Кращі випускники Києва обирають для здобуття вищої освіти НУБіП України

15 червня 2021 року
    15 червня закінчується основна сесія ЗНО 2021 року. До 30 червня будуть відомі її результати і абітурієнти почнуть обирати спеціальності та університети для здобуття вищої освіти.
   Сьогодні наша розмова з золотою медалісткою, випускницею 53 спеціалізованої школи з поглибленим вивченням німецької мови м. Києва
Іриною Гуцул.

    - Ірино, вже за два тижні будуть відомі результати ЗНО і Вам доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?
   З університетом я визначилась вже давно – це звичайно НУБіП України. Адже вся моя сім’я навчалась в цьому навчальному закладі: дідусь і бабуся закінчили факультет захисту рослин УСГА, тато з мамою – факультет аграрного менеджменту НАУ, старша сестра теж закінчила цей факультет. Тому про славетну історію та розвиток університету я знаю «з перших вуст» і мені дуже подобаються зміни, які тут відбуваються.

    - А яку саме спеціальність Ви плануєте вивчати в університеті?
   Тут складніше – з одного боку я закінчила спеціалізовану школу з поглибленим вивченням німецької мови, склала міжнародний мовний іспит DSD на рівень С1, готуюсь до складання іспиту з англійської мови і, звичайно, хотіла б продовжувати вивчати іноземні мови. Але в 2019 році я приймала участь в дні відкритих дверей на кафедрі економіки підприємства економічного факультету і зрозуміла, що професія економіста є цікавою і перспективною. Окрім того, на факультеті є групи, в яких навчання відбувається іноземною мовою. Тому, скоріш за все, буду пробувати вступати на два факультети одночасно.

    - Ви одна з тих абітурієнтів, які відвідали університет особисто ще до запровадження карантину. Що Вам сподобалось?
  Перш за все, це атмосфера доброзичливості, яка панує в університеті. Також великий вибір факультетів та спеціальностей, зручне розташування, чудова територія, аудиторії. Але основне – це, звичайно, рівень викладання в університеті, про що свідчать високі місця університету в всеукраїнських та міжнародних рейтингах. Тому НУБіП – мій вибір.

Дякуємо Вам, Ірино, за цікаву розмову. Бажаємо отримати високі бали з ЗНО, які дозволять здійснити мрії. І чекаємо Вас в НУБіП України!
 
Розмову провела Вікторія Байдала,
завідувач кафедри економіки

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook