочав свою роботу семінар «Підготовка фахівців ветеринарної медицини. Практична складова». 

Студенти НУБіП України – одні з найкращих на ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад!

31 травня 2018 року

      З року в рік студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України демонструють високий рівень підготовки і освітнього процесу на різноманітних інтелектуальних конкурсах, змаганнях і олімпіадах. 

До навчального року слід підготувати навчально-методичне забезпечення, аудиторії та лабораторії

31 травня 2018 року

     Відповідного змісту виданий наказ ректора Станіслава Ніколаєнка.  

Сучасні тренди у ветеринарній стоматології від Всесвітньої ветеринарної асоціації дрібних тварин

31 травня 2018 року

     На факультеті ветеринарної медицини НУБіП України на запрошення декана факультету Миколи Цвіліховського і за підтримки Всесвітньої ветеринарної асоціації дрібних тварин та посольства Словенії в Україні відбувся семінар з актуальних питань ветеринарної стоматології та хвороб ротової порожнини.    &nb 

Увага! Оголошено конкурс наукових проектів і розробок на 2019 рік!

31 травня 2018 року

     Шановні колеги, з 21 травня в університеті оголошується перший етап конкурсного відбору проектів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2019 р. 

Університет славний традиціями: до 120-річчя НУБіП зустрілися випускники-ветеринари ювілейних дат

31 травня 2018 року

     До дня народження НУБіП на факультеті ветеринарної медицини традиційно пройшли зустрічі ювілейних дат випуску. У цей день до факультету завітали випускники 1983 та 1988 років. 

П'ятниця
1.06.2018

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у легкоатлетичному пробігові «Зелена миля – 2018»

1 червня 2018, 10:30

     1 червня 2018 року в парковій зоні Труханового острова відбудеться загальнонаціональний легкоатлетичний пробіг «Зелена миля – 2018». 

Професійна сертифікація від Microsoft: можливості для науково-педагогічних працівників

1 червня 2018 року

      У рамках співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та Microsoft Україна науково-педагогічним працівникам надано можливість БЕЗКОШТОВНО отримати ваучер для складання міжнародного сертифікаційного іспиту Microsoft за лінією професійного розвитку Microsoft Certified Educator (MCE) 

У Заліщицькому агроколеджі відбувся економічний турнір «Кращий за професією»

1 червня 2018 року

     30 травня 2018 р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. 

Продовжуємо тренінг із написання проектних заявок: визначаємо цілі

1 червня 2018 року

     31 травня 2018 року за ініціативою начальника науково-дослідної частини НУБіП України Володимира Отченашка відбувся другий етап тренінгу з написання проектних заявок з метою залучення додаткового фінансування для реалізації ідей науково-педагогічних працівників університету.     Участь у тренін 

Практична складова підготовки фахівців ветеринарної медицини – тема семінару в Немішаївському агротехнічному коледжі

1 червня 2018 року

     На базі Немішаєвського агротехнічного коледжу розпочав свою роботу семінар «Підготовка фахівців ветеринарної медицини. Практична складова». 

Дмитро Павленко виборов бронзу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародне право (публічне, приватне)»

1 червня 2018 року

      У ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародне право» НУБіП України представляли троє найкращих студентів – Дмитро Павленко, Катерина Соболєва та Владислав Кучер. 

Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур НУБіП України – новий освітянський, науковий та соціальний майданчик

1 червня 2018 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося офіційне відкриття нової навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур», яке розташоване на території НУБіП України в безпосередн 

Ректорат спланував роботу на червень: головне – випуск бакалаврів та магістрів і підготовка до вступної кампанії фото

1 червня 2018 року

      У перший день літа традиційна нарада з планування роботи на місяць пройшла на базі факультету ветеринарної медицини. 

Путівку в життя отримали магістри та бакалаври заочної форми навчання агробіологічного факультету

1 червня 2018 року

     1 червня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету заочної форми навчання ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр. Для випускників цей день дійсно особливий – нарешті складено всі іспити, заліки, захищено курсові та дипломні роботи. 

Бакалаври ННІ енергетики автоматики і енергозбереження отримали свої дипломи

1 червня 2018 року

     Черговий випуск бакалаврів енергетиків і автоматників заочного відділення відбувся у перший день літа. Фінішували 44 випускники, серед яких 40 енергетиків і 4 автоматники. 

Збереження здоров’я і життя дітей в умовах війни: як використати засоби вуличної соціальної роботи

1 червня 2018 року

     Викладачі кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету провели науково-методичний семінар до Дня захисту дітей на тему: «Збереження здоров`я і життя дітей в умовах війни засобами вуличної соціальної роботи: вітчизняний і зарубіжний досвід». 

Субота, неділя
2-3.06.2018

Гуманітарно-педагогічний факультет – переможці змагань Спартакіади «Здоров’я» зі стрітболу

2 червня 2018 року

     31 травня та 1 червня 2018 року в ігровій залі спортивного комплексу НУБіП України відбувалися змагання Спартакіади «Здоров’я» зі стрітболу серед науково-педагогічних, наукових працівників та співробітників НУБіП України, в 

Збірна НУБіП України взяла участь в легкоатлетичному пробігові «Зелена миля – 2018»

2 червня 2018 року

      1 червня 2018 року в парковій зоні Труханового острова відбувся загальнонаціональний легкоатлетичний пробіг «Зелена миля – 2018». 

Інновації України: презентація першого аналітичного досвіду

2 червня 2018 року

     29 травня 2018 року відбулася презентація дослідження «Інновації України: презентація першого аналітичного досвіду». Викладачі кафедри фінансів Скрипник Галина 

Літня екзаменаційна сесія 2017-2018 навчального року в розпалі!

2 червня 2018 року

      В університеті сьогодні гаряча пора у прямому й переносному розумінні: за вікнами +28, а в навчальних аудиторіях – у розпалі екзаменаційна сесія. 

Зустріч випускників-механіків 1978 року: душею я у юність повернувсь…

2 червня 2018 року

Остання декада травня – перша декада червня. Пора, коли зустрічаються дві сестри. Під час, коли старша відбирає повноваження у молодшої. А так хочеться побути молодим! Тож і зустрічаються щоп’ять років випускники українських вишів, аби знову відчути смак і подих юнацьких літ, на свої традиційні зустрічі. 

Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – призери заключного етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Захист і карантин рослин»

3 червня 2018 року

     З 21 по 23 травня на базі факультету захисту рослин Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва був проведений ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Захист і карантин рослин». 

У навчально-дослідних господарствах триває заготівля кормів

3 червня 2018 року

     У відокремлених підрозділах НУБіП України розпочалась заготівля кормів. На сьогодні завершено заготівлю сінажу у НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. 

Правила улаштування електроустановок – біблія енергетичної галузі, яка створена за участі вчених-енергетиків НУБіП

3 червня 2018 року

     Колектив енергетиків (106 осіб) за дорученням Міністерства енергетики та вугільної промисловості України завершив роботу перегляду і доопрацювання основного нормативного документу енергетичної галузі – ПУЕ (Правила улаштування електроустановок), положення яких застосовується під час п 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook