Календар подій

9.10.2017 – 15.10.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
9.10.2017

Live Science: Перша в світі роботоферма в Великобританії завершила збір урожаю

9 жовтня 2017 року

     Як повідомляє портал Live Science, на роботизованій фермі Hand Free Hectare (Гектар вільний від рук) у Великобританії завершується збір врожаю. Унікальність ферми в тому, що всі роботи на ній виконують електроніка і роботи, і це перший урожай на планеті Земля цілком вирощений і зібраний не людиною. 

Київський марафон: міцні тілом та сильні духом!

9 жовтня 2017 року

     Тільки справжній, сильний духом спортсмен може вийти на старт марафонського забігу. Адже, щоб здолати дистанцію в 42,195 км, потрібна не аби яка підготовка, як фізична так і моральна. 

В університеті запрацювала мiжкафедральна сенсорно-органолептична дегустацiйна комiсiя

9 жовтня 2017 року

     Розпочала роботу новостворена мiжкафедральна сенсорно-органолептична дегустацiйна комiсiя. До її складу увiйшли провiднi експерти факультетів ветеринарної медицини і харчових технологiй та управління якістю продукції АПК. 

Ректорат спланував роботу на тиждень: наукові конференції, міжнародна співпраця і відзначення Дня захисника України

9 жовтня 2017 року

     9 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як завжди адміністрація планувала роботу на тиждень та розглядала поточні питання діяльності університету. 

Наукова бібліотека налагоджує співпрацю з колегами із Острозької академії

9 жовтня 2017 року

     Працівники наукової бібліотеки з робочим візитом відвідали Національний університет «Острозька академія», що є найстарішим вищим навчальним закладом України та Східної Європи. 

Лісівники-науковці НУБіП на V міжнародній конференції «Збереження лісових генетичних ресурсів»

9 жовтня 2017 року

     На початку жовтня у Гомелі, на базі ДНЗ «Інститут лісу НАН Білорусії», пройшла V міжнародна конференція-нарада «Збереження лісових генетичних ресурсів», приурочена до Року науки в Білорусії і присвячена пам'яті видатних вче 

Бережанський агротехнічний інститут очолив Мирон Жибак

9 жовтня 2017 року

     6 жовтня 2017 року трудовому колективу та студентству Бережанського агротехнічного інституту представили нового директора – професора Мирона Жибака.     Перед офіційною частиною гості та керівництво інституту вшанували пам'ять героя Небесної Сотні, Героя України студента інституту Устим 

Магістри з управління інноваційною діяльністю – на виїзному занятті в ПСП «Плешкані» Золотоніського району Черкаської області

9 жовтня 2017 року

     ННІ післядипломної освіти підтримує тісні зв′язки зі своїми випускниками. 

Василь Сухомлинський відомий та незвіданий

9 жовтня 2017 року

     Цьогоріч в Україні багатий подіями. 

Агробіологи – у числі переможців Студентської республіки 2017

9 жовтня 2017 року

     Ось і закінчилися 4 дні запеклої боротьби на Студентській республіці 2017, яка цього року проходила на базі Дзвінківського ННВЦ Боярської ЛДС. 

Вівторок
10.10.2017

Змагання спартакіади студентів НУБіП України – день естафет

10 жовтня 2017, 15:00

10 жовтня 2017 року в НУБіП України відбудуться змагання спартакіади студентів НУБіП України – день естафет «шведська легкоатлетична естафета».Початок змагань: 10 жовтня 2017 року (вівторок) 15:00 

Агрохімсервіс в точному землеробстві

10 жовтня 2017, 14:42

     10 жовтня 2017 року у межах реалізації спільного проекту AgriStart, започаткованого вченими університету і фахівцями компанії AgriLab, відбудеться виїзне заняття «Агрохімсервіс в точному землеробстві».     Захід пройде на базі ТОВ "Біотех", що у с.Городище Бориспільського району. 

Forestry Quest!

10 жовтня 2017, 13:30

Київська асоціація студентів лісівників (Kyiv Forestry Students Association) проводить Forestry Quest! 

Майбутні фахівці садово-паркового господарства опановують вміння на кращих ентомологічних колекціях

10 жовтня 2017 року

      На лабораторних роботах з дисципліни «Лісова ентомологія» студентам-третьокурсникам напряму «Садово-паркове господарство» відпочивати ніколи. 

Науковці університету взяли участь у обговоренні створення законодавчої бази для використання безпілотників в Україні

10 жовтня 2017 року

     Процес упровадження принципово нових технологій, таких як дистанційний моніторинг на основі використання безпілотних літальних апаратів у ситуації, коли кількість повітряних суден збільшується в десятки разів і багато нефахових працівників, потребує правового регулювання. 

«День першокурсника» на факультеті землевпорядкування

10 жовтня 2017 року

     Коли ти стаєш студентом вищого навчального закладу, готуйся до того, що зовсім скоро настане день, коли доведеться себе показати – «День першокурсника». 

Перше науково-практичне виїзне заняття «Агрохімсервіс у точному землеробстві» від AgriLab

10 жовтня 2017 року

     10 жовтня 2017 року на базі ТОВ «Біотех» пройшло перше науково-практичне виїзне заняття «Агрохімсервіс у точному землеробстві». 

Другокурсники спеціальності «Туризм» побували на найбільшій туристичній події сезону

10 жовтня 2017 року

     Другокурсники спеціальності «Туризм» разом із завідувачем кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяною Кальною-Дубінюк побували на 24-му Міжнародному туристичному салоні «Україна 2017» 

Науковці УЛЯБП АПК цілеспрямовано покращують фаховий рівень

10 жовтня 2017 року

     Співробітники УЛЯБП АПК у межаж підготовки до відзначення 120-річчя НУБіП України та 15-річчя лабораторії нарощують інтенсивність навчальної, наукової та профорієнтаційної роботи.  

Спартакіада серед студентів набирає обертів: у змаганнях зі стрітболу перемогли представниці механіко-технологічного факультету

10 жовтня 2017 року

     Студентам НУБіП сумувати ніколи: 9 жовтня стартувала спартакіада, яка поступово набирає обертів. Змаганнями зі стрітболу (баскетбол 3х3) серед жіночих команд розпочався вже другий тур перегонів за чемпіонство в ній. 

Вчені НУБіП на Київському міжнародному економічному форумі «Україна та світ у новій економічній реальності»

10 жовтня 2017 року

     5-6 жовтня 2017 року у столиці України відбулась подія світового масштабу – Київський міжнародний економічний форум «Україна та світ у новій економічній реальності», головною метою якого було з’ясування вектору майбутнього економічного розвитку не лише нашої держави, але й планети в ц 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів – Апімондія 2017: співпраця триває фото

10 жовтня 2017 року

     З 29 вересня по 4 жовтня 2017 року в Стамбулі проходив 45 Міжнародний Конгрес бджільництва – Apimondia 2017. 

Середа
11.10.2017

Цикл семінарів «Відкрита наука і розвиток наукової кар'єри»

11 жовтня 2017, 15:00

     Кафедра інформаційних і дистанційних технологій та науково-дослідна частина НУБіП України у співпраці з європейським проектом FOSTER (https://www.fosteropenscience.eu/) з розвитку навчальних і освітніх програм з відкритої науки запрошують на цикл семін 

Київська толока: жити у чистоті!

11 жовтня 2017 року

     Цього тижня близько сотні наших студентів взяли активну участь у суботнику, який відбувся в рамках проведення проекту з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану у м. Києві «Чисте місто». 

Відчувати себе господарями, працювати системно

11 жовтня 2017 року

 11 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада, присвячена питанням енергозбереження та поточній життєдіяльності університету. У вступному слові ректор зупинився на кількох викликах сьогодення. 

Дебют «шахового короля НУБіП України»

11 жовтня 2017 року

      В університеті дебютував турнір з шахів «Шаховий король НУБіП України» на Кубок проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші. 

Навчальна практика з рослинництва

11 жовтня 2017 року

     Згідно з навчальним планом підготовки агрономів та програми практичного навчання деканат агробіологічного факультету відрядив, в період з 2 до 7 жовтня 2017 року, кращих студентів 5 групи 4 курсу до навчально науково-виробничого центру НУБіП України на базі  

Кафедра аграрного консалтингу і туризму взяла участь у Міжнародній конференції з питань удосконалення методів статистики у сфері туризму та впровадження рекомендованої ЮНВТО системи сателітного рахунку

11 жовтня 2017 року

     У Києві на початку жовтня ц.р. за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України пройшла Міжнародна конференція з питань удосконалення методів статистики у сфері туризму та впровадження рекомендованої ЮНВТО системи сателітного рахунку. 

На крок вперед до збереження життя Бондаренка Олександра

11 жовтня 2017 року

     Бувають такі ситуації в житті, коли робочий колектив стає справжньою сім’єю. Це один із тих випадків. 

Спартакіада серед студентів триває: абсолютними чемпіонами «Шведської естафети» стали спортсмени факультету аграрного менеджменту

11 жовтня 2017 року

     Спартакіада серед студентів перейшла на третій етап – «Шведська естафета». Це цікаві і видовищні змагання, для перемоги у яких капітану кожної команди потрібно не тільки відібрати найкращих бігунів, а й тактично правильно розподілити їх по дистанції. 

Агробіологи знайомляться з можливостям бази Web of Science

11 жовтня 2017 року

     Пройшли збори науково-педагогічних працівників агробіологічного факультету. 

Топ-менеджер зернового ринку Борис Приходько поділився секретами успішної роботи з магістрами спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

11 жовтня 2017 року

     На кафедрі біржової діяльності і торгівлі у перший тиждень жовтня пройшла серія зустрічей з провідними практиками і роботодавцями. Одним з цікавих доповідачів став Борис Приходько, який по праву вважається одним з кращих топ-менеджерів на вітчизняному ринку зернових. 

Четвер
12.10.2017

Круглий стіл з нагоди 120-ти річчя Університету «Біржовий ринок України: проблеми функціонування та тенденції розвитку»

12 жовтня 2017, 13:00

     Економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує Вас узяти участь у роботі круглого столу з нагоди 120-ти річчя Університету «Біржовий ринок України: проблеми функціонування та тенденції розвитку».    

Спартакіада студентів баскетбол (чоловіки)

12 жовтня 2017, 13:00

     12 жовтня 2017 року в навчальному корпусі № 9 відбудеться засідання представників команд факультетів та ННІ Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу (чоловіки), на якому буде проведено жеребкування команд учасників та обговорено умови проведення змагань. 

Запрошуємо на круглий стіл «Сучасний маркетинг: задачі, інструменти, можливості»

12 жовтня 2017, 10:00

     Факультет аграрного менеджменту і кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі запрошують взяти участь в круглому столі на тему «Сучасний маркетинг: задачі, інструменти, можливості», який п 

Запрошуємо на Всеукраїнський науково-виробничий семінар «Ринок земель сільськогосподарського призначення як питання національної безпеки України»

12 жовтня 2017, 9:00

 Всеукраїнський науково-виробничний семінар на тему:«Ринок земель сільськогосподарського призначення як питання національної безпеки України»Спікери заходу: 

Стартує ІІІ Всеукраїнський конкурс «Краща аграрна практика 2017». Приєднуйтеся!

12 жовтня 2017 року

 Онлайн видавництво AgroPortal.ua за підтримки Ради з питань аграрної освіти при Міністерстві освіти і науки, НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» оголошує проведення  

Боярському коледжу екології і природних ресурсів – 115 років!

12 жовтня 2017 року

     Своє 115-річчя, яке відзначили сьогодні, Боярський коледж екології і природних ресурсів зустрів відкриттям меморіальної дошки своїм випускникам, які загинули, захищаючи суверенітет України, – Герою України Антоніні Дворянець, бійцям АТО Олександру 

До уваги студентів-пільговиків, які проживають в гуртожитках та навчаються за державним замовленням!

12 жовтня 2017 року

 У зв’язку з виділенням університету коштів для забезпечення пільгового проживання в гуртожитках студмістечка у 2017 році (згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 р. 

Дорадчий моніторинг проекту Tempus QANTUS пройшов успішно!

12 жовтня 2017 року

6 жовтня 2017 року на базі Уманського національного університету садівництва було проведено моніторингову місію Національним Темпус-офісом в Україні проекту Tempus QANTUS, активним учасником якого протягом кількох років є Національний університет біоресурсів і природокористування України (програма додається).  

На базі університету пройшов другий день Всеукраїнського освітянського форуму «Аграрна практика позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»

12 жовтня 2017 року

     Форум надзвичайно актуальний, адже стосується аграрної галузі України, яка сьогодні найбільш динамічно розвивається і дає великі валютні надходження до бюджету країни. 

Участь у BECY Summer school 2017 студентів НУБіП України

12 жовтня 2017 року

  BECY Summer school 2017 з біоекономіки проходила у кампусі University of Hohenheim протягом 3 тижнів (Штутгарт, Німеччина). Програма літньо їшколи дала змогу ознайомитись з особливостями біоенергетики, біоматеріалів, харчовими технологіями разом з ключовими аспектами майбутнього біоекономіки. 

Який він – сучасний маркетинг?

12 жовтня 2017 року

     15-річчю кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі та 120-річчю університету був присвячений круглий стіл «Сучасний маркетинг: задачі, інструменти, можливості», який пройшов сьогодні. 

В університеті розпочався цикл семінарів «Відкрита наука і розвиток наукової кар'єри»

12 жовтня 2017 року

     Кафедра інформаційних і дистанційних технологій та науково-дослідна частина НУБіП України у співпраці з європейським проектом FOSTER з розвитку навчальних і освітніх програм з відкритої науки розпочали цикл семінарів «Відкрита наука і розвиток наукової кар'єри».     Перший з них  

14 жовтня - День захисника України (план заходів)

12 жовтня 2017 року

 14 жовтня український народ відзначатиме кілька свят - День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Останньому будуть присвячені загальноуніверситетські заходи:12 жовтня о 14-00 на стадіоні пройде спортивна естафета, 

Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із книжковими виставки до Дня захисника України та Дня українського козацтва фото

12 жовтня 2017 року

    14 жовтня український народ відзначатиме декілька свят водночас – День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.  

Ботанічний сад пропонує придбати осінні декоративні рослини фото

12 жовтня 2017 року

 Пропонується широкий асортимент хвойних та декоративно-листяних деревних рослин, троянд, хризантем, багаторічних трав’янистих рослин відкритого ґрунту та у контейнерах. 

Аспірантура за стипендійною програмою Northwest University International Students Silk Road Scholarship, Китай

12 жовтня 2017 року

Шановні магістри та аспіранти НУБіП України!Інформуємо, що з метою сприяння культурному обміну між Україною та Китаєм вздовж Шовкового шляху, Північно-західний університет надає стипендії на навчання в аспірантурі (Northwest University International Students Silk Road Scholarship, PhD study). 

УВАГА! Продовжено термін подання документів для участі у конкурсі Fulbright Scholar Program до 20 жовтня

12 жовтня 2017 року

Шановні студенти!Програма імені Фулбрайта в Україні повідомляє, що прийом на черговий щорічний Конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США Fulbright Scholar Program продовжено до 20 жовтня! 

Як отримати податкову знижку на навчання

12 жовтня 2017 року

     Держава дає можливість платникові податку на доходи фізичних осіб зменшити загальний річний оподатковуваний дохід у вигляді заробітної плати на суму документально підтвердженої вартості придбаних товарів (робіт, послуг) протягом цього року. Це – податкова знижка. 

Триває V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

12 жовтня 2017 року

Шановні студенти! 

Навчання – знання – кар’єра: фахова англійська й реальні кар’єрні перспективи

12 жовтня 2017 року

     10 жовтня викладачі кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей за підтримки агробіологічного, механіко-технологічного факультетів та факультету конструювання і дизайну організували зустріч магістрів зазначених вище факультетів із директором HR департаменту компанії «Агробудівельний Альянс «Астра» Наталією Гук. 

П'ятниця
13.10.2017

Команда механіко-технологічного факультету перемогла у військово-спортивних змаганнях «Патріот НУБіП України» з нагоди «Дня захисника України»

13 жовтня 2017 року

     Напередодні Дня захисника України в університеті були проведені військово-спортивні змагання «Патріот НУБіП України» серед збірних команд факультетів, ННІ.     Змагання проходили з 12 військово-прикладних видів спорту. 

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності НУБіП розглянула результати виробничо-фінансової діяльності університетських НДГ

13 жовтня 2017 року

     Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності НУБіП, крайнє засідання якої пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, розглянула результати виробничо-фінансової діяльності університетських навчально-дослідних господарств за дев’ять місяців 2017 року та прогнози до його кінця. 

Запрошуємо науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини до участі у семінарі-тренінгу щодо пошуку науково-технічної інформації на прикладі бази даних Chemical Abstracts Service!

13 жовтня 2017 року

      Запрошуємо усіх бажаючих, а насамперед науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини у вівторок, 17 жовтня 2017 року, взяти участь у семінарі-тренінгу на тему «Пошук науково-технічної інформації на прикладі ресурсної бази Chemical Abstracts Service».  

З вітанням до колег з Словацького аграрного університету

13 жовтня 2017 року

Цими днями в місті Нітра (Словаччина) відбуваються урочистості з нагоди святкування 65-річчя Словацького аграрного університету. З вітальною місією у Словаччині перебував декан економічного факультету Анатолій Діброва. 

Панове офіцери: перші офіцерські погони – студентам НУБіП фото

13 жовтня 2017 року

     З цими юнаками і дівчатами одностроях – за п’ять хвилин офіцерами запасу – ми зустрічалися влітку на польових зборах – на полігоні і коли вони прийняли присягу на вірність українському народові. А сьогодні, згідно наказу міністра оборони, вони отримали свої перші офіцерські погони – молодших лейтенантів запасу. 

З вітанням до колег із Словацького аграрного університету

13 жовтня 2017 року

     Цими днями в місті Нітра (Словаччина) відбуваються урочистості з нагоди святкування 65-річчя Словацького аграрного університету. 

Увага! Літні школи у Празі! Встигніть зареєструватися!

13 жовтня 2017 року

Шановні студенти!Празька школа NGO SCHOLA EMPIRICA рада представити цьогорічні літні школи (Prague Summer Schools) для студентів! 

В університеті обговорили проблеми функціонування та тенденції розвитку біржового ринку України

13 жовтня 2017 року

     З нагоди 120-ти річчя університету пройшов круглий стіл «Біржовий ринок України: проблеми функціонування та тенденції розвитку». 

Студенти-лісівники змагалися за перемогу у FORESTRY QUEST

13 жовтня 2017 року

     Переддень святкування дня козацтва 10 жовтня студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства мали можливість під час інтелектуально-спортивних змагань «Forestry Quest» продемонструвати всі свої знання і вмін 

Студенти-міжнародники зустрілися з екс-послом Азербайджанської Республіки в Україні

13 жовтня 2017 року

      11-го жовтня відбулася планова зустріч студентів-міжнародників та викладацького складу кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП із Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні у 2001–2010 роках, доктором філософії, професором Київського славістичного університету, відомим громадським ді 

Запрошуємо науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини до участі у семінарі-тренінгу щодо пошуку науково-технічної інформації на прикладі бази даних Chemical Abstracts Service!

13 жовтня 2017 року

      Запрошуємо усіх бажаючих, а насамперед науковців у галузях хімії, біології, біохімії, медицини у вівторок, 17 жовтня 2017 року, взяти участь у семінарі-тренінгу «Пошук науково-технічної інформації на прикладі ресурсної бази Chemical Abstracts Servic 

Ринок земель сільськогосподарського призначення як питання національної безпеки України фото

13 жовтня 2017 року

      Саме під такою назвою пройшов черговий Всеукраїнський науково-виробничий семінар, організований факультетом землевпорядкування спільно з Асоціацією «Земельна спілка України» і ГО «Асоціація фахівців землеустрою України».     Із вступним словом до присутніх, а їх було більше восьмидесяти, зверн 

Вітаючи з 65-річним ювілеєм Словацький аграрний університет в м.Нітра фото

13 жовтня 2017 року

     10 жовтня 2017 р. Словацький аграрний університет (САУ) в Нітрі відзначив своє 65-річчя. 

Друзі та партнери університету вітають колектив з Днем захисника України

13 жовтня 2017 року

Коледж управління, економіки і права ПДАА  

Університет отримав нові сертифікати про акредитацію для всіх спеціальностей, за якими здійснює підготовку здобувачів вищої освіти

13 жовтня 2017 року

     Для проведення успішного випуску у 2017-2018 навчальному році підготовлених фахівців освітніх ступенів бакалавр, спеціаліст та магістр та вручення випускникам дипломів державного зразка університет отримав нові сертифікати (загальна кількість – сімдесят один) про акредитацію для всіх спеціальностей, за якими здійснює підготовку здобув 

Реалізація солоно-квашеної продукції

13 жовтня 2017 року

Навчально-науково-виробнича лабораторія з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва реалізує солону продукцію. 

Субота, неділя
14-15.10.2017

На гуманітарно-педагогічному факультеті обговорили результати проекту «Англійська мова для університетів»

14 жовтня 2017 року

     12 жовтня на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся науково-методичний семінар за результатами проекту «Англійська мова для університетів», проведеного під егідою Британської Ради в Україні та Міністерства осв 

Куточок раю на Чернігівщині

14 жовтня 2017 року

     Збережений куточок раю на Чернігівщині – архітектурний комплекс «Качанівка» та дендрологічне диво всієї України дендропарк «Тростянець» – напрочуд погожого суботнього дня радо зустріли співробітників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.  

Експерти-дорадники кафедри аграрного консалтингу і туризму активно співпрацюють з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України «Дорада»

15 жовтня 2017 року

      Доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму, експерти-дорадники з питань освіти та розвитку сільських територій Ірина Кудінова та Лілія Рибак зустрілися з директором Національної асоціації сільськогосподарськи 

Викладачі Мукачівського аграрного коледжу познайомилися з виноробним виробництвом

15 жовтня 2017 року

     Оскільки Мукачівський аграрний коледж отримав ліцензію на підготовку бакалаврів зі спеціальностей 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво і виноградарство», логічною є співпраця з виробниками, які працюють в ц 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook