Нарада з керівниками ВСП Університету: забезпечення якості освітнього процесу і дотримання виконавської дисципліни

20 травня 2021 року
     19 травня 2021 р. відбулася онлайн-нарада з директорами відокремлених структурних підрозділів Університету.

     На початку наради ректор університету Станіслав Ніколаєнко поінформував про поточні завдання колективу на найближчий період. Ректор відзначив на важливості забезпечення сучасних вимог до рівня якості викладання, швидкого переорієнтування на організацію освітнього процесу в дистанційному форматі, активній співпраці з бізнесом та роботодавцями, а також наголосив на важливості належного завершення навчального року.

     Про стан підготовки і хід реалізації заходів щодо відзначення 123-ї річниці Університету доповів проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук. Проректор проаналізував діяльність ВСП стосовно виконання запланованих святкових заходів та наголосив на важливих моментах під час проведення урочистостей. Учасникам наради також було акцентовано увагу на дотриманні виконавської дисципліни. Також було обговорено стан освітнього процесу та завдання щодо завершення ІІ-го семестру 2020 – 2021 навчального року у кожному відокремленому структурному підрозділі, міжкафедральних навчальних лабораторіях, а також підготовку у ВСП студентів до успішної здачі ЗНО та ЄВІ. Директори відокремлених структурних підрозділів також поінформували присутніх про стан захворюваності у колективах та дотриманні протиепідемічних заходів.

  

     Голова наглядової ради Боярського фахового коледжу, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць наголосила на останніх здобутках колективу коледжу, а директор Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун відзначив належність організації освітнього процесу у Бережанському агротехнічному інституті та Бережанському фаховому коледжі. В обговоренні поточної ситуації взяли участь інші голови Наглядових рад ВСП.

Василь Лопушняк,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook