З 11 травня розпочинається реєстрація на ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ для вступників до магістратури

7 травня 2021 року
     Відбулось чергове засідання Приймальної комісії, основним питанням порядку денного якого була організація реєстрації вступників для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

     З вітальним словом до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, заслужений працівник освіти України, професор Василь Шинкарук. Василь Дмитрович акцентував увагу на викликах сьогодення, які стоять перед вступною кампанією до магістратури. У 2021 році вступ на ОС «Магістр» за усіма спеціальностями передбачає обов’язкове складання ЄВІ з іноземної мови. Керівництво НУБіП України сприяє та підтримує бажання випускників бакалаврату продовжити своє навчання в магістратурі, тому в університеті організовані безкоштовні курси для інтенсивної підготовки до складання ЄВІ з іноземної мови.

     Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Сергій Ковалевський зазначив про особливості організації роботи відбіркових комісій інститутів та факультетів. Звернув увагу на важливості командної роботи, взаємодопомоги та привітного ставлення до майбутніх вступників.

     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук зауважив, що успішне проведення вступної кампанії влітку, забезпечить ефективну реалізацію освітнього процесу упродовж усього навчального року.

     Більш детально про порядок реєстрації, особливості роботи з сервісами ЄДЕБО і УЦОЯО та оформлення екзаменаційних листів розповів заступник відповідального секретаря Олексій Соломка.

Звертаємо увагу! Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ відбуватиметься з 11 травня до 3 червня 2021 року.

 

     На завершення, Василь Дмитрович побажав усім присутнім натхнення, терпіння, наснаги, гарного настрою та міцного здоров’я!!!

Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook