Календар подій

5.02.2018 – 11.02.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.02.2018

В університеті обговорили сучасні технології та інновації в медоварінні

5 лютого 2018 року

     Кафедра конярства і бджільництва ніколи не стояла осторонь загальноуніверситетських справ. 

Ректорат: яким бути другому навчальному семестру

5 лютого 2018 року

     5 лютого відбулося чергове засідання ректорату. І, як очікувалося, першим і головним питанням на ньому розглядався другий навчальний семестр. Яким йому бути і як він стартував – говорив перший проректор Ігор Ібатуллін. 

Як сімнадцятирічний юнак створив успішну агрофірму. Історія успіху студента третьокурсника Олега Загороднього

5 лютого 2018 року

     Йому лише 19. Проте уже кілька років він керує бізнесом. Закінчивши школу, Олег Загородній із села Пугачівки Жашківського району Черкаської області створив власну справу. 

Другий навчальний семестр в університеті розпочався організовано фото

5 лютого 2018 року

      Понеділок, як всі знають з дитинства, – день тяжкий. Але не для всіх і не завжди. Що і засвідчив перший понеділок лютого, на який і припав початок другого навчального семестру в університеті. Найприємнішим він виявився для майбутнього еколога – третьокурсниці Ганни Прийомської, яка святкує свій день народження. 

Майбутній перекладач В’ячеслав Анненков: канікули – чудова нагода для профорієнтації у рідній школі

5 лютого 2018 року

     У 2016 році я закінчив спеціалізовану загальноосвітню школу № 314 міста Києва. 

Вівторок
6.02.2018

Засідання наукової координаційної ради

6 лютого 2018, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро початок виконання наукових досліджень у 2018 р. 

Упорядковуємо землі університету та відокремлених підрозділів

6 лютого 2018 року

     6 лютого відбулася нарада за участі керівників Боярської лісової дослідної станції Анатолія Карпука, Немішаївського агротехнічного коледжу Володимира Альохіна та в.о. 

Збірна НУБіП з волейболу здобула дві перемоги у Чемпіонаті України серед чоловічих команд

6 лютого 2018 року

      Вихідними НУБіП України приймав другий тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловіків другої ліги.     Загалом відбулося три гри, які подарували уболівальникам волейбольне свято у стінах нашого вишу. 

Кадрова політика: ефективно використовуємо кадровий потенціал

6 лютого 2018 року

 Питання кадрової політики перебуває на постійному контролі ректорату і кадрової комісії університету. Її основні проблеми і перспективи розвитку були представлені першим проректором Ігорем Ібатулліним на засіданні вченої ради в грудні 2017 року.  

Профорієнтація триває: Бориспільська ЗОШ №8

6 лютого 2018 року

     2 лютого завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко та викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко завітали до  

Середа
7.02.2018

Національний університет біоресурсів і природокористування України - переможець програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британської ради

7 лютого 2018 року

 За результатами конкурсного відбору команда Національного університету біоресурсів і природокористування України стала переможцем третього етапу програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України». 

Землеустрій та консолідація сільськогосподарських земель у Східній Європі: обговорення на факультеті землевпорядкування

7 лютого 2018 року

      У новому семестрі увага землевпорядної спільноти України в чергове була прикута до факультету землевпорядкування НУБіП України, де 6 лютого 2018 року пройшов науков 

Першокурсник Олег Трохимець: «Ще з дитинства я знав, що в майбутньому стану енергетиком»

7 лютого 2018 року

     Cтудент першого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Олег Трохимець поставив мету – отримати освіту енергетика і продовжити сімейну династію енергетиків на виро 

Запрошуємо на ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»

7 лютого 2018 року

      Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 року № 1572, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017/2018 навчального року за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура». 

Якість університетського документообігу: завдання - його дебюрократизувати

7 лютого 2018 року

     Ректор Станіслав Ніколаєнко постійно наголошує на необхідності запровадження електронного документообігу, а також зменшення кількості погоджень з одночасним посиленням відповідальності проректорів за напрямами роботи. 

Ні дня на місці: факультет тваринництва та водних біоресурсів і надалі покращує матеріально-технічну базу

7 лютого 2018 року

     З початком нового навчального семестру інтенсифікувались роботи у всіх структура університету. 

Інтенсивне навчання англійської мови: враження і перспективи від авторського тренінгу

7 лютого 2018 року

     По завершенню роботи авторського тренінгу завідувачів кафедр романо-германських мов і перекладу Олександра Малихіна і англійської філології Наталії Арістової «Інтенсивне навчання англійської мови», який проходив на базі гуманітарно-педагогічного факул 

Четвер
8.02.2018

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки: виділено стипендії для українських студентів і викладачів

8 лютого 2018 року

     Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії для українських студентів і викладачів вишів на вивчення чеської мови. 

Завідувач кафедри Василь Ковальчук презентував інструменти вимірювання якості підготовки студентів на тематичному тренінгу

8 лютого 2018 року

     7 лютого в ДУ НМЦ «Агроосвіта» відбувся семінар «Технології діагностики та оцінювання навчальних досягнень. Формування навчальних результатів та завдань», який провів завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Василь Ковальчук. 

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

8 лютого 2018 року

     7 лютого під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

Стипендіальна програма Міністерства сільського господарства Угорщини (осінній семестр 2018 року)

8 лютого 2018 року

Міністерством сільського господарства Угорщини в рамках співробітництва з ФАО розпочато прийом заяв для участі у стипендіальній програмі навчання в університетах Угорщини ( осінній семестр 2018 року).  

Стипендіальна програма навчання в Будапештському університеті ім. Лоранда Етвеша

8 лютого 2018 року

 Будапештський університет імені Лоранда Етвеша (Eötvös Loránd University) запрошує студентів на навчання за стипендіальною програмою STIPENDIUM HUNGARICUM!  

Декан факультету харчових технологій Лариса Баль-Прилипко про якість кисломолочних продуктів в Сніданку з 1+1 (ВІДЕО)

8 лютого 2018 року

Зменшення ваги, велика кількість протеїнів та зменшення ризику захворіти на рак грудей - користі від кисломолочного сиру справді чимало. Якщо він якісний, звичайно. 

Перспективи вирощування нішевих культур обговорили на семінарі за участі бізнесу

8 лютого 2018 року

     8 лютого 2018 року відбувся семінар за участю директорів, головних агрономів навчально-дослідних господарств, науковців університету з представниками групи компаній ТОВ «Фруктовий світ» і «Агролідер» Хмельницької області. 

Енергозбереження: ефективно використовуємо енергоносії

8 лютого 2018 року

     8 лютого відбулося позачергове засідання науково-технічної ради університету з питань енергозбереження. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на нагальності – вкотре підвищуються тарифи на енергоносії та комунальні послуги. Зокрема на електрику та газ від 10 до 15%. 

Набір на навчання в Університет Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

8 лютого 2018 року

 До уваги студентів ОКР "Бакалавр" 4-го року навчання та ОКР "Магістр” усіх факультетів, які хочуть взяти участь у відборі на проходження навчання у 2018 р. в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) в рамках програми мобільності ERASMUS+ 

Юрій Дрогобич – ректор найстарішого університету Європи

8 лютого 2018 року

XV століття… Доба Високого Відродження… Одна з найяскравіших сторінок в історії людства. Доба, яка потребувала титанів і «яка породила титанів за силою думки, пристрастю та характером, багатосторонністю і вченістю». 

Вмотивоване навчання студентів – засіб досягнення успіху

8 лютого 2018 року

     Для «звірки годинника», організованого початку весняного семестру 8 лютого 2018 року відбулася зустріч старост окремих академічних груп всіх факультетів та ННІ університету з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

У НУБіП відбувся VII з’їзд Товариства лісівників України: Юрій Марчук очолив лісівничу спільноту держави

8 лютого 2018 року

     8 лютого на базі НУБіП відбувся VII з’їзд Товариства лісівників України. 

У 2018 році маємо провести повну реєстрацію нерухомого майна

8 лютого 2018 року

    8 лютого відбулася нарада за участі представників економічних і бухгалтерських служб відокремлених підрозділів університету щодо проведення реєстрації нерухомого державного майна. Перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що на вимогу діючого законодавства таку реєстрацію необхідно провести до кінця 2018 року у повному обсязі. 

П'ятниця
9.02.2018

До питання активізації діяльності органів студентського самоврядування: пройшло навчання-тренінг для студактиву

9 лютого 2018 року

     6 та 7 лютого в актовій залі гуртожитку №10 пройшло навчання-тренінг для студентського активу університету «Активізація діяльності органів студентського самоврядування», на якому були присутні представники активу студентських організацій та студентських профбюро  

Студентка НУБіП Євгенія Дошка - кращий студент міста Києва! фото

9 лютого 2018 року

     8 лютого на базі НУБіП України за підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва». 

Досвід АТО в навчально-виховний процес підготовки офіцерів запасу

9 лютого 2018 року

     На кафедрі військової підготовки організована системна робота щодо оперативного реагування на зміни форм і способів застосування підрозділів Збройних Сил України та своєчасного внесення коректив в навчально-виховний процес. 

Столичні школярі завітали до факультету ветеринарної медицини

9 лютого 2018 року

     6 лютого 2018 року кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад М.Ф. Гулого приймала учнів 3-В класу спеціалізованої школи № 197 ім. 

Цивільно-правові угоди у полі зору публічних закупівель

9 лютого 2018 року

     9 лютого перший проректор Ігорь Ібатуллін провів нараду за участі представників УЛЯБП АПК, науково-дослідної частини, відділу державних закупівель, планово-фінансово відділу, юридичного відділу, бухгалтерії та інших підрозділів університету щодо укладання цивільно-правових угод з фізичними особами. 

У Вільнюсі розпочалося засідання Ради Асоціації європейських університетів наук про життя

9 лютого 2018 року

     Сьогодні в стінах Вільнюського університету (Литва) відбувається засідання Ради Асоціації європейських університетів наук про життя (ICA), членом якої є і наш університет.     Участь у ньому беруть представники Вагенінгенського університету (Нідерланди), Віденського університету наук про життя  

Декан економічного факультету Анатолій Діброва в гостях радіостанції Agro.FM: "Говоримо про аграрну економічну освіту в Україні"

9 лютого 2018 року

    Декан економічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України, був запрошений до студії радіостанції  

Популяризуємо «Професійну освіту» серед випускників і коледжів, і шкіл фото

9 лютого 2018 року

     Питання профорієнтаційної роботи є настільки актуальними і важливими, що постійно зосереджують на собі увагу всього колективу кафедри педагогіки. 

Науковці факультету землевпорядкування увійшли у робочу групу аграрного комітету Верховної Ради України

9 лютого 2018 року

     На цьому тижні в аграрному підкомітеті при Верховній Раді відбулася зустріч робочої групи щодо питань консолідації земель в Україні на чолі з народним депутатом України Олегом Кулінічем.     Цього разу до її роботи залучили не тільки вітчизняних науковців галузі землеустрою декана  

До 100-річчя підписання Берестейського мирного договору

9 лютого 2018 року

 Минає 100 років з того часу, як 9-го лютого 1918 р. 

Нові можливості партнерства: гостем факультету ветеринарної медицини був керівник Німецько-Українського агарного демонстраційного та навчального центру Уве Кафтан

9 лютого 2018 року

      Гостем факультету ветеринарної медицини був керівник Німецько-Українського агарного демонстраційного та навчального центру Уве Кафтан. 

Субота, неділя
10-11.02.2018

Зооцентр Немішаєвського агротехнічного коледжу відкрив двері для студентів

10 лютого 2018 року

     Поки в коледжі тривають канікули частина студентів ненадовго покинули коледжанську родину, але не всі. 

Від студента до професора: профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами кафедри фінансів

10 лютого 2018 року

     На початку лютого доцент кафедри фінансів економічного факультету НУБіП України Галина Скрипник   відвідала спеціалізовану школу № 193 з погл 

Блискуча перемога жіночої і чоловічої збірних НУБіП з футзалу в столичному чемпіонаті

11 лютого 2018 року

 Цього тижня жіноча і чоловіча збірні НУБіП України іграми проти команд Національного авіаційного університету на їхньому ж майданчику розпочали друге коло чемпіонату з футзалу Футбольної асоціації студентів Києва. 

Декан Василь Шинкарук та завідувач кафедри Руслан Сопівник запросили на навчання в НУБіП найталановитішу молодь Київщини - членів МАН

11 лютого 2018 року

 10 лютого Хотинський НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - гімназія» гостинно відчинив свої двері для юних членів МАН, які взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Обдаровані діти з усієї Київської області змагалися за перемогу у 28 секціях суспільно-гуманітарного напрямку. 

Біоенергетичний потенціал в сільському господарстві став темою наукової дискусії економістів НУБіП

11 лютого 2018 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІІ-й Міжнародний науково-практичний семінар «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві».     Організаторами заходу виступили Науково-дослідний інститут економіки і менеджменту, навчально-науков 

Школярі Рівненщини зацікавлені навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП

11 лютого 2018 року

     Поліпшення якісного і кількісного складу студентів – одне із головних завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook