Календар подій

4.04.2016 – 10.04.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.04.2016

Увага! Запрошуємо на професійну підготовку дорадників та експертів-дорадників для сертифікації

4 квітня 2016, 9:00

     ННІ післядипломної освіти, кафедра аграрного консалтингу та сервісу запрошує на професійну підготовку дорадників та експертів-дорадників, яка відбудеться 4-15 квітня 2016 року на базі НУБіП України.      Для оформлення заявок на навчання (реєстрації) звертатися у кімн. 

Навчальні заходи для оцінювачів земельних ділянок та сертифікованих інженерів-землевпорядників!

4 квітня 2016, 0:00

Національний університет біоресурсів і природокористування України відповідно до угод із Держгеокадастром України проводить наступні навчальні заходи для оцінювачів земельних ділянок та сертифікованих інженерів-землевпорядників: 

Гуманітарії провели вранішню зелену толоку

4 квітня 2016 року

     З ініціативи декана Василя Шинкарука понеділок 4 квітня на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочався з упорядкування прилеглої до 15 корпусу території. 

Студент з Польщі Барташ Річард Фудала поділився досвідом участі в міжнародних програмах обміну

4 квітня 2016 року

     На факультеті аграрного менеджменту відбулася  лекція «Стажування за кордоном» для  студентів-маркетологів магістратури та бакалаврату факультету аграр 

Науково-практичний семінар «Участь української сторони в Європейських грантових програмах»

4 квітня 2016, 0:00

 4-6 квітня 2016 р. на базі ННІ післядипломної освіти відбудеться науково-практичний семінар 

Володимир Отченашко: індикатор оцінювання університетів – публікаційна активність

4 квітня 2016 року

     Формування нових вимог з акредитації ВНЗ, надання їм статусів національного і дослідницького, безпосереднє рейтингове оцінювання університетів за кількістю публікацій, розширю 

В університеті запрацював власний меблевий цех

4 квітня 2016 року

     В університеті запрацював власний меблевий цех. Ідея його створення «носилася у повітрі» вже давно. Адже проблема з забезпеченням меблями студентських гуртожитків, враховуючи студентську ментальність всіх поколінь, завжди стояла досить гостро. Та особливо загострилася вона, коли вишам закуповувати меблі за бюджетні кошти заборонили. 

Стартували дослідження наших енергетиків у науково-практичному центрі тепличних технологій

4 квітня 2016 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження протягом останнього року опікується створенням науково-практичного центру тепличних технологій на базі тепличного господарства у комплексі Межигір’я. 

Економічний факультет представив дослідження на конференції з економіки та фінансів

4 квітня 2016 року

     Участь V міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми економіки та фінансів», яка пройшла днями в Івано Франківську, взяли викладачі та студенти економічного факультету. 

Інтелектуальні хімічні баталії у НУБіП

4 квітня 2016 року

    30 березня 2016 року відбувся загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг», організований співробітниками кафедри загальної хімії. Ця подія стала справжнім святом для викладачів і студентської молоді. 

В університеті стартував науково-практичний семінар «Участь української сторони в європейських грантових програмах»

4 квітня 2016 року

     4 квітня. В університеті стартував науково-практичний семінар «Участь української сторони в європейських грантових програмах». 

Ректорат спланував роботу на тиждень

4 квітня 2016 року

     4 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, на якому проаналізували роботу за минулий тиждень і спланували на поточний.  

Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання випускників Млинівського державного технолого-економічного коледжу

4 квітня 2016 року

Заступник декана факультету ветерианрної медицини, доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин НУБіП України Данілов Василь Бенедиктович 30 березня 2016 року провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області що 

Вівторок
5.04.2016

DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови

5 квітня 2016, 15:00

     5 квітня (вівторок) за підтримки керівництва університету і Спілки молодих вчених з метою підвищення рівня володіння англійською мовою молодих вчених відбудеться черговий захід розмовного клубу за участю Террі Еплінга (Сполучені Штати Америки).     У програмі заходу планується пе 

Завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2015-2016 навчального року

5 квітня 2016 року

     В університеті підбиті підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін, напрямів підготовки та спеціальностей 2015-2016 навчального року.  

Два срібла наших волейболістів

5 квітня 2016 року

     29-31 березня 2016 року на базі Вінницького національного аграрного університету пройшли традиційні Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних ВНЗ III-IV р.а. з волейболу. 

«Голосіївська весна – 2016» у Заліщицькому аграрному коледжі

5 квітня 2016 року

     30 березня 2016 року у рамках ХХХV фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна – 2016» пройшов творчий звіт колективів художньої самодіяльності Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. 

Реалізація проекту UNIDO на базі НУБіП України

5 квітня 2016 року

     28 березня – 1 квітня 2016 року на базі механіко-технологічного факультету спільно з ННІ післядипломної освіти пройшов навчальний тренінг за проектом UNIDO GEF «Підвищенн 

Дві кафедри – два підходи

5 квітня 2016 року

     На березневому засіданні ректорату було розглянуто питання діяльності двох кафедр ННІ лісового і садово-паркового господарства – лісового менеджменту і біології лісу та мисливствознавства. 

Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу

5 квітня 2016 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу:  

Студентів економічного факультету Ярославу Бризіцьку та Ірину Вовк нагороджено відзнаками на всеукраїнській олімпіаді та конференції у Луцьку

5 квітня 2016 року

     31 березня – 1 квітня студенти ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси i кредит» 1 року навчання Ярослава Бризіцька та Ірина Вовк взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка проходила в Луцькому національно 

Альона Виборна перемогла у підсумковому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент»

5 квітня 2016 року

     У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі економічного факультету 30 березня відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент».  

Середа
6.04.2016

Викладачі електротехнічних дисциплін підвищують кваліфікацію

6 квітня 2016 року

     21 березня-1 квітня 2016 року фахівці двох ННІ – енергетики, автоматики і енергозбереження та післядипломної освіти – провели для викладачів електротехнічних дисциплін ВНЗ І-ІV рівнів акредитації курси підвищення кваліфікації. 

Епізоотологи університету представили свої наукові роботи на міжнародному форумі

6 квітня 2016 року

     4 квітня 2016 року розпочав свою роботу міжнародний науковий форум і семінар із рецензування та відбору наукових робіт, у якому взяли участь і співробітники кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи. 

Науковці університету досліджують поля з допомогою дронів

6 квітня 2016 року

     Співробітники кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. 

Студент Олексій Науменко долучився до підтримки України перед референдумом у Нідерландах

6 квітня 2016 року

     Сьогодні у Нідерландах проходить дуже важлива для України подія – референдум щодо угоди про асоціацію України і Європейського Союзу. Нідерланди – єдина країна, яка поки що не прийняла рішення про ратифікацію. І хоча уряд цієї європейської країни підтримує входження України в ЄС, та має враховувати думку громадян. 

Участь науковців кафедри автоматики та робототехнічних систем у українсько-голландському бізнес-форумі: шукаємо нових партнерів

6 квітня 2016 року

     16-17 березня у Києві в рамках Нідерландської економічної місії пройшов українсько-голландський бізнес-форум. 

Вітаємо студента магістратури механіко-технологічного факультету Олександра Стрельченка з перемогою на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

6 квітня 2016 року

     23 березня у Національному університеті цивільного захисту України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Основи охорони праці».  

Четвер
7.04.2016

Зустріч старост груп випускників бакалаврату з проректором Сергієм Квашою

7 квітня 2016, 15:00

     7 квітня 2016 року о 1500 в 228 ауд. 10 корп. 

Іван Франко: «Нам пора для України жить!» фото

7 квітня 2016 року

     7 квітня гуманітарно-педагогічний факультет зібрав поціновувачів творчості Івана Яковича Франка на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Комунікативний дискурс: наукова рецепція і стратегії дослідження», присвя 

Вадим Ткачук: ефективне використання коштів та енергозбереження – виклик часу для колективу університету

7 квітня 2016 року

     Про фінансове забезпечення університету, ефективну програму енергозбереження та перспективи поліпшення економічної діяльності ми запитали у проректора з науково-педагогічної роботи,міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука. 

Стипендії професора Станіслава Толпи у Вроцлавському природничому університеті для молодих науковців

7 квітня 2016 року

          Вроцлавський природничий університет оголошує про початок конкурсу на здобуття стипендії професора Станіслава Толп 

Наше місто по зимі нам і прибирати

7 квітня 2016 року

     Київ прокинувся від зимової сплячки і заходився наводити лад на міських теренах. У всіх парках і скверах можна помітити небайдужих киян, які прибирають ці території, аби їм та їхнім дітям приємно було там відпочивати. 

Змінився типовий договір про надання освітніх послуг

7 квітня 2016 року

 Кабінет Міністрів України на виконання Закону України «Про вищу освіту» затвердив новий типовий договір про надання освітніх послуг між вищим навчальним закладом та фізичною (юридичною особою). 

У навчально-дослідних господарствах університету розпочато практичну підготовку студентів

7 квітня 2016 року

     Згідно із графіками навчального процесу та практичної підготовки студентів 4 квітня розпочалися навчальні практики у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» та  

Увага! Перенесено заняття для студентів денної форми навчання!

7 квітня 2016 року

 З метою раціонального використання робочого часу та на виконання наказу ректора від 4 квітня  № 358 переносяться заняття студентів університету усіх курсів, які навчаються за денною формою за програмами підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів, за таким розкладом: 

Можливість навчання на курсах Машав!

7 квітня 2016 року

МАШАВ – це Ізраїльський центр міжнародного співробітництва при Міністерстві закордонних справ Ізраїлю,який прагне сприяти світовому господарському та соціальному прогресу шляхом підготовки кваліфікованих спеціалістів та передачі сучасних тенологій.  

Науковий пошук студентства: проблеми галузі оговорювали майбутні лісівники

7 квітня 2016 року

     7 квітня 2016 року розпочала свою роботу 70-та Всеукраїнська конференція «Науковий пошук студентства у лісівництві, деревообробці та садово-парковому господарстві». 

П'ятниця
8.04.2016

Студент Ірпінського економічного коледжу Михайло Юрченко – переможець VI відкритого чемпіонату Європи з пауерліфтингу за версією WPA, європейський і світовий рекордсмен

8 квітня 2016 року

     1-4 квітня у м. Луцьку пройшов VI відкритий чемпіонат Європи з пауерліфтингу за версією WPA (Всесвітнього альянсу пауерліфтингу – World Powerlifting Alliance). 

Продовжуємо співпрацю з провідними підприємствами України

8 квітня 2016 року

     5 квітня 2016 року з метою реалізації практичної підготовки студентів на виробничих базах провідних підприємств України за ініціативи навчального відділу університету відбулась зустріч керівництва ТОВ «Агрофірма «Весна 2011» зі студентами третіх курсів магістрами першого року навчання факультет 

У полі зору координаційної ради з питань науково-технічної діяльності: ліцензування наукових спеціальностей, підготовка наукових кадрів та відзначення Дня науки

8 квітня 2016 року

     На засіданні Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності, яке відбувається традиційно щовівторка, під головуванням начальника науково-дослідної частини Володимира Отченашка, обговорено низку актуальних питань, зокрема стан ліцензування наукових спеціальностей, плани наукових колективів щодо  

Суденти університету перемогли у III Українській олімпіаді з менеджменту серед молоді

8 квітня 2016 року

     В рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» відбулася III Українська олімпіада з менеджменту серед молоді, яка проходила 4 квітня на базі НТУ України «Київський політехнічний інститут». Організатором олімпіади виступає Українська Асоціація Якості за підтримки Міністерства освіти і науки України. 

Сумуємо з приводу смерті Петра Захаровича Шеренгового

8 квітня 2016 року

 7 квітня 2016 року на 92-му році, після тяжкої хвороби, пішов з життя завідувач проблемної науково-дослідної лабораторії «Селекції плодових і ягідних культур та технологій їх вир 

Як стати учасником європейських грантових програм фото

8 квітня 2016 року

     6 квітня завершив свою роботу науково-практичний семінар «Участь української сторони в європейських грантових програмах», організований ННІ післядипломної освіти. 

Команда механіко-технологічного факультету виборола золото у змаганнях з бадмінтону

8 квітня 2016 року

     Завершились 2-х денні баталії з бадмінтону, які проходили 5-6 квітня в ігровій залі навчального корпусу № 9 серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України < 

Можливість навчання в Словацькій Республіці!

8 квітня 2016 року

 Управління міжнародного співробітництва та європ 

Субота, неділя
9-10.04.2016

Студентка факультету ветеринарної медицини Надія Суворова стала призером чемпіонату України з кіокушкай карате

9 квітня 2016 року

     Приємною подією для факультету ветеринарної медицини став лист, надісланий громадською організацією «Федерація кіокушинкай та шинкіокушикай карате міста Києва», зі словами вдячності керівництву за створення на факультеті сприятливих у 

Що ви знаєте про гроші?

9 квітня 2016 року

     Таке питання я поставила студентам 4 групи 1 курсу. Відповіді були очікуваними й не дуже, але ґрунтовних знань не було. Та й я, відверто кажучи, особливих відомостей з цього питання не мала. Тому, було вирішено відвідати музей грошей Національного банку України. 

Хіміки запросили найкращих учнів гімзазії м. Боярки до навчання в НУБіП України

9 квітня 2016 року

     Боярський навчально-виховний комплекс “Гімназія – загальноосвітня школа 1 ступеня” займає одне з провідних місць в рейтингу загальноосвітніх закладів України за результатами ЗНО у 2015 р. Тому, викладачі кафедри загальної хімії доц. 

Суботник видався успішним!

9 квітня 2016 року

     9 квітня. З самісінького ранку університет нагадував розворушений мурашник. 

Студенти-агробіологи набувають практичний досвід з овочівництва фото

10 квітня 2016 року

     Овочівництво в Україні є однією з провідних галузей сільськогосподарського виробництва, метою якої є забезпечення населення високоякісними овочами. 

Лісівничі надії Лубенської весни

10 квітня 2016 року

     На теренах Лубенського лісотехнічного коледжу відбулись дві події, які зорієнтовані на кадрове забезпечення лісової галузі України висококваліфікованими фахівцями.  

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту продовжують профорієнтаційну роботу

10 квітня 2016 року

     Вибір майбутньої професії – річ непроста. Дехто з нею уже визначився та здобув кваліфікацію молодшого бакалавра, проте бажає отримати повну вищу освіту у провідному навчальному закладі України. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook