У кожного абітурієнта своя дорога. Я ж обираю НУБіП України, факультет тваринництва та водних біоресурсів

12 липня 2021 року
  • Знайомтесь, ця красуня Юлія Мазко з Чернігівщини.

Планую навчатися в найкращому навчальному закладі, розвиватися і досягати власних цілей, тому обираю НУБіП України.

  • Звідки Ви дізналася про НУБіП?

— Багато інформації дізналася в соціальних мережах та з офіційного сайту університету. До того ж, рейтинг університету високий – один з найкращих у Києві, тому користується популярністю серед молоді.

  • Чому обрали навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»?

— Я моніторила сайти з вакансіями, заробітними платами, які пропонують роботодавці, відвідала онлайн «День відкритих дверей НУБіП України» і зробила свій вибір. Спеціалісти, які розуміються на виробництві і переробці продукції тваринництва та рибництва завжди будуть в попиті, бо сільське господарство є одним з найважливіших секторів для країни. Також зацікавила можливість проходження практики за кордоном. У випускників даного факультету є можливість працювати, як технологом з виробництва і переробки продукції тваринництва так і викладати у вищому навчальному закладі.

  • Що найбільше подобається в НУБіП України?

— Особливо приваблює місце розташування даного освітнього закладу – у зеленій зоні у національному природному парку «Голосіївський». На території студентського містечка знаходяться пасіка, стайня, студентські гуртожитки та їдальні, наукова бібліотека, санаторій-профілакторій, спортивний комплекс, стадіон та ботанічний сад. Чесно кажучи, такої краси я ще не бачила. Мені все дуже, дуже сподобалось.

  • Про що мрієте?

— Мрію отримати гідну професію, завести нових друзів та подорожувати.

  • Які маєте захоплення поза навчанням?

— З дитинства захоплююсь читанням книг. Полюбляю проводити час з тваринами, доглядати за ними. Зі спортивних дисциплін захоплююсь бігом. В НУБіП України створено багато різних секцій та гуртків де можна реалізовувати свої захоплення.


Любов Андрієнко,
асистент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook