Календар подій

18.07.2016 – 24.07.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.07.2016

У третьому корпусі продовжуються відновлювальні роботи

18 липня 2016 року

 Попри період відпусток і канікул, у третьому корпусі продовжуються відновлювальні роботи. Сьогодні тут за чергою працюють студентські будівельні загони з факультету захисту рослин, екології та біотехнологій. Їх завдання – завершити очищення корпусу від будівельного сміття перед тим, як тут проведуть заключну фумігацію. 

Ректорат: вступна кампанія та підготовка корпусів і гуртожитків для нового поповнення студентів

18 липня 2016 року

 18 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зупинився на поточній ситуації вступної кампанії. 

Ботанічний сад: перший раз у екоклас

18 липня 2016 року

 18 липня. Першими слухачами екокласу, який зручно розташувався в центрі ботанічного саду, стали студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, безпосередньо причетні до його створення і облаштування.  

Українська асоціація виробників картоплі вдячна НУБіП за науковий супровід семінару, присвяченому системі живлення картоплі

18 липня 2016 року

 Відповідний лист-подяка надійшов на ім’я ректора університету Станіслава Ніколаєнка. У ньому Асоціація дякує викладачам і науковцям кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва за високий рівень наукового і методичного супроводу. 

Вівторок
19.07.2016

ІІ міжнародна літня школа «Досягнення природничих наук для забезпечення сталого розвитку»

19 липня 2016, 10:00

      До уваги студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників, всіх бажаючих: 

Вступна кампанія 2016: кращі абітурієнти обирають НУБіП!

19 липня 2016 року

 19 липня. Активність абітурієнтів, яка на вихідні дещо спала, знову наростає (хоча і не так, як на початку вступної кампанії). І це закономірно: залишається всього день прийому документів на денну форму навчання на бакалаврат для випускників технікумів. На сьогодні таких заяв подано 1143 за держзамовленням. 

Іноземні студенти обирають НУБіП!

19 липня 2016 року

 Все більше іноземців приїздить на навчання до НУБіП. От і сьогодні студент з Китаю Ван Шуай проходив тестування з спеціальності «захист і карантин рослин» в магістратуру. Голова комісії доцент кафедри ентомології Микола Мороз залишився задоволеним рівнем його знань.  

Газета «Голос України» від 19 липня 2016 року. Станіслав Ніколаєнко: Бентежить те, що вікові напрацювання в українській освіті інколи підміняються одномоментними рецептами

19 липня 2016 року

 Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко про очолюваний ним виш може розповідати, без перебільшення, безупинно. 

Посольство Франції в Україні запрошує до участі у конкурсі короткострокових стипендій

19 липня 2016 року

 Стипендії у розмірі 1700 євро на місяць для короткострокового стажування (від двох тижнів до одного місяця) у Франції для викладачів та науковців з великим досвідом роботи призначені українських викладачам та науковцям, які працюють у вищих навчальних закладах (наукових установах) та співпрацюють із аналогічними французькими  

Середа
20.07.2016

Вступна кампанія 2016: НУБіП в десятці кращих серед вишів України!

20 липня 2016 року

 20 липня 2016 року. Сьогодні, в останній день прийому документів на бакалаврат для тих, хто здає вступні випробування, загальна кількість заяв, що надійшли в університет, склала 14 673! І це восьмий результат в Україні. 

Хочеш жити краще – доклади власних рук і цінуй зроблене

20 липня 2016 року

 Силами студентських загонів у гуртожитках тривають ремонтні роботи. Основний принцип, яким вони керуються: хочеш жити краще – доклади власних рук і цінуй зроблене. 

Четвер
21.07.2016

В ННІ післядипломної освіти успішно пройшла акредитація перепідготовки спеціалістів заочної форми навчання з п’яти спеціальностей

21 липня 2016 року

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 98-97 від 14.07.2016 року в університеті впродовж 18-20 липня працювало п’ять експертних комісій з метою проведення чергової акредитаційної експертизи перепідготовки спеціалістів зі спеціальностей: «Економіка підприємства»,  «Облік і аудит», «Лісове господарство» 

Ботсад прикрасила нова скульптурна група

21 липня 2016 року

 Ботанічний сад університету поповнився ще однією окрасою – скульптурною групою Святого князя Володимира і лісової мавки. 

Агрономічна дослідна станція успішно завершила збирання озимої пшениці

21 липня 2016 року

 Агрономічна дослідна станція першою серед навчально-дослідних господарств університету завершила збирання озимої пшениці. Цього року хлібна нива подарувала господарству щедрий врожай. З площі 136 га господарських посівів було зібрано понад 800 тонн зерна та заготовлена солома для потреб тваринництва. 

Ремонти в гуртожитках: хочеш змін - створюй їх!

21 липня 2016 року

 Над оновленням гуртожитку № 7, закріпленого за ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультетом інформаційних технологій, активно працює студентський загін під керівництвом Олександра Тищенка. Встановлюються теплові екрани на всіх поверхах та коридорах. 

П'ятниця
22.07.2016

Для старезної сакури у ботсаду знайшли «лікаря»

22 липня 2016 року

 Одна з найстаріших сакур в Україні знаходиться в експозиції ботанічного саду НУБіП. На жаль, як і людина, за віком вона хворіє, втрачає кору. Щоб підлікувати її, завідувач кафедри дендрології та лісової селекції Юрій Марчук знайшов «лікаря». 

До університету надійшло 22,7 мільйона гривень на відновлення третього корпусу

22 липня 2016 року

Як повідомила бухгалтерія, державне казначейство перерахувало університету 22,7 мільйона гривень на проведення аварійно-будівельних робіт, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації у будівлі навчального корпусу №3. З-понад 200 державних університетів країни лише  

Вступна кампанія 2016. Випускники технікумів і коледжів складають вступні випробування

22 липня 2016 року

 22 липня. Сьогодні 600 студентів складали вступні випробування на бакалавраті. Найпершими з ними справилися на технічних спеціальностях. 

У ботанічному саду завівся власний лісовик

22 липня 2016 року

 У анонсованого на офіційному сайті екокласу ботанічного саду знайшовся перший постійний студент і охоронець. Лісовик, який турботами майстрів з Полісся та завідувача кафедри дендрології Юрія Марчука прописався тут, дуже оригінально вписався в загальну картину.  

Субота, неділя
23-24.07.2016

Майбутні технологи з виробництва і переробки продукції тваринництва пройшли виробничу практику в Агрономічній дослідній станції

23 липня 2016 року

 При підготовці висококваліфікованих технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва є необхідним проведення навчальної практики з дисципліни «Основи фахової діяльності», що сприяє засвоєнню, у подальшому, низки дисциплін фахового спрямування. 

Вступна кампанія 2016: до університету подано понад 19 тисяч заяв абітурієнтів

23 липня 2016 року

 Триває вступна кампанія і в нашому університеті приймальна комісія працює також й у вихідні. Наведемо статистику дня. Так, станом на вечір 23 липня приймальна комісія опрацювала і допустила до конкурсу 14207 заяв вступників на базі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. 

Студент Богдан Баранцов зустрівся з канцлером Ангелою Меркель та вивчив досвід проведення земельної реформи в Німеччині

23 липня 2016 року

 Богдан Баранцов, студент 3 курсу факультету землевпорядкування, активний громадський діяч і поза межами університету. Остання його поїздка була до Німеччини, де він мав змогу вивчити досвід проведення земельної реформи та ведення сільського господарства.  

Ювілеї університету мовою документів. Навчальна частина Української академії сільськогосподарських наук

24 липня 2016 року

 У 1948 р. Київський ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарський інститут відзначає 50-літній ювілей. Продовження … 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook