Календар подій

25.08.2014 – 31.08.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.08.2014

З Україною в серці: у Навчально-культурному центрі університету відзначили День Незалежності України

25 серпня 2014 року

24 серпня 2014 року в Навчально-культурному центрі університету, що у селі Велика Снітинка,  відбулися урочистості  з нагоди 23-ї річниці незалежності України.  

Інформація щодо порядку проходження та розгляду дисертаційних робіт у спецрадах НУБіП України

25 серпня 2014 року

Запрошуємо науковців, задіяних у роботі спеціалізованих вчених рад університету, аспірантів та зацікавлених осіб, які планують у майбутньому займатися науковою діяльністю, ознайомитися із процедурою розгляду і захисту дисертаційних робіт у спецрадах НУБіП України.  Детальна і 

Вівторок
26.08.2014

Школа першокурсника «12 скарбів» — вдалий експеримент фото

26 серпня 2014 року

     От і промайнуло двотижневе навчання у Школі першокурсника «12 скарбів» факультету екології і сталого розвитку. Студенти та організатори даного заходу плідно попрацювали над поставленими у програмі школи завданнями.  

Ректорат обговорив підготовку університету до нового навчального року

26 серпня 2014 року

Очільник університету Станіслав Ніколаєнко ще раз привітав присутніх із Днем Незалежності України та наголосив, що не за горами початок нового навчального року, святкування Дня знань. Тож на плечах колективу лежить велика відповідальність. 

Вчені університету розробляють карту радіаційного забруднення Іванківського району на Київщині фото

26 серпня 2014 року

     НУБіП України бере участь у реалізації проекту «Оздоровчі та екологічні програми навколо Чорнобильської зони відчуження: розробка, навчання та координація лікувально-оздоровчих проектів». 

Середа
27.08.2014

Stanislav Nikolayenko Attended the Meetings of the Scientific Councils of the Education and Research Institute of Livestock Breeding and Water Bioresources and the Ukrainian Education and Research Institute of Bioresources Quality and Life Safety

27 серпня 2014 року

On August 27, Acting Head of the university, Stanislav Nikolayenko, and First Vice Rector, Igor Ibatullin, attended the meeting of the Scientific Council of the Education and Research Institute of Livestock Breeding and Water Bioresources. 

Станіслав Ніколаєнко відвідав засідання вчених рад ННІ тваринництва та водних біоресурсів і Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя

27 серпня 2014 року

27 серпня відбулася вчена рада ННІ тваринництва та водних біоресурсів, на яку завітали очільник університету Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін.  

Четвер
28.08.2014

Успіх у Плоцьку: ансамбль пісні і танцю «Колос» повернувся із Міжнародного фестивалю народної творчості фото

28 серпня 2014 року

Протягом 18-24 серпня у місті Плоцьк, що у Польщі, відбувався міжнародний фестиваль народної творчості «Плоцьк-2014». 

Відбулося засідання вченої ради Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки

28 серпня 2014 року

 28 серпня відбулася вчена рада Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки. На її засідання завітав в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша. 

Колектив науково-дослідної лабораторії біосенсорики виграв багаторічний міжнародний грант

28 серпня 2014 року

У рамках програми НАТО «Наука заради миру і безпеки» науковий колектив науково-дослідної лабораторії біосенсорики НДІ рослинництва, ґрунтознавства та сталого природокористування під керівництвом професора М. Ф. Стародуба виграв багаторічний міжнародний грант «Development of optical bio-sensors for detection of bio-toxins». 

Програма святкування Дня знань — 1 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

28 серпня 2014 року

 У День знань в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудуться традиційні урочистості. Цьогорічна програма буде, як і завжди, насиченою: 

П'ятниця
29.08.2014

29.08.2014 р. відбулося засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України

29 серпня 2014, 14:00

Порядок денний: 1. Про готовність університету до нового навчального року. Доповідає в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та  розвитку університету, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М. 

29 серпня відбулася конференція трудового колективу НУБіП України по проведенню виборів ректора університету.

29 серпня 2014, 9:00

29 серпня о 10-й годині (228 ауд., корпус № 10) відбулася конференція трудового коллективу НУБіП України по проведенню виборів ректора університету.Усім делегатам необхідно мати при собі документи, які посвідчують особу.  

Захистимо Україну, підтримаємо Армію!

29 серпня 2014 року

29 серпня на конференції трудового колективу було прийнято рішення перерахувати одноденний заробіток всіх працівників університету на потреби Збройних Сил України. Цю пропозицію, яку озвучив голова профспілкової організації університету Іван Гаврилюк, одноголосно підтримали всі делегати конференції. 

Університет із 116-річною історією очолив новий ректор — Станіслав Ніколаєнко

29 серпня 2014 року

29 серпня. Буденний день. Але не зовсім: остання п’ятниця 2014 року вже вагомою увійшла у 116-річну історію університету.  

Субота, неділя
30-31.08.2014

З нагоди початку начального року на адресу ректора Станіслава Ніколаєнка надійшли вітання від Вроцлавського університету наук про життя та навколишнього середовища

30 серпня 2014 року

У своєму зверненні професор Вроцлавського університету наук про життя та навколишнього середовища Аліна Величко подякувала керівництву університету і ректору Станіславу Ніколаєнку за присвоєння їй звання «Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України». 

Засідання серпневої вченої ради університету традиційно присвячено початку нового навчального року

30 серпня 2014 року

Логічним продовженням  конференції трудового колективу стало засідання вченої ради університету.  Її члени привітали новообраного ректора. А він відразу взявся до розгляду порядку денного.  Центральним питанням була готовність вишу до нового навчального року. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook