Календар подій

3.10.2016 – 9.10.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.10.2016

Завершились Дні Донора в НУБіП України

3 жовтня 2016 року

     З 20 по 30 вересня в стінах гуртожитку № 11 НУБіП України збиралася небайдужа та свідома молодь, яка мала одну спільну мету: стати донором крові заради здоров’я та життя інших, тих, хто потребує цього найбільше. 

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України відкриває «Сходинку в омріяну професію»

3 жовтня 2016 року

     Уже не перший рік у вересні Ладижинська міська рада та міський центр зайнятості для учнів шкіл міста проводять профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію». 

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію

3 жовтня 2016 року

     Упродовж 2015-2016 н.р. проходила міжнародна акредитація Європейською акредитаційною комісією ACQUIN магістерської програми "Адміністративний менеджмент".  

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію!

3 жовтня 2016 року

Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» успішно пройшла міжнародну акредитацію! 

Вчені факультету тваринництва та водних біоресурсів втретє за рік виграли грант на міжнародне стажування – цього разу до Ізраїлю

3 жовтня 2016 року

     4-23 вересня завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів професор Михайло Сичов проходив стажування в Міжнародному сільськогосподарському тренінг-центрі Міністерства закордонних справ Ізраїлю. 

Вітаємо професорів Івана Григорюка та Сидора Кіраля з державними нагородами

3 жовтня 2016 року

 З нагоди Дня працівників освіти указом Президента України Петра Порошенка орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено професора Івана Панасовича Григорюка, почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєно професору Сидору Степановичу Кіралю. 

Тренування з цивільного захисту

3 жовтня 2016 року

      30 вересня 2016 року в університеті пройшли тренування з цивільного захисту. 

Співробітники факультету інформаційних технологій успішно продемонстрували систему електронного дорадництва в Полтавській обласній державній адміністрації

3 жовтня 2016 року

     Факультет інформаційних технологій приділяє посилену увагу розвитку інноваційної діяльності. Зокрема, фахівцями кафедри інформаційних систем розроблена електронна платформа для системи дорадництва. 

Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016»

3 жовтня 2016 року

Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016» 

Магістерська робота: свідомий вибір тематики дослідження

3 жовтня 2016 року

 Днями кафедра педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету провела науковий семінар «Магістерська робота: свідомий вибір тематики дослідження» для студентів магістратури спеціальності «Науки про освіту (Педагогіка вищої школи)». 

В Ірпінському економічному коледжі відбулася лінійка пам’яті «Герої не вмирають»

3 жовтня 2016 року

Як шкода тих, кого забрали небеса,Кого війна в безсмертні списки записала,Хай згасла свічка, але пам'ять не згаса,Бо нас життям від смертi захищали! 

Однорічна стипендіальна програма BAYHOST

3 жовтня 2016, 0:00

     Вільна держава Баварія та BAYHOST приймають заявки на однорічну стипендіальну програму від студентів з країн Центральної, Східної та Південно-Східної Європи на 2017/18 навчальний рік. 

Вивчаємо нові можливості інформаційних технологій від провідних ІТ-компаній

3 жовтня 2016 року

     23 вересня 2016 року компанія Майкрософт в партнерстві з Адміністрацією Президента та Американською агенцією з міжнародного розвитку «USAID» провела тренінг з впровадження систем автоматизації для вищих начальних закладів. 

Університет підтримав проект USJ (Ukrainian scientific journals) та поповнив своїми науковими виданнями десятку міжнародних наукометричних баз

3 жовтня 2016 року

     Проект «Українські наукові журнали» ініційовано академічною громадськістю з метою формування єдиної бази українських наукових журналів, забезпечення зручного для науковців пошуку журналів за назвою, тематикою, наукометричною базою, ISSN, підвищення якості видань відповідно до міжнародних стандартів. 

Ректорат: маємо вибудувати ефективну систему виховної роботи

3 жовтня 2016 року

     3 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На ньому розглянули якість навчання, господарські питання. Особлива увага – виховній роботі. 

Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету успішно склали міжнародний екзамен ТКТ (Teaching Knowledge Test)

3 жовтня 2016 року

Науково-педагогічні працівники кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України організували проведення курсу з методології викладання англійської мови Teaching Knowledge Test. 

Вівторок
4.10.2016

DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови

4 жовтня 2016, 15:30

     4 жовтня о 15:30 у 1-му навчальному корпусі (аудиторія №97) за підтримки керівництва університету і Спілки молодих вчених з метою підвищення рівня володіння англійською мовою відбудеться перше заняття розмовного клубу у цьому навчальному році з Пітером Янгом (Канада).  

Лекція-диспут на тему: «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»

4 жовтня 2016, 10:00

     На запрошення кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відкукнувся експер з впровадження систем НАССР та простежуваності Юрій Оглашенний і проведе  

Фахівці ІТ-індустрії діляться досвідом та перспективами роботи зі студентами факультету інформаційних технологій

4 жовтня 2016 року

     На факультеті інформаційних технологій відбулися цікаві зустрічі студентів з представниками ІТ-бізнесу. Компанія Beetroot займається створенням команд веб-розробників, дизайнерів та Word Press спеціалістів, у ній працює більше 100 професіоналів. 

Зустріч ректора з магістрами: маємо бути професіоналами і патріотами університету та України

4 жовтня 2016 року

     4 жовтня відбулася традиційна зустріч керівництва університету зі старостами академічних груп магістратури І та ІІ року навчання. Знаково, що майбутні магістри були здивовані місцем зустрічі: вони пам’ятають, у якому стані була 233 аудиторія десятого навчального корпусу ще якихось півроку тому, і яка вона зараз. 

Університет підписав договір з Всеукраїнською асоціацією інфекційного контролю та антимікробної резистентності

4 жовтня 2016 року

     Університет підписав договір про об’єднання зусиль з громадською організацією «Всеукраїнська асоціація інфекційного контролю та антимікробної резистентності».     Він має на меті підвищення обізнаності лікарів ветеринарної медицини та працівників агропромислового комплек 

«Наука та освіта на зламі століть»: сучасні аспекти трансформаційних процесів

4 жовтня 2016 року

     Виклик XXI століття, безпосередньо звернений до освіти та науки, полягає в тому, щоб пробудити природні функції освіти як найважливішої сфери пізнання. 

Стартує волейбольний сезон

4 жовтня 2016 року

     Не секрет, що волейболісти НУБіП України – одні з найсильніших студентських команд нашої держави. Багаторазові переможці Чемпіонатів Києва та України, наші чоловіча і жіноча збірні є незмінними лідерами у цьому наймасовішому виді спорту. Водночас, це динамічний та видовищний спорт, який не залишить байдужим жодного вболівальника. 

Середа
5.10.2016

Запрошуємо на лекцію Анатолія Швиденка на тему: «Сучасні проблеми світового лісівництва»

5 жовтня 2016, 10:00

Лектор — почесний професор НУБіП України,провідний науковий співробітникМіжнародного інституту прикладного системного аналізу (Австрія), 

Зустріч керівництва із старостами першого курсу: до спільної праці!

5 жовтня 2016 року

     5 жовтня. Цього дня відбулася традиційна і третя за ліком зустріч керівництва університету із старостами академічних груп. Як і попередні, вона покликана провести діалог, але вже із першокурсниками. 

Cambridge English Language Assessment та Authorised Platinum Centre Oxford Klass провели семінар для викладачів і студентів університету

5 жовтня 2016 року

    5 жовтня на гуманітарно-педагогічному факультеті у рамках угоди з Cambridge English Language Assessment відбувся черговий семінар «International Cambridge Exams – The Challenges of Today». 

Гуманітарно-педагогічний факультет оголошує набір слухачів до осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог»

5 жовтня 2016 року

         З метою активізації профорієнтаційної роботи, популяризації вивчення англійської, польської, французької, німецької мов, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами за спеціальністю «Філологія» гуманітарно-педагогічного факультету кафедри романо- 

Лекція Анатолія Швиденка: глобальні зміни і сучасні тенденції світового лісівництва

5 жовтня 2016 року

     60 років тому, молодим і юним Анатолій Швиденко був студентом лісогосподарського факультету Української сільськогосподарської академії (нині НУБіП України), а сьогодні, відомим на весь світ ученим. 

Стартували Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних вишів з баскетболу

5 жовтня 2016 року

      З 4 по 6 жовтня Національний університет біоресурсів та природокористування України приймає у своїх стінах учасників Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV р.а. з баскетболу серед чоловічих та жіночих команд. За звання «переможця» будуть змагатися представники таких вузів, як: 

Четвер
6.10.2016

Університетський етап «Студентська республіка в НУБіП України»

6 жовтня 2016, 14:00

     Поки всі студенти проводять останні теплі осінні дні, студенти НУБіП України з 6 по 9 жовтня на території одного з відокремлених підрозділів університету «Великоснітинське НДГ ім. О.В. 

Міжнарoдна агропромислова виставка AGROEXPO-2016 очима науково-педагогічних працівників і студентів факультету конструювання та дизайну

6 жовтня 2016 року

     З 29 вересня по 1 жовтня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2016» з польовою демонстрацією техніки. 

У центрі уваги Координаційної ради: створення спільних навчально-науково-виробничих центрів з провідними організаціями

6 жовтня 2016 року

     Традиційне засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з виконання доручення ректорату щодо активізації створення та діяльності навчально-науково-виробничих центрів. 

«Студентська республіка в НУБіП України»: день перший

6 жовтня 2016 року

 6 жовтня 2016 року на базі НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка розпочався довгоочікуваний університетський етап «Студентської республіки в НУБіП».  Цей фестиваль – «Студентська республіка» в Україні зареєстрований з 1998 року. Тобто студентство пропагує свої республіканські ідеї ось вже 18-й рік. 

Рік англійської мови: гуманітарії започатковують зимову і літню школи англійської мови фото

6 жовтня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет працює над втілення нової концепції навчання іноземним мовам в НУБіП України, спрямованої на підвищення рівня розмовної англійської мови викладачів, аспірантів, студентів. 

У «Великоснітинському» тривають осінні польові роботи

6 жовтня 2016 року

 У НДГ «Великоснітинське» ім. О Музиченка завершується посівна. Як повідомляє директор господарства Микола Журавель, під озимою пшеницею – 825 гектарів, з них на зерно – 625 гектарів. Решта – на зелений корм. 46 гектарів  засіяно озимим житом. 

Вчена рада гуманітарно-педагогічного факультету: акцент на публікаційній активності викладачів

6 жовтня 2016 року

     06 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету. 

Економимо електроенергію разом

6 жовтня 2016 року

     У світлі значного підвищення тарифів на енергоносії питання економного їх використання стає нагальною потребою сьогодення. Тому в університеті послідовно і системно впроваджуються енергоощадні технології. 

Неформальний англійський розмовний клуб на гуманітарно-педагогічному: підводимо підсумки

6 жовтня 2016 року

     Неформальний англійський розмовний клуб, що стартував 26 вересня 2016 року і в якому брали участь студенти гуманітарно-педагогічного факультету та факультету аграрного менеджменту, завершує свою роботу. 

П'ятниця
7.10.2016

Запрошуємо на семінар «Життєвий шлях видатного вченого-таксатора А. А. Строчинського: наукова та освітня діяльність»

7 жовтня 2016, 9:30

Шановні колеги!     Колектив кафедри лісової таксації та лісовпорядкування запрошує на  

Чергова перемога футболістів

7 жовтня 2016 року

     У четвер, третій тур чемпіонату розіграли між собою команди НУБіП України та «Авіатор». Після перших двох турів НУБіП мав чотири набраних очка, а НАУ – одне, тому для двох команд ця зустріч була дуже важлива. 

Профілактика інфекційних захворювань у студмістечку у центрі уваги його дирекції

7 жовтня 2016 року

    6 жовтня 2016 року голова студмістечка Сергій Стецюк провів збори дирекції студентського містечка, участь у яких взяли завідувачі всіх гуртожитків. Головним питанням порядку денного була профілактика інфекційних захворювань серед мешканців кампусу. 

Дві перемоги університетських баскетболістів

7 жовтня 2016 року

     4-6 жовтня 2016 року на базі НУБіП проходили Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних вищих навчальних закладів III-IV р.а. з баскетболу. 

У Заліщицькому аграрному коледжі ім. О.Храпливого підбито підсумки он-лайн вікторини «Чи знаєш ти історію свого коледжу?»

7 жовтня 2016 року

     Закінчився вересень, а це означає, що прийшов час підбити підсумки вікторини на знання історії коледжу.  

Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі

7 жовтня 2016 року

     7 жовтня 2016 року. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі.     Укритий риштуваннями фасад уже готовий під оздоблювальні роботи – декоративну штукатурку «короїд». Але сьогодні дощова погода, і робочих на риштуваннях не помітно. Зате всередині роботи киплять на всіх поверхах. 

Субота, неділя
8-9.10.2016

Курси підвищення кваліфікації для викладачів з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні – підсумки першого тижня

8 жовтня 2016 року

     50 викладачів університету вже тиждень навчаються на курсах підвищення кваліфікації з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні, які проходять на базі ННІ післядипломної освіти та факультету інформаційних технологій за підтримки  

«Бойове хрещення» магістрів факультету ветеринарної медицини

8 жовтня 2016 року

     4 жовтня 2016 року на кафедрі патологічної анатомії пройшло своєрідне «бойове хрещення» магістрів першого року навчання програми «Патоморфологічна діагностика хвороб»: майбутнім фахівцями запропонували взяти участь в одному з чисельних розтинів, які проводять співробітники кафедри. 

Викладачі університету ознайомилися з сучасною електрикою, гідравлікою і мехатронікою техніки CLAAS

8 жовтня 2016 року

     У Аграрному демонстраційному та навчальному центрі, що діє на базі Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. 

Увага! Проводиться набір на навчальний курс «Англійська мова для академічних цілей»

9 жовтня 2016, 0:00

Навчально-науковий інститут післядипломної освітиЦентр професійного розвитку кадрівоголошують набір на курс“АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ АКАДЕМІЧНИХ ЦІЛЕЙ” 

Дещо з історії університету: погляд у минуле

9 жовтня 2016 року

Справкао истории возникновения и развития института за 1946/1947 гг. (мовою оригіналу)Краткая история возникновения и развития Киевского Лесохозяйственного института 

Національний контактний пункт програми «Горизонт 2020» НУБіП України розпочинає свою діяльність!

9 жовтня 2016 року

     Національний контактний пункт програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», який нещодавно створено при нашому університеті, розпочинає свою роботу з проведення науково-практичного семінару «Участь науково-педагогічних працівників ВНЗ України в конк 

У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого провели зустріч з учасниками АТО

9 жовтня 2016 року

     Ми – українці! І немає нам життя без України, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це мати, яку не вибирають, як і долю, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі. Сьогодні, як ніколи раніше, актуальною є тема миру в нашій багатостраждальній Україні. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook