Календар подій

7.11.2016 – 13.11.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.11.2016

До уваги студентів! 7-8 листопада відбудеться безкоштовний англомовний семінар «Рішення, що визначають особистий успіх»

7 листопада 2016, 13:00

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!     Неформальний англійський розмовний клуб продовжує свою роботу у межах програми «LEADERSHIP. RISE-UP FUTURE LEADERS OF UKRAINE». 

Вшановуючи пам’ять Михайла Грушевського

7 листопада 2016 року

     2016 рік для кафедри історії і політології насичений подіями, пов’язаними зі святкуванням 150-річчя з дня народження Михайла Сергійовича Грушевського – визначного історика, археолога, літературознавця, соціолога, публіц 

Профорієнтація кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного: запрошуємо на навчання випускників технікумів

7 листопада 2016 року

     2 листопада завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. 

Ректорат: готуємося до зимової сесії

7 листопада 2016 року

     7 листопада 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. У центрі його уваги – підготовка до зимової сесії та господарські питання. 

Шахові переможці – гордість університету

7 листопада 2016 року

     2-3 листопада 2016 року в Чернігові проходив відкритий кубок Чернігівської області з активних шахів.     Спробувати свої сили запрошували шахістів як в особистому, так і командному заліках. У результаті участь у змаганнях взяли 62 спортсмени та 19 команд (по 2 учасники кожна). 

Завершилася осіння школа для абітурієнтів «Юний філолог»

7 листопада 2016 року

Заключний день роботи школи був присвячений знайомству з кафедрою іноземної філології і перекладу. Світлана Мусійчук, доцент кафедри, майстерно залучила учнів до інтерактивного заняття з французької мови. Для багатьох зустріч з однією ізнайпопулярніших мов Європи відбулася вперше. 

Першокурсники факультету харчових технологій підвищують рівень термінологічної компетентності

7 листопада 2016 року

     Процес опанування професійно-орієнтованою лексикою харчової промисловості досить складний, що зумовлено стрімким розвитком науки, зміною пріоритетів і підходів до харчової промисловості, екологічної та харчової безпеки, бурхливим розвиток новітніх цифрових технологій, їх тотальною інтеграцією в процесі комунікації. 

Магістри ННІ лісового і садово-паркового господарства побували на виїзному науково-практичному семінарі

7 листопада 2016 року

     1 листопада 2016 року співробітники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП провели виїзний науково-практичний семінар «Відтворення сосняків Полісся: сучасний стан, проблеми та шляхи удосконалення 

Вівторок
8.11.2016

Науково-практичний семінар «Кроки у підготовці успішної пропозиції для участі у програмі Горизонт 2020»

8 листопада 2016, 13:00

 8 листопада 2016 року в рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», буде проведено науково-практичний семінар «Кроки у підготовці успішної пропозиції для участі у програмі Горизонт 2020». 

АНОНС: 8 листопада о 21-40 дивіться виступ Станіслава Ніколаєнка на телеканалі ТОНІС

8 листопада 2016, 12:08

 Сьогодні, 8 листопада о 21-40 ректор університету Станіслав Ніколаєнко буде гостем передачі "Відлуння" на телеканалі ТОНІС.Повтор передачі 9 листопада о 6-30 ранку. 

Світ відкритий для молоді, треба лише бути активним!

8 листопада 2016 року

     Нещодавно студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Дмитро Зленко повернувся із короткострокового проекту «Seeitourway – Participatory Photography for Intercultural Dialogue», що проходив у Вірменії, і поді 

Факультет землевпорядкування активно запрошує школярів на навчання

8 листопада 2016 року

     На початку навчального року колектив факультету землевпорядкування проаналізував усі помилки минулорічної вступної кампанії. 

Ректорат і Студентська організація вийшли на суботник з благоустрою нашого кампусу

8 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 року члени ректорату на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком вийшли на суботник з благоустрою університетської території. До них приєдналися також студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та кафедри військової підготовки. 

Наукова молодь НУБіП у Варшавському університеті наук про життя

8 листопада 2016 року

     5 листопада 2016 року у Crystal Hall Варшавського університету наук про життя проходила XVII конференція «Молекулярна біологія у діагностиці інфекційних захворювань та біотехнології». 

Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів досягнула Тернопільщини

8 листопада 2016 року

     Днями доценти Микола Себа (кафедра генетики, розведення та біотехнології тварин) та Ігор Головецький (кафедра конярства і бджільництва) побували у найбільш віддалених районах Тернопільщини – Заліщицькому, Бучацькому та Монастириському, де зуст 

Юридичний факультет: систематичну профорієнтаційну роботу поширюємо на різні регіони України

8 листопада 2016 року

     Днями Старокостянтинівський міськрайонний центр зайнятості за підтримки управлінь освіти міста Старокостянтин провів «Ярмарок вакансій». 

Результат буде там, де виробництво і наука працюють разом

8 листопада 2016 року

     Другий рік поспіль реалізується угода про співпрацю у сфері підготовки наукових і виробничих кадрів для рибної галузі, укладена між факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України і приватним підприємством «Науково-виробниче сільськогосподарське  

Фахові компетенції сучасного фінансиста: від теорії до практики

8 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка від 19.10.2016 р. № 996 на базі економічного факультету 7 листопада 2016 р. 

Середа
9.11.2016

Запрошуємо на заходи, присвячені Тижню української мови

9 листопада 2016, 10:00

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ9-15 ЛИСТОПАДА 2016 р. 

Секрети успіху від американських гостей гуманітаріям

9 листопада 2016 року

     Для кожного студента, що планує своє майбутнє, дуже важливо зрозуміти, як саме він або ж вона повинні реалізувати себе. Молодь має певні цілі та бажання, але не всі знають як їх втілити в життя, та й не кожному випадає шанс дізнатися.  

Тільки разом ми зможемо зробити наше містечко чистим і охайним

9 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 року мешканці студентського містечка університетупо вулицях Блакитного, Ломоносова та Генерала Родімцева в атмосфері дружньої підтримки та гарного настроюпід керівництвом директора студмістечка Сергія Стецюка активно попрацювали на суботнику (хоча й припав він на вівторок).  

Магістерька програма для іноземних студентів в Університеті Хоф (Німеччина)

9 листопада 2016 року

Просимо звернути увагу, що до 30 листопада 2016 року проводиться прийом заявок на участь у магістерькій програмі для іноземних студентів в Університеті Хоф (Німеччина) за спецільностями "Інженерія" і "Менеджмент". 

Співробітники, студенти і гості університету долучилися до написання Шістнадцятого радіодиктанту національної єдності

9 листопада 2016 року

     9 листопада у День української писемності та мови на базі гуманітарно-педагогічно факультету відбулася акція з написання Шістнадцятого радіодиктанту національної єдності. 

На лабораторному занятті майбутні агрономи вчаться визначати агрофізичні параметри орного шару ґрунту

9 листопада 2016 року

     Студенти третього курсу агробіологічного факультету на лабораторно-практичному занятті під керівництвом доцентів кафедри землеробства та гербології Миколи Іванюка та Олексія Цюка набували навичок з визначення показників, які характеризують основні агрофізичні в 

Факультет ветеринарної медицини налагоджує співпрацю з Литовським університетом медичних наук

9 листопада 2016 року

     8 листопада на запрошення декана факультету ветеринарної медицини, академіка Миколи Цвіліховського, на факультет ветеринарної медицини завітав доктор Петрас Мачульскіс (Petras Mačiulskis), який працює в Україні у рамках твінінгового проекту з  

Гран-прі ІІІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2016 виграла студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 р. в рамках Європейського тижня якості в Україні відбулося Гран-прі ІІІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2016. 

Четвер
10.11.2016

На факультеті захисту рослин, екології та біотехнологій успішно пройшла акредитацію спеціальність з підготовки магістрів 8.09010502 «Карантин рослин»

10 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 192-А від 04.11.2016 року в університеті впродовж 7-9 листопада на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології працювала експертна комісія з метою проведення перевірки відповідності державним акредитаці 

Господарюємо разом: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів долучилися до ремонтних робіт аудиторій та лабораторій

10 листопада 2016 року

     Керівництво університету приділяє велику увагу зміцненню матеріально-технічної бази. Долучилися до цієї роботи і студенти нашого факультету тваринництва та водних біоресурсів. 

Пристрасні баталії: в університеті пройшов півфінал конкурсу «Пісенні баталії-2016»

10 листопада 2016 року

       В університеті напередодні Міжнародного дня студента пройшов півфінал конкурсу «Пісенні баталії-2016». 

Управління якістю чи якісне управління …

10 листопада 2016 року

     8 листопада 2016 рокув рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» на базі НУБіП України пройшов заключний етап (гран-прі) Міжнародної Олімпіади з менеджменту серед молоді. 

Сподіваємось на конструктивну і плідну співпрацю: у Бережанському агротехнічному коледжі відбулася зустріч з батьками студентів

10 листопада 2016 року

     6 листопада 2016 року у Бережанському агротехнічному коледжі відбулася зустріч дирекції коледжу і кураторів академічних груп з батьками студентів 1-х – 4-х курсів. 

В університеті успішно пройшла акредитація спеціальності 8.04010604 «Екологічний контроль та аудит»

10 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 189-А від 02.11.2016 року в університеті впродовж 7-9 листопада працювала експертна комісія з метою проведення перевірки відповідності державним акредитаційним вимогам стану кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки фахівців зі спеціальності 

П'ятниця
11.11.2016

Запрошуємо на День молодого спеціаліста-аграрія «Твій професійний старт» на виставці ІнтерАГРО 2016 !

11 листопада 2016, 9:00

11 листопада 2016 р. студенти та викладачі факультету аграрного менеджменту візьмуть участь в заході для молодих фахівців «Твій професійний старт», що відбудеться в рамках роботи міжнародної виставки сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2016». 

Тиждень української писемності та мови: філологи відзначили свято рідної мови

11 листопада 2016 року

     Із 9 по 15 листопада в університеті проходить Тиждень української писемності та мови.  

Ректорат: 12 головних завдань на найближчий тиждень

11 листопада 2016 року

     11 листопада 2016 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося звужене засідання ректорату. 

Удосконалюємо підходи до профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл

11 листопада 2016 року

     Одна із ключових передумов для забезпечення прогресу у виробництві вітчизняної продукції рибного господарства – підготовка кваліфікованих кадрів спеціалістів з вищою освітою, високо вмотивованих до роботи в цій галузі. 

Субота, неділя
12-13.11.2016

Дні науки-2016 у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України

12 листопада 2016, 11:00

     У рамках заходу “Днів науки 2016”, проекту популяризації науки, започаткованого у 2013 році молодими вченими Національної академії наук України та ГО "Наукова Унія", 12 листопада на факультеті ветеринарної медицини за участі  

Вітаємо Петра Лакиду, Миколу Патику, Анатолія Балаєва та Тетяну Кондратенко з обранням член-кореспондентами Національної академії аграрних наук України!

12 листопада 2016 року

     На загальних зборах Національної академії аграрних наук України, що проходили в Києві 10-11 листопада, відбувалися вибори академіків та член-кореспондентів.      Чотири знаних науковця Національного університету біоресурсів та природокористування України 

Дирекція студмістечка спільно зі студентськими радами гуртожитків шукають шляхи оптимізації енергоспоживання

12 листопада 2016 року

     Питання оптимізації споживання енергоресурсів у гуртожитках завжди перебуває на контролі дирекції студмістечка та відповідальних університетських служб. Йому ж і була присвячена чергова нарада за участі завідувачів гуртожитками та головами студентських рад. 

Викладачі університету взяли участь у семінарі TAIEX, присвяченому контролю якості продукції

12 листопада 2016 року

     7-9 листопада2016 року у Києві проходив триденний міжнародний семінар «Семінар TAIEX з досвіду ЄС щодо практичного функціонування метрологічних послуг відповідно до норм якості (відносини з клієнтами – постачальник в галузі метрології щодо кал 

Студенти побували на печерських пагорбах і відвідали Будинок Уряду

13 листопада 2016 року

     Відвідування нових місць робить наше життя змістовнішим та яскравішим. 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі продовжує співпрацю з Українською асоціацією якості

13 листопада 2016 року

     Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі д.е.н., професор Ларіна Я.С., д.е.н., професор Буряк Р.І. та к.е.н., асистент Четверик О.В. прийняли активну участь у роботі  

Практичне заняття для майбутніх юристів з криміналістики: дактилоскопічна експертиза

13 листопада 2016 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка на юридичному факультеті у навчальній криміналістичній лабораторії, яка оснащена інформаційними стендами доцентом кафедри адміністративного та фінанасового права Григорієм Кушніром 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook