Брати Богдан та Ігор Заєць зі Сквири обирають факультет аграрного менеджменту

12 липня 2021 року
     В цьому році ми, Богдан та Ігор Заєць, успішно закінчили Сквирський академічний ліцей №2 на Київщині. Вже у випускних класах ми задумалися про майбутню професію, єдине, що завжди знали, що хочемо разом йти по життю і в професійному напрямку.

     Останніми роками, як ми побачили, пріоритетною галуззю в економіці нашої країни є аграрна сфера. Нас також зацікавив цей напрямок для майбутнього працевлаштування, порівнявши всі спеціальності сільського господарства, порадившись з батьками та знайомим зупинилися на професії управлінця.
     Чому саме менеджмент? Бо бути менеджером цікаво і захоплююче. Ця професія сповнена нових поворотів і дає багато можливостей для кар’єрного зростання. Основні функції менеджера – це планування, організація, мотивація і контроль. Насамперед, менеджмент – це робота з людьми. Що стосується нас, то,як зазначають друзі, ми маємо відмінні комунікаційні навички, які повинні допомогти нам з майбутньою роботою.

     А ще НУБіП привабив нас мальовничим розташуванням, цікавими локаціями і головне – можливістю продовжити наші спортивні здобутки в секції карате, яким ми захоплюємося з дитинства.

Бесіду провела доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД
Коваленко Н.О.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook