Календар подій

2.11.2015 – 8.11.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.11.2015

Збори деканів факультетів і директорів ННІ

2 листопада 2015, 15:00

П О Р Я Д О К     Д Е Н Н И ЙПро підготовку звіту за 2015 рік щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020» (Кваша С.М.).Про участь у ярмарці вакансій 6.11.2015 р. (Кваша С.М.).Про формування робочих навчальних планів на 2016-2017 н.р. (Зази 

У загальній першості Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування всі призові місця в категорії природничих університетів зайняли команди НУБіП

2 листопада 2015 року

     17 та 24 жовтня проходив третій етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, яка проводиться у рамках всесвітньої першості ACM ICPC. У ньому взяли участь 100 команд. 

Студенти Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого зустрілися з «кіборгом» Юрієм Середою

2 листопада 2015 року

     У жовтні студрада Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого, спільно з вихователями гуртожитку №1 С.В. Боднар та автором цих рядків, організувала вечір-зустріч з випускником коледжу, учасником АТО, «кіборгом» Юрієм Середою. 

Молоді вчені університету стали учасниками тренінгу Researcher Connect фото

2 листопада 2015 року

     У жовтні пройшов відбір учасників для участі у проекті Researcher Connect. 

Ректорат. Готуємося до випуску спеціалістів і магістрів

2 листопада 2015 року

     2 листопада відбулося чергове засідання ректорату. 

Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у практичному семінарі «Підготовка виробництва до сертифікації по системі НАССР та GlobalGAP» фото

2 листопада 2015 року

   28 жовтня магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, майбутні фахівці м’ясопереробної галузі, а також студенти спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» разом з доцентами кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції  

Вівторок
3.11.2015

Декани факультетів та директори ННІ обговорили підготовку звіту про виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020»

3 листопада 2015 року

     Чергову нараду, яка відбулась 2 листопада, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав зі звернення до деканів та директорів із проханням забезпечити підготовку відповідної текстової та презентаційної інформації щодо напрямків діяльності їх підрозділів з метою формування звіту за 2015 рік про виконання програми 

У Бережанському агротехнічному коледжі пройшло щорічне свято краси!

3 листопада 2015 року

     29 жовтня у Бережанському агротехнічному коледжі відбулось найулюбленіше і найочікуваніше студентське свято – «Міс та Містер БАТК-2015». 

WELCOME TO ATTEND THE LECTURE

3 листопада 2015 року

NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINEANNOUNCEMENT 

Підписано угоду про співпрацю між В'єтнамським національним аграрним університетом та НУБіП України

3 листопада 2015 року

 3 листопада 2015 року став знаковим днем для НУБіП України. Наш університет зробив ще один крок в розширенні географії своєї міжнародної співпраці.  

Реалізуючи канадсько-український проект "Розвиток зернових кооперативів в Україні"

3 листопада 2015 року

     У рамках реалізації дослідницької складової спільного канадсько-українського проекту "Розвиток зернових кооперативів в Україні", партнером якого є і НУБіП, 3 листопада пройшла зустріч щодо перспектив розвитку кооперації, необхідних змін в Україні та досвіду канадських партнерських орг 

Відкрита лекція професора Івана Григорюка: як вирощувати рослини в космосі?

3 листопада 2015 року

     2 листопада відбулася відкрита лекція професора кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Івана Григорюка. 

Середа
4.11.2015

Agreement on Cooperation between National Agrarian University of Vietnam and NULES of Ukraine фото

4 листопада 2015 року

     November 3, 2015 became a landmark day for NULES of Ukraine. Our University made another step in expanding the geography of its international cooperation. 

Запрошуємо студентів на Фотокрос!

4 листопада 2015 року

     Студентська організація факультету конструювання та дизайну запрошуємо усіх бажаючих на наш Фотокрос! 

Пройшла перевірка використання коштів зальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності

4 листопада 2015 року

 Згідно статті 10 Закону України «Про загальнообов'язкове державне загальне страхування», Плану-графіку Київського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та на підставі направлення заступника директора виконавчої дирекції Київського відділення Фонду В.О. 

Студенти Ірпінського економічного коледжу здали кров для онкохворих дітей

4 листопада 2015 року

     2 листопада за ініціативи студентської ради Відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» небайдужі студенти вирішили вперше стати донорами і здати кров у Національній дитячій спеціалізованій лікар 

НУБіП розширює співпрацю з аграрним університетом В’єтнаму

4 листопада 2015 року

 4  листопада делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком продовжила вивчати досвід роботи  найбільшого аграрного університету В'єтнаму.  

Аудит Рахункової палати України успішно пройдено

4 листопада 2015 року

 Відповідно до статті 98 Конституції України, статті 7 Закону України «Про рахункову палату», Плану роботи Рахункової палати на ІІ півріччя 2015 року та на підставі доручення члена Рахункової палати Заремби І.М., контрольною групою територіального управління Рахункової палати по м. 

Тривають відновлювальні роботи у третьому корпусі

4 листопада 2015 року

     4 листопада. Активно тривають відновлювальні роботи у третьому корпусі. Всім необхідним для їх проведення будівельники забезпечені, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. 

Четвер
5.11.2015

Гуманітарії провели загальнофакультетську зелену толоку

5 листопада 2015 року

     5 листопада з ініціативи декана Василя Шинкарука на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся суботник. 

Молоді вчені університету обговорили актуальні проблеми наук про життя та природокористування

5 листопада 2015 року

     28-31 жовтня вже втретє в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування». 

Практичне навчання: студенти Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової побували на факультеті технології виробництва та переробки продукції тваринництва НУБіП і Київському іподромі фото

5 листопада 2015 року

     29 жовтня студенти 4-го курсу технологічного відділення Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. 

Запрошуємо вчених на Дні науки у Вроцлаві!

5 листопада 2015, 0:00

Дні науки у Вроцлаві (Польща)! 

П'ятниця
6.11.2015

Ярмарок аграрних вакансій

6 листопада 2015, 9:00

  

Продовжується робота делегації університету в Соціалістичній Республіці В'єтнам

6 листопада 2015 року

 Зокрема, ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України у В'єтнамі Олексієм Шовкоплясом. Досягнуто домовленостей про сприяння посольством виконанню договору щодо обміну студентами, аспірантами та науково-педагогічними працівниками. 

В університеті пройшов Ярмарок аграрних вакансій

6 листопада 2015 року

     6 листопада в університеті вперше відбулась чи не найбільша НR подія року – Ярмарок аграрних вакансій. Він зібрав близько тисячі студентів НУБіП та інших університетів, представників понад 20 найбільші аграрних компаній та агрохолдингів. 

Студенти показали свою міць у змаганнях з присідання і підтягування

6 листопада 2015 року

     3 листопада пройшли змагання серед мешканців гуртожитків з колективного підтягування та присідання. Свою міць, силу та витривалість на них продемонстрували 105 учасників, серед яких були і дівчата.  

Оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт у 2015-2016 навчальному році

6 листопада 2015 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.10.2015 р. № 1079 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2015/2016 навчальному році», наказу ректора НУБіП України від 3.11.2015 р. 

Субота, неділя
7-8.11.2015

Продовжуємо вивчати історію українського народу та знайомити студентів з визначними пам’ятками та музеями Києва

7 листопада 2015 року

     У жовтні студенти-першокурсники україномовних та англомовних груп факультетів гуманітарно-педагогічного (напрям підготовки «Філологи»), економічного, аграрного менеджменту 

Завершилася Спартакіада серед студентів з футболу

7 листопада 2015 року

     Інтрига чемпіонства трималась до останнього дотику м’яча. Та спочатку про «малий» фінал. 

В Ірпінському економічному коледжі відбулася традиційна виставка-конкурс «Ірпінська осінь – 2015»

8 листопада 2015 року

     30 жовтня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» відбулася традиційна виставка-конкурс «Ірпінська осінь – 2015». 

Науковці університету представили свої здобутки на міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми енергоефективності та автоматизації в промисловості та сільському господарстві»

8 листопада 2015 року

     21-22 жовтня в Кіровоградському національному технічному університеті відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми енергоефективності та автоматизації в промисловості та сільському господарстві» 

АЛЕЯ СЛАВИ: Алексєєв Євген Венедиктович фото

8 листопада 2015 року

     Алексєєв Євген Венедиктович (1869-1930) – видатний вчений-лісовод, професор, доктор сільськогосподарських наук, практик у галузі лісового господарства, організатор у сфері вищої лісогосподарської освіти і наукових досліджень в Україні, один із основоположників лісової  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook