Наталія Павлюк: вирішила продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України

8 червня 2021 року

– Доброго дня, Наталія. Розкажіть будь ласка про себе.
Мене звати Павлюк Наталія Павлівна. Проживаю в місті Васильків, Київської області. У 2003 році закінчила Київський університет імені Бориса Грінченка, здобула професію соціального педагога. На даний час працюю бібліотекарем Васильківської ЗОШ.

Ніколи не думала, що буду продовжувати навчання далі. Але життя вносить свої корективи. Тому й вирішила спробувати вступити цього року на освітньо-професійну програму «Педагогіка вищої школи» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

– Чому Ви обрали саме НУБІП України?
Цей заклад вищої освіти обрала тому, що це сучасний університет з широкими можливостями для його випускників. А також багато чула позитивних відгуків про цей заклад вищої освіти від свого батька та брата (колишні випускники університету).

На мою думку, це унікальний заклад освіти в Україні, що знаходиться в зеленій зоні – єдиному на території мегаполісу національному природному парку «Голосіївський». Багато читала з мережі Інтернет, що на території студентського містечка НУБіП України знаходяться наукова бібліотека, у кожному корпусі є студентські їдальні чи буфети. У закладі також працюють санаторій-профілакторій, спортивний комплекс. Є чудово облаштований спортивний комплекс; пасіка, стайня та ботанічний сад, де можна помилуватися красотами природи. Тобто в університеті створено все для комфортного навчання та активного відпочинку.

– Чому Ви обрали спеціальність «Освітні, педагогічні науки», а саме ОПП «Педагогіка вищої школи»?
Продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті вирішила тому, що я вже маю педагогічну освіту за ОР «Бакалавр» та працюю у закладі освіти. Планую у майбутньому присвятити своє життя саме викладацькій діяльності.

– Як Ви дізналась про університет та зокрема про цю спеціальність?
Про університет я знаю дуже давно, тому що мої рідні там свого часу навчались. Але про освітньо-професійну програму багато дізналась від Вас, Оксано Вікторівно.

Дякую Вам за те, що Ви запросили відвідати День відкритих дверей, який проводився кафедрою педагогіки. Хотілося б відмітити високий рівень проведення цього заходу, не дивлячись на те, що він був організований у проведений в режимі он-лайн.

Викладачі кафедри, зокрема її завідувач Руслан Сопівник, змістовно розказали що НУБІП України – провідний національний дослідницький заклад вищої освіти у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями та здобутками. Я отримала вичерпну інформацію щодо переваг навчання за освітньо-професійними програмами кафедри, зокрема: можливість отримати повний цикл підготовки кадрів від бакалаврату до PhD; можливості широкого працевлаштування тощо.

Також окремо хочу подякувати за те, що Ви запросили мене, не дивлячись на те, що я не є випускницею НУБіП України, прослухати безкоштовно курси із підготовки до ЄВІ.

– Які Ваші очікування від навчання в університеті?
Я хочу отримати гідну професію, познайомитись з новими друзями, дізнатись багато нового та цікавого.

Бесіду провела
професор кафедри Оксана Васюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook