Перші бакалаври-психологи та дипломати: на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся історичний випуск

26 червня 2021 року

Урочисте вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету відбулося 25 червня 2021 року у актовій залі, яка вперше за півтора роки побачила таку кількість студентів та гостей. Початок заходу, вже традиційно, розпочався з внесення прапору факультету та виконання факультетського гімну його автором - Заслуженим артистом України, доцентом кафедри культурології Романом Рудим та завідувачем кафедри культурології, професором Іриною Майданюк. Далі випускників та гостей свята вітала декан Інна Савицька. Для неї - це перший такий захід на посаді декана факультету, тому хвилювалися не лише випускники.

Інна Миколаївна адресувала ще учорашнім студентам, а тепер вже бакалаврам не тільки теплі слова і побажання, а й зазначила, що вся факультетська родина пишається сьогоднішніми випускниками. Серед них є і призери конкурсу «Краща інтелектуальна академічна група», володарі різних номінацій фестивалю «Голосіївська весна», а також учасники численних конкурсів та змагань, які відбулися на гуманітарно-педагогічному факультеті та в університеті за останні 4 роки.

Привітати випускників прийшов ректор НУБіП України, академік НАПН України Станіслав Ніколаєнко. У вітальному слові на адресу випускників Станіслав Миколайович зазначив, що сьогодні зі стін факультету у професійну сферу увійдуть 177 бакалаврів, з яких - 20 мають дипломи з відзнакою. Ректор підкреслив роль сучасного молодого освіченого фахівця у розбудові економіки нашої країни. Тому важливим для кожного є подальше навчання в магістратурі, адже у молодому віці знання здобувати простіше, відкривається більше перспектив. Наприкінці виступу Станіслав Миколайович побажав нашим вихованцям бути волелюбними, працьовитими, наполегливими у досягненні цілей, патріотами України, адже ці риси, засновані на фундаменті фахових знань, обов’язково проростуть у дерево успіху. А на завершення ректор закликав кожного випускника бути Людиною, справжнім професіоналом і гордо нести звання випускника НУБіП України.

Потому настала урочиста і хвилююча мить, коли заступники декана Світлана Харченко, Алла Кравченко та Ярослав Рудик зачитали накази ректора про вручення дипломів і відрахування з числа студентів університету у зв’язку із завершенням навчання.

З рук ректора Станіслава Ніколаєнка та декана факультету Інни Савицької дипломи з відзнакою отримали студенти-відмінники. Далі до церемонії вручення довгоочікуваних документів державного зразка випускникам долучилися завідувачі випускових кафедр – Сергій Білан, Ірина Сопівник, Світлана Амеліна, Віталій Шмаргун та Руслан Сопівник.

В історію гуманітарно-педагогічного факультету цей день увійде ще й тим, що вперше дипломи бакалаврів отримали студенти спеціальностей "Міжнародні відносини" та "Психологія", які увійшли в історію нашого університету та відкрили шлях наступним поколінням молодих фахівців.

Вихід кожної групи супроводжувався відео- та фотоспогадами про студентські роки життя: яскраві і неповторні. Від імені усіх наставників академічних груп вітала випускників наставник однієї з груп, доцент кафедри психології Людмила Омельченко. Вона привітала всіх випускників, дала їм декілька професійних порад психолога та запросила до навчання у магістратурі.

Напутні слова своїм дітям впродовж вручення дипломів висловлювали також завідувачі випускових кафедр. На знак вдячності старости груп Катерина Яник та Єлизавета Артемчук виголосили подяку усьому викладацькому колективу факультету.

Захід супроводжувався концертною програмою, підготовленою фахівцями кафедри культурології гуманітарно-педагогічного факультету. На сцені пронісся у шаленому ритмі танок від ансамблю бального танцю «Чарівність» (художній керівник доцент кафедри культурології Світлана Макода), родзинками стали виступи магістра гуманітарно-педагогічного факультету Дмитра Шевчука (студія естрадного співу «Voytvoice», керівник доцент кафедри культурології Ірина Войтюк), творчого танцювального колективу "Сузір᾽я DANCE" (викладач кафедри культурології Вячеслав Борзенков), дуету фахівців кафедри культурології Ірини Литвиненко та Тетяни Симоненко. А фінальна пісня "Наш край" підняла та закружляла актову залу університету у вирі аплодисментів. Адже дзвінкий спів Заслуженого артиста України, доцента кафедри культурології Романа Рудого - є візитівкою творчих заходів гуманітарно-педагогічного факультету.

Завершилися урочистості на сходах центрального корпусу університету, де всі учасники та гості залишили собі на пам’ять колективні фото.

Деканат та увесь науково-педагогічний колектив гуманітарно-педагогічного факультету бажає нашим випускникам міцного здоров'я, мирного неба над головою, стрімких та вражаючих кар'єрних успіхів, сімейного затишку та запрошує на навчання за десятьмя освітніми магістерськими програмами гуманітарно-педагогічного факультету.

Ярослав Рудик,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook