Поглиблюється співпраця кафедри комп’ютерних систем і мереж з Каспійським державним університетом технологій та інжинірингу імені Ш. Єсенова (Республіка Казахстан)

30 червня 2021 року

 

      Факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів та природокористування України та кафедра комп’ютерних систем і мереж продовжують співпрацювати в рамках досліджень за тематикою розробки інтелектуальних інформаційних систем з питань кібербезпеки. З 16 по 30 червня кафедра КСМ приймала гостю з Казахстану – Ягалиеву Багдат Єсеновну, директора центру дистанційного навчання Каспійського державного університету технологій та інжинірингу імені Ш. Єсенова (Yessenov University - https://yu.edu.kz/en/university/) .

Співпраця наших університетів дала перші результати з науково-технічного співробітництва.

У червні 2021 року було отримано перші два авторських свідоцтва на програмні продути – «Свідоцтво про внесення до державного реєстру РК прав на об'єкти, що охороняються авторським правом 17.06.2021 р.

Програма для ЕОМ "Investing in cyberseurity" № 18787» та «Свідоцтво про внесення до державного реєстру РК прав на об'єкти, що охороняються авторським правом 23.06.2021 р. Програма для ЕОМ "DSS Investing in cyberseurity" № 18928». Робота у цьому напрями продовжується.

 

Валерій Лахно

завідувач кафедри, професор


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook