Аспіранти НУБіП України взяли участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Освіта та наука»

4 червня 2021 року

Протягом 31.05-02.06.2021 р. представники Національного університету біоресурсів і природокористування України презентували заклад на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Освіта та наука» експозицією, на якій зібрали "наукові родзинки":

  • технології сканування деревини та лісових масивів;
  • роботизовані розробки;
  • унікальну технологію пластинації - «полімерне бальзамування».

Пліч-о-пліч зі знаними науковцями: Людмилою Омельченко, Світланою Яшник, Олексієм Мельником та Дмитром Мотринчуком працювали й аспіранти університету: Руслан Кульпін (факультет конструювання та дизайну), Роман Задорожнюк та Максим Бур’янчук (ННІ лісового і садово-паркового господарства).

 

"Одна з кращих подій, у якій будь-коли брав участь. Презентуючи експозицію рідної alma mater, зрозумів, наскільки потужним є університет та які можливості відкриває перед молодими науковцями. Природно, що такий масштабний захід не міг не принести результату: познайомився з багатьма науковцями, практиками освітньої галузі, поділився власними ідеями і почув ідеї інших. Певно, найкраща мотивація захистити дисертацію", - ділиться враженнями Руслан Кульпін - аспірант факультету конструювання та дизайну.

 

Голова Ради аспірантів НУБіП України
Сергій Михнюк 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook