Випускники магістри-дорадники за спеціальністю «Менеджмент»

7 червня 2021 року

 

 

     Час випускних. І в нашій групі магістрів-дорадників також. Просто не реальні півтора роки! Мені здається, що Всесвіт просто був "за", адже форс-мажорів у світі, країні, ВУЗі і у кожного з нас було в сумі надто багато. Але... ми МАГІСТРИ. Я дуже щаслива!

     Я пишаюся навчанням в найкрутішому аграрному закладі України Національному університеті біоресурсів і природокористування України і безмежно вдячна моєму керівнику професору, доктору економічних наук Тетяні Прокопівні Кальній-Дубінюк за мотивацію, підтримку і розуміння. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму, керівником якого є доктор економічних наук Олена Вікторівна Ковальова, має найпрекрасніший викладацький склад і системні, продумані програми навчання. Як може бути інакше зараз? Не знаю, якщо чесно. Впевнена, що закохана в це місце до кінця життя і навіть не буду цікавитися, як буває. Дуже класна онлайн-платформа навчання, готовність викладачів на 12 ні, на 17 балів. Деякі лекції я пересилала своїм друзям, дітям, для того, щоб зрозуміли системний підхід до бізнесу.

  

     Я маю два кваліфікаційних свідоцтва дорадника, експерта-дорадника, які вже давно підтвердили мої компетенції агроконсультанта. Проте досвід системної вищої освіти не замінять жодні курси підвищення кваліфікації. Значні зміни в баченні аграрного консалтингу, структуровані знання під час практики, безпосереднє, наживо, впровадження навчальних навичок в бізнесі під керівництвом викладачів – це крутий шанс оптимізації бізнес-процесів. Як один з результатів – Дорадча служба Органічна Україна, яка має офіційну державну реєстрацію.

     Вступайте на освітню програму «Дорадництво» за спеціальністю «Менеджмент», щира порадаНУБіП, який щойно відсвяткував свої 123 роки, єдиний вуз, що має офіційну програму навчання дорадників, яка в 2020\2021 році пройшла міжнародну акредитацію, підтвердивши наукову спроможність і практичну базу. Ця інвестиція, на яку ви заплануєте і часові, і фінансові ресурси, точно буде з гарним ROI. Навчатися варто завжди!

Олена Михайлівна Березовська,
випускниця магістратури по ДОРАДНИЦТВУ
кафедри туристичного та готельно-
ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook