Календар подій

19.03.2018 – 25.03.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
19.03.2018

Декан Тарас Євсюков привітав громаду землевпорядників з професійним святом

19 березня 2018 року

    Урочистості з нагоди святкування Дня землевпорядника відбулися днями за участі Держгеокадастру, науковців, викладачі навчальних закладів, представників громадських організацій, приватних підприємців у галузії геодезії та землеустрою.     Модератором заходу виступив директор департаменту землеустрою,  

ПРОГРАМА заходів до 120-річчя НУБіП України

19 березня 2018 року

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ  

Ректорат: зустріч зі студентським активом, вступ в магістратуру та профорієнтаційна робота на місцях

19 березня 2018 року

      Повернулися зимові морози і проблеми, з ними пов’язані. 

Вівторок
20.03.2018

Зустріч ректора зі старостами академічних груп та студентським активом

20 березня 2018, 15:00

     За традицією 20 березня 2018 року о 1500 в актовій залі навчального корпусу №3 відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп усіх курсів та членами студентського самоврядування.  

Змагання Спартакіади студентів НУБіП України з боротьби вільної

20 березня 2018, 15:00

     20 березня 2018 року (вівторок) відбудуться змагання Спартакіади студентів НУБіП України з боротьби вільної. Змагання особисто-командні. 

Михайло Сопилюк – лауреат Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Петра Ковальчука

20 березня 2018 року

     15 березня 2018 року у Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. 

Зустріч ректора зі студентством. Завдання університету – нарощувати якісні показники, а вони залежать від успіхів і праці кожного студента

20 березня 2018 року

     20 березня в університеті відбулася чергова зустріч керівництва із старостами студентських груп усіх курсів. 

Успішно проходять випробування ректорським контролем знань студенти випускного курсу бакалаврату

20 березня 2018 року

     14-19 березня в університеті була продовжена робота з оцінювання залишкових знань студентів випускного 4 курсу бакалаврату шляхом тестування у комп’ютерних класах з метою їх підготовки до комплексного фахового випускного екзамену, а надалі успішного вступу до магістратури. 

Визначено переможців з армреслінгу в рамках Спартакіади серед команд студмістечка

20 березня 2018 року

     Адміністрація гуртожитку №1 гостинно зустріла учасників фінальних змагань з боротьби на руках у рамках Спартакіади серед команд студентського містечка. 

Увага: конкурс спільних українсько-чеських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки!

20 березня 2018 року

     З метою сприяння встановленню та розвитку якісного науково-технологічного співробітництва між науковцями України та Чехії Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти, молоді та спорту Чеської Республіки оголошено конкурс спільних українсько-чеських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рок 

Середа
21.03.2018

Зустріч із студентами випускного курсу бакалаврату з питань вступу до магістратури

21 березня 2018, 15:00

 Шановні студенти-випускники бакалаврату!  

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

21 березня 2018, 9:00

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 06.12.2017 р. 

На факультеті землевпорядкування молоді науковці представили свої доробки на Всеукраїнській науково-практичній конференції

21 березня 2018 року

   На факультеті землевпорядкування відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів, аспірантів і молодих вчених, присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і сучасна землевпорядна наука».  &n 

В НУБіП уперше стартував ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

21 березня 2018 року

     Цього року університет вперше зустрічає учасників фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». 

В університеті – французька весна! фото

21 березня 2018 року

     Традиційно щовесни гуманітарно-педагогічний факультет у співпраці з Федерацією «Обміни Франція-Україна» і асоціацією викладачів «Французька іноземна мова: Франція-Україна» організовує інтенсивні курси французької мови. 

Енергетики НУБіП посіли призові місця на всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

21 березня 2018 року

     Студенти кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження взяли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. 

Переможці Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» для здобуття вищої освіти обирають НУБіП

21 березня 2018 року

     13-16 березня проходив ІІ (фінальний) етап Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик», який проводить Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з НУБіП та кафедрою генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. 

НУБіП очолив «Зарплатний рейтинг вишів-2018» за аграрними спеціальностями

21 березня 2018 року

     Одинадцятий рейтинг вишів журналу «Гроші» побачив світ. Роботодавці як і раніше віддають перевагу випускникам навчальних закладів з ім'ям, але при цьому скрупульозно оцінюють отримані під час навчання студентами навички. 

Удосконалюємо систему внутрігосподарського планування в навчально-дослідних господарствах

21 березня 2018 року

      На виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка кафедрою підприємництва та організації агробізнесу спільно з відділом організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики НУБіП України був проведений науково-практичний семінар на тему: «Удосконалення системи внутрігосподарського планування у ВП  

Як проводити акредитаційну експертизу – нарада-семінар МОН України

21 березня 2018 року

      21 березня на базі Державної освітньої установи «Навчально-методичний центр з питань якості освіти» Міністерством освіти і науки України було проведено нараду-семінар з питань акредитаційної експертизи освітніх програм, напрямів підготовки та спеціальностей з представників закладів вищої освіти (ЗВО) Україн 

Гуманітарії обговорили проблему сирітства в Україні

21 березня 2018 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся науково-практичний семінар «Соціальна профілактика сирітства», проведення якого зініціювали, професори, доценти та студенти кафедри соціальної педагогіки та інформаційних т 

Четвер
22.03.2018

Спільний концерт естрадно-духового оркестру «Сувенір» та вокальних колективів університету

22 березня 2018, 16:00

     22 березня 2018 року о 1600 з нагоди 120-річчя НУБіП України відбудеться спільний концерт учасника битви оркестрів/діти ЕСТРАДНО-ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ «СУВЕНІР» (КИЇВ), ЧОЛОВІЧОГО ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «АМЕРО» (НУБіП України), ЖІНОЧОГО ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «ОКТАВА» (НУБіП України).  

Парламентські слухання. Ректор Станіслав Ніколаєнко: Українські університети - основа інноваційного розвитку держави

22 березня 2018 року

У Верховній Раді України відбулися парламентські слухання, присвячені законодавчому забезпеченню розвитку інноваційної системи України. 

Розпочалися зустрічі із студентами випускного курсу бакалаврату з питань вступу до магістратури

22 березня 2018 року

     Вже традиційно для березня організовуються зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури. 

Основні етапи введення в дію освітніх програм

22 березня 2018 року

     Наказом ректора університету № 199 введено в дію положення «Про освітні програми в НУБіП України», оновлене згідно чинного законодавства. 

Молоді вчені НУБіП – на парламентських слуханнях із законодавчого забезпечення інноваційного розвитку

22 березня 2018 року

      Молоді вчені відіграють важливу роль у сьогоднішньому житті нашої країни, оскільки саме на інтелектуальних здібностях, значному науковому потенціалі і розвитку стартап-руху базуватиметься уклад і функціонування української економіки на межі нової технологічної революції. 

Наукова бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку «Праці викладачів університету»

22 березня 2018 року

    До відзначення 120-річчя НУБіП України наукова бібліотека продовжує цикл книжкових виставок«Праці викладачів університету».     Продовжуємо цей цикл книжкових виставок науковими досягненнями  

ТОП-менеджер біржового ринку Андрій Руденко поділився секретами успішної роботи у сфері інвестицій

22 березня 2018 року

     Колектив кафедри біржової діяльності і торгівлі продовжує роботу з підвищення практичної складової якісної підготовки майбутніх фахівців спеціальності і посилення їхніх конкурентних на ринку праці. 

В університеті пройшов мотиваційний тренінг для студентів з низьким рівнем академічної успішності

22 березня 2018 року

     22 березня 2018 року в синій залі НУБіП України пройшов мотиваційний тренінг з метою покращення навчального і виховного рівня студентів університету.     Основна мета тренінгу – активізація зацікавленості студенства в особистісному зростанні – свідомій систематичній ро 

Друга весна на сцені НУБіП фото

22 березня 2018 року

     До святкування 120-річчя університету кафедра культурології вже не один раз представила на розсуд вимогливої аудиторії поціновувачів мистецтва звітні концерти аматорських колективів та творчі вечори викладачів кафедри. 

П'ятниця
23.03.2018

Міжнародна інтернет-конференція ІІІ-го науково-практичного форуму «Основи духовного і молекулярно-генетичного оздоровлення людини та охорони навколишнього середовища. Український прорив у світову цивілізацію і науку»

23 березня 2018, 9:00

 МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИНАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВІ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИІНСТИТУТ ОЗДРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИБЛАГОДІЙНИЙ ФОНД А. ПОТОПАЛЬСЬКОГО «НЕБОДАРНИЙ ЦІЛИТЕЛЬ»GLOBAL INTERNATIONAL SCIENTIFIC ANALYTICAL PROJECTГуманітарно-педагогічний факультет 

Трудова дисципліна у полі зору керівництва гуманітарно-педагогічного факультету

23 березня 2018 року

     20 березня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулися збори трудового колективу. 

Навчання має бути практикоорієнтованим

23 березня 2018 року

      Серед актуальних пріоритетів вищої освіти – здатність випускників до реалізації надбаних компетенцій в практичній діяльності. 

Викладаємо англійську мову професійно: результати виробничої педагогічної практики майбутніх філологів

23 березня 2018 року

     За результатами виробничої педагогічної практики студентів 4 курсу напряму підготовки 035 «Філологія» було проведено конференцію, на якій студенти мали змогу поділитися своїми враженнями щодо проходження практики, своїм першим педагогічним досвітом та висловити пропозиції щодо покращення організації пр 

Субота, неділя
24-25.03.2018

Іноземні студенти відзначають міжнародний день Навруз!

24 березня 2018 року

     21 березня в Києві пройшли урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня Навруз. 

Садівництво та виноградарство: підводимо підсумки Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції

24 березня 2018 року

     Завершилася робота 71-ї Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Молоді науковці-агробіологи – ювілею Університету». 21 березня відбулись слухання на секції «Садівництво та виноградарство». 

Почути студента! Ректорат розглянув підсумки зустрічі зі студентським активом

24 березня 2018 року

20 березня відбулася традиційна зустріч ректора зі студентським активом університету – старостами академічних груп та керівниками студентського самоврядування. На зустрічі було більше 500 осіб. 

«Are you listening to me? Listening skills enhancing»: Express Publishing в Україні провела семінар для викладачів університету

24 березня 2018 року

За ініціативи кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей та за підтримки адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету було проведено методичний семінар для викладачів англійської мови. 

Команда НУБіП – призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

24 березня 2018 року

   Уперше в Національному університеті біоресурсів і природокористування України був проведений ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» для закладів вищої освіти України. 

Кафедра педагогіки запросила на навчання випускників Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну

24 березня 2018 року

23 березня 2018 року до партнерського Державного вищого навчального закладу «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну», який очолює член-кореспондент Академії будівництва України Валерій Булгаков з робочим візитом завітала делегація кафедри педагогіки НУБіП на чолі з завідувачем Русланом Сопівником. 

Тримаємо руку на пульсі життя студентства

24 березня 2018 року

     Традиційно у четвер за розкладом чисельника в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводиться нарада за участю адміністрації інституту, старост академічних груп та студентської організації.  

Іноземні студенти відзначають міжнародний день Навруз!

25 березня 2018 року

 21 березня в Києві пройшли урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня Навруз. Подія відбувалась за ініціативи Ради національних спільнот України, Головного управління у справах національностей та релігій, за підтримки Київської міської державної адміністрації, дипломатичних представництв та партнерських організацій. 

Випускники Млинівського державного технолого-економічного коледжу: вступатимемо в НУБіП України!

25 березня 2018 року

Заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. 

Головне в роботі студентської ради гуртожитку – системність

25 березня 2018 року

     Студентська рада гуртожитку – це саме та команда ініціативних, творчих, самовідданих та активних студентів з усіх факультетів, які працюють щотижнево у кожному гуртожитку і проводять свою роботу згідно плану.     Вони об’єднані спільною метою: залучати мешканців до проведення з 

У Заліщицькому аграрному коледжі відбувся День відкритих дверей

25 березня 2018 року

   17 березня 2018 року ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. 

Облік, оподаткування, контроль та аналіз в активізації діяльності економічних суб’єктів – у темах студентів на практичній конференції

25 березня 2018 року

     Відповідно до Плану роботи кафедри «Обліку та оподаткування» спільно з іншими навчальними закладами України (співучасниками), зокрема: Житомирським державним технологічним університетом, Київським національним економічним університетом ім. 

Інженерно-технічна компанія «Автоматик Груп» презентувала власне виробництво студентам-енергетикам

25 березня 2018 року

    Зв'язок навчального процесу з сучасними виробниками електротехнічної апаратури та систем автоматики важко переоцінити. 

Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні очима викладачів університету

25 березня 2018 року

     22 березня 2018 року на базі Київського національному торговельно-економічному університеті за підтримки комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку та торгівлі України проходив ХІ міжнародний бізнес-форум «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльно 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook