Володимир Степаненко з Київщини: мій вибір - НУБіП та спеціальність «Лісове господарство»

13 липня 2021 року
     Випускник школи із с. Данилівка з Київщини вже склав ЗНО, завершив підготовчі курси в університеті, взяв участь у предметній олімпіаді, а нині бажає вступити на освітню програму «Лісове господарство», яку реалізує ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

  • Володимире, чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

— Мій батько працює в єгерській службі й мені теж подобається ця справа. Я знаю, що в межах спеціальності «Лісове господарство» є дисципліни, безпосередньо пов’язані з мисливством, а в майбутньому зможу обрати такого дипломного керівника, який допоможе якнайповніше реалізувати мої нахили та здібності в цьому напрямі. Про університет я знаю давно і впевнений, що саме тут зможу отримати якісну освіту.

  • Володимире, поділіться досвідом щодо навчання на підготовчому відділенні НУБіП України та участі в олімпіаді?

Підготовчі курси були дуже корисними для успішного складання ЗНО. На мою думку – це чудова нагода для вступників покращити свій рівень знань, особливо в умовах пандемії! Також я скористався унікальною можливістю отримати додаткові бали, взявши участь в олімпіаді. До речі, формат проведення олімпіади був дуже зручним, а сама олімпіада – цікавою і з непростими завданнями. Сподіваюся, що усе це допоможе мені вибороти бюджетне місце на таку бажану спеціальність!

  • Які Ви маєте уподобання та інтереси, крім навчання?

— Звісно, в першу чергу – це мисливство й рибальство! Крім того, вже понад 5 років я займаюся таким цікавим видом спорту, як панкратіон. Це давньогрецьке бойове мистецтво та вид спорту, що поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою. У лютому 2019 року я став чемпіоном м. Києва, срібним призером Всеукраїнського турніру (жовтень 2019 р.), брав участь у чемпіонатах України з панкратіону в 2018-2019 рр.

  • Володимире, бажаю Вам успішного вступу на омріяну спеціальність!

Розмову вів Віктор Свинчук,
заступник директора ННІ ЛіСПГ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook