Захист дисертацій на засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.22
На засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.22
відбувся прилюдний захист дисертації Ісраелян Валентини Миколаївни
на тему: «Розробка технології шинкових виробів з м’яса страусів
з використанням біотехнологічних прийомів»,
поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».
Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Сухенко Юрій Григорович
Офіційні опоненти:
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Циганков Сергій Петрович, заступник директора з наукової роботи, завідувач відділу переробки поновлюваної сировини та альтернативних палив Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України»
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Даниленко Світлана Григорівна, завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.
На засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.22
відбувся прилюдний захист дисертації Гармаш Олександри Михайлівни
на тему: «Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів
з використанням біотехнологічних прийомів»,
поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».
Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України
Офіційні опоненти:
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Циганков Сергій Петрович, заступник директора з наукової роботи, завідувач відділу переробки поновлюваної сировини та альтернативних палив Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України»
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Даниленко Світлана Григорівна, завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України