Валерія Ясеницька із впевненістю крокує до своєї мрії, обравши НУБіП України для здобуття вищої освіти!

19 червня 2021 року
  Випускникам шкіл досить складно обрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато. Якими мотивами одинадцятикласники керуються у виборі професії і що саме їх приваблює, – ми з’ясували, поспілкувавшись з Валерією Ясеніцькою.
   
   - Валеріє, скажіть кілька слів про себе:
   - Я, закінчила спеціалізовану школу №52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій в м. Києві. На даний час, я вже визначилася з університетом та факультетом. Це НУБіП України,
економічний факультет.
    - Валеріє, а чому саме НУБіП України? Чому економічний факультет та саме яка спеціальність Вам до вподоби?
    - Про університет я дізналася від друзів моїх батьків, які працюють викладачами в університеті. Ще раз я переконалася, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли відвідала День відкритих дверей. Вразила доброзичлива і невимушена атмосфера в стінах університету, доступно були презентовані майбутні професії, а також мала можливість поспілкуватися з викладачами кафедри банківської справи та страхування. Цікаво було дізнатися про міжнародні програми на навчання, стажування та практику, про студентське життя, про кафедру військової підготовки. А спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» обрала тому, що професія фінансиста є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому, а також є можливість навчатися в англомовній групі.

    - Чим цікавишся окрім навчання?
    - Захоплююся кулінарією, люблю читати, подорожувати, а ще полюбляю керувати автомобілем. В університеті сподіваюся розширити коло друзів та активно провести студентське життя, використовуючи все те, що дає університет, бо багато про це чула.
    - Які мрії та плани на майбутнє?
    - Перш за все в очікуванні результатів ЗНО, бо дуже хочу вступити до університету на бюджет, здобути якісні знання та стати фахівцем своєї справи, а також мрію навчатися за кордоном, оскільки приділяю багато часу вивченню іноземної мови.
 
Лєра, бажаємо успіхів тобі при вступі та з нетерпінням чекаємо побачити тебе серед студентів економічного факультету НУБіП України в новому навчальному році!

Розмову провела 
Вікторія Костюк, 
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook