Календар подій

1.05.2017 – 7.05.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.05.2017

Як розвивати творчий потенціал майбутніх викладачів англійської мови?

1 травня 2017 року

     Відповідь проста – спільна та плідна робота викладача і студентів на практичних заняттях. Саме так побудоване вивчення дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови (англійської)». І ось приклад одного із занять у групі ФІЛ-1502. 

Молоді вчені-селекціонери – виробництву

1 травня 2017 року

     В Миронівському інституті пшениці імені В.М. 

Вівторок
2.05.2017

Учасники Всеукраїнської студентської конференції обговорили актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном

2 травня 2017 року

     Кафедри обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу економічного факультету спільно з представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Луцького національного технічного університ 

Пам’ятати заради майбутнього

2 травня 2017 року

    За декілька днів світ буде вшановувати пам’ять мільйонів тих, хто став жертвами Другої світової війни. 8-9 травня 2017 р. в Україні відзначаються День пам’яті та примирення і 72-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Кафедра обліку та оподаткування поглиблює співпрацю з розробниками бухгалтерських програмних продуктів та впроваджує їх в навчальний процес

2 травня 2017 року

     На базі кафедри обліку та оподаткування представниками групи компаній “Інтелект-Сервіс” протягом квітня були проведені тренінги з використання комп'ютерної програми “М.Е.Doc” для студентів економічного факультету 4 курсу та ма 

Яна Пашук гідно представила НУБіП у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі страхової справи

2 травня 2017 року

У Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».  

Соціальні педагоги вчаться надавати допомогу людям в посттравматичних і стресових ситуаціях

2 травня 2017 року

     Цими днями на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувається IV Міжнародний фестиваль організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES. 

Середа
3.05.2017

Перший травневий ректорат: вшанували пам'ять Бориса Олійника і приступили до поточних справ

3 травня 2017 року

     Перше травневе засідання ректорату на пропозицію ректора Станіслава Ніколаєнка розпочалося з вшанування пам’яті справжнього українського патріота і знаного поета Бориса Олійника. Представники НУБіП взяли участь у прощальній церемонії, що відбулася в клубі Кабінету Міністрів України. 

Команда екологів гідно представила НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»

3 травня 2017 року

    З 24 по 26 квітня 2017 року у Одеському державному екологічному університеті проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». 

Наталія Голуб – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

3 травня 2017 року

     25-26 квітня 2017 року на базі Луцького національного технічного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». 

Стипендії на навчання в Казахстані

3 травня 2017 року

Шановні колеги! 

Весняні польові роботи у навчально-дослідних господарствах НУБіП не припиняються ні на день

3 травня 2017 року

     Більшість українців у травневі свята відпочивають, але не хлібороби. От і в навчально-дослідних господарствах НУБіП весняні польові роботи не припинялися ні на день. 

Співробітники кафедри радіобіології та радіоекології взяли участь у науково-практичній конференції «Радіоекологія-2017»

3 травня 2017 року

       24-26 квітня 2017 року у Києві пройшла науково-практична конференція із міжнародною участю «Радіоекологія-2017». 

Відбір студентів на програми мобільності Erasmus +

3 травня 2017 року

[05.10.17] Оголошується конкурс на участь у програмі мобільності для НПП в рамках ERASMUS+  Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студенті 

Син своєї землі: прощання з народним поетом України Борисом Олійником

3 травня 2017 року

     Третього травня цього року в клубі Кабміну України по вул. Героїв Небесної Сотні українці прощалися з легендарним українським поетом Борисом Олійником, який відійшов у засвіти 30 квітня об 11 год. 45 хв. на 82 році життя після тривалої й виснажливої хвороби. 

Черговий випуск газети «Університетський кур'єр» до вашої уваги

3 травня 2017 року

       Пропонуємо до перегляду ч 

Реалізуючи право студента на вибір: на факультеті аграрного менеджменту пройшла презентація окремих вибіркових дисциплін та спеціалізацій

3 травня 2017 року

     28 квітня 2017 року на факультеті аграрного менеджменту пройшла презентація окремих вибіркових дисциплін та спеціалізацій для бакалаврів напряму підготовки «Менеджмент». 

Щорічний конкурс есе WTO Essay Award

3 травня 2017 року

Світова організація торгівлі надає можливість участі молодих економістів у щорічному конкурсі есе WTO Essay Award.  

Призером Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика» стала Якубчук Катерина – студентка факультету інформаційних технологій

3 травня 2017 року

     26-28 квітня у м. Львів у ДВНЗ «Інститут банківської справи» відбувся II-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика». 

В університеті пройшов тиждень охорони праці

3 травня 2017 року

      24-28 квітня 2017 року у межах підготовки до Міжнародного дня охорони праці в університеті пройшов тиждень охорони праці. 

Допомога бійцям 12-го батальйону

3 травня 2017 року

    Черговий гуманітарний вантаж для потреб 12-го батальйону 72-ї бригади, яким опікується університет, відправився сьогодні на Донеччину, в місце дислокації підрозділу.     Це – дарунок нашого колективу бійцям Київського батальйону, який 5 травня відзначає три роки з моменту створення. 

Четвер
4.05.2017

Проректори з наукової роботи вишів аграрного профілю провели круглий стіл на базі НУБіП

4 травня 2017 року

    Зініційований нашим університетом при підтримці науково-методичного центру «Агроосвіта» круглий стіл зібрав на базі НУБіП проректорів з наукової роботи вишів аграрного профілю. 

Блискуча перемога механіків на XVII міжнародному телерадіофестивалі «Прем’єра пісні»

4 травня 2017 року

     2 травня 2017 року чоловіче вокальне тріо студентів механіко-технологічного факультету Дмитра П’ятецького, Максима Паламарчука і асистента кафедри охорони праці та інженерії середовища Сергія Виговського впевнено перемогло на  

Працівники кафедри менеджменту інноваційної діяльності зустрілися з випускниками Ірпінського економічного коледжу

4 травня 2017 року

     27 квітня 2017 року працівники кафедри менеджменту інноваційної діяльності доцент Богдана Вишнівська та асистент Катерина Обиход зустрілися з випускниками Ірпінського економічного коледжу. 

У хімічному брейн-ринзі перемогли механіки

4 травня 2017 року

     25 квітня 2017 року пройшов традиційний загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг».Цього року він зібрав рекордну кількість учасників: 12 команд, які представляли шість факультетів та ННІ нашого університету. 

П'ятниця
5.05.2017

Бібліотека й книга – як основні джерела знань фото

5 травня 2017 року

     У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття різних електронних ресурсів, книга та бібліотека залишаються невід’ємною складовою в отриманні необхідної інформації.  

В університеті пройшов мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті і примирення та 72-й річниці Перемоги фото

5 травня 2017 року

     Сьогодні в університеті пройшов мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті і примирення та 72-й річниці Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. 

На економічному факультеті пройшов захід до Дня примирення

5 травня 2017 року

     4 травня 2017 року на економічному факультеті пройшов тематичний захід до Дня примирення. Він розпочався з хвилини мовчання. 

Переможцям університетської олімпіади для випускників шкіл вручили сертифікати!

5 травня 2017 року

     5 травня 2017 року. Сьогодні в університеті вручали сертифікати переможців учасникам заключного другого туру університетської олімпіади для випускників шкіл. До нього було допущено 340 учасників з усієї України.  

Світлій пам’яті Мринської Тетяни Степанівни

5 травня 2017 року

 5 травня 2017 року на 54 році життя після тяжкої хвороби пішла з життя доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту МРИНСЬКА Тетяна Степанівна. 

Субота, неділя
6-7.05.2017

Команда екологів НУБіП – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія»

6 травня 2017 року

     25-27 квітня 2017 року на базі Львівського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія». 

Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей проходять стажування у Фінляндії

6 травня 2017 року

     Однією з вимог Європейської спільноти до інноваційної компетентності викладача вищої школи є прагнення навчатися протягом всього життя поряд з потребою впроваджувати інноваційні технології, креативно мислити, бути допитливим і комунікабельним. 

Представники кафедри радіобіології та радіоекології відвідали Генеральну Асамблею Товариства наук про Землю – EGU 2017

7 травня 2017 року

     З 23 по 28 квітня 2017 року у Відні (Австрія) проходила наймасштабніша та найвагоміша подія для науковців, що працюють в царині наук про землю – Генеральна Асамблея Товариства наук про Землю 2017. Цього року вона зібрала 14 496 учасників зі 107 країн світу. 

НУБіП продовжує співпрацю з Центром вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України

7 травня 2017 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України та Державне підприємство Міжгалузевий науково-технічний центр вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України продовжили проведення тренінгів для представників уряду, місцевих органів влади, комп 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook