Анна Ніколенко обирає престижну професію бізнес-аналітика

19 липня 2021 року

 

  Протягом вступної компанії вдалося поспілкуватися з батьком абітурієнтки Анни Ніколенко який зацікавлений в отриманні якісних та релевантних знань для доньки:
  • Розкажіть, будь-ласка, про себе

  — Мене звати Микола Ніколенко, проживаємо з сім'єю в сільській місцевості Кіровоградської області, а саме с. Мануйлівка бувшого Маловисківського, нині Новоукраїнського району. 

  У 1992р. закінчив ДГАУ за спеціальністю агрономія з відзнакою. 

  З 1993р. і по цей час, майже безперервно, займаюсь сільським господарством, як і вся наша родина. 

Є засновником двох невеличких с/г підприємств . 

   З 1997р. по 2012р. був власником й директором місцевого ХПП. Активно займаємося не тільки вирощуванням с/г культур, а й трейдом. Неодноразово виконували зовнішні CPT контракти, як валютного так і гривневого розрахунку. 

   За вище вказаним досвідом, маємо неабияку зацікавленість у спеціалістах з бухгалтерської обліку котрі також  здатні вільно супроводжувати зовнішні економічні контракти, як в економічній так і в правовій сфері  й забезпечувати підприємству не тільки правильний супровід, а й відповідний правовий захист. 

Тому коли стало питання про обрання освіти для моєї доньки ми шукали вузи саме з таким напрямком освіти. Звісно, що НУБІП був у переліку, котрі розглядалися в першу чергу.

 

  • Звідки Ви дізналися про освітню програму "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу"?

   —  Під час досить інформативного  спілкування з деканом економічного факультету А. Д. Дібровою ми остаточно вирішили, що НУБІП і дана освітня програма саме те, що нам потрібно.

  • Які переваги Ви вбачаєте від навчання за цією освітньою програмою для майбутнього працевлаштування??

   — Щодо освітньої програми "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу" - це саме той напрямок освіти, котрий найбільше відповідає сьогоднішнім й майбутнім потребам нашого с/г бізнесу. Звісно це тільки навчальна програма й наскільки ефективно вона буде використовуватися на практиці залежить в першу чергу від індивідума, але враховуючи результати бесіди з деканом факультету та завідувачами випускових кафедр, маю чітку впевненість у досить високому попиті на спеціалістів саме такої кваліфікації .

 

Інтерв’ю записала завідувачка кафедри статистики та економічного аналізу,
д.е.н., професор Інна Лазаришина

 

 
 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook