Збірна НУБіП з футболу розгромила одного з лідерів Першості Києва - команду КНТЕУ «Меркурій»

9 червня 2021, 10:40

 7 червня на футбольному стадіоні НУБіП України відбулося дуже принципове та важливе протистояння, в якому наша збірна змогла зробити заявку на потрапляння до другого етапу змагань. Збірна НУБіП України приймала  дуже серйозного та досвідченого суперника – команду КНТЕУ «Меркурій».

Перший період гри був насичений швидкими атаками і гольовими моментами. Збірна НУБіП України впевнено закріпилася на половині поля суперника, демонструючи злагоджену командну взаємодію. 
На 12-й хвилині матчу рахунок  відкрив Степан Клименко (ф-т землевпорядкування), влучивши у верхній правий кут воріт КНТЕУ. Після забитого голу наші хлопці продовжили домінувати на майданчику і ще двічі відзначився у воротах суперника Денис Бондар (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Команда «Меркурій» відчайдушно намагалася дістатися наших воріт і грала на межі фолу, що призвело до грубого порушення правил і призначення пенальті. Олексій Заїка (ф-т тваринництва і водних біоресурсів) спрямував удар точно у правий нижній кут воріт суперника, але воротар вгадав напрямок руху м`яча і відбив пенальті. Тож рахунок після першого тайму був 3:0 на користь нашої збірної.
Після перерви команда КНТЕУ активізувала свої дії у нападі і реалізувала гольовий момент,  скоротивши рахунок до 1:3. Але збірна НУБіП України не збиралася здавати позиції і продовжила натиск на ворота суперника, створюючи контр-атаки. Після точної подачі партнера Артем Кияниця (спеціальність «Фізична культура і спорт») замкнув передачу і знову збільшив перевагу нашої команди – 4:1. Лишалося ще небагато часу. Команди обмінювалися ударами, відбирали м`яч один у одного і в запеклій боротьбі, гравець нашої збірної порушив правила, що призвело до пробиття пенальті, яке завершилося голом у наші ворота. Таким чином рахунок став 4:2 на  користь збірної НУБіП України і не змінився до кінця зустрічі.
Вітаємо збірну НУБіП України з перемогою і бажаємо подальшого успіху!
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook