Актуальні питання організації виховної роботи зі студентами та підготовки до 123-ї річниці університету розглянуто на засіданні Ради з організації виховної діяльності НУБіП України

7 травня 2021 року
     06 травня 2021 року на початку очного періоду навчання студентів другого, третього, четвертого курсів відбулося чергове засідання Ради з організації виховної діяльності університету присвячене особливостям організації поселення студентів згідно карантинних вимог і підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 123 річниці університету.

     У вступному слові проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік НААН України Сергій Кваша звернув увагу основним питанням: розміщення студентів в гуртожитках у зв’язку з початком навчального процесу в очному режимі; наголосив на важливості індивідуальної роботи кураторів академічних груп на підвищення ефективності навчання та залученості студентів в виховних заходів. Зазначив основні аспекти діяльності Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку в організації і проведення культурно-масових і спортивно масових заходів з студентами що проживають в гуртожитках студентського містечка враховуючи вимоги санітарно-гігієнічних умов у зв’язку з біологічною небезпекою пандемії COVID-19. Наголосив на складній санітарно-епідеміологічній ситуації в світі та розповсюдженням коронавірусу Covid- 2019 і його мутацій, непередбачуваних наслідках, які відображаються на здоров’я людини та навіть можуть призвести до летальних випадків. Тому він закликав зберігати власне здоров’я та життя. 

      Акцентував увагу діяльності заступників деканів факультетів, директорів інститутів на проведення очних зустрічей зі студентами по поверненню їх на очне навчання згідно графіку навчального процесу період завершення літнього семестру, організація планування заходів на факультетах і інститутах з нагоди відзначення 123 річниці університету.

       Сергій Стецюк директор студентського містечка зазначив, що студентське містечко з радістю готове зустріти і розмістити студентів які повертаються на навчання, а також надав інформацію про особливості організації поселення студентів 2, 3, 4 курсів згідно карантинних вимог. Він звернув увагу, що система реагування на виявлені факти захворювання при поселенні в гуртожитки студентського містечка налагоджена, всі гуртожитки готові до прийняття студентів та забезпечені антисептичними засобами і термометрами.

    Геннадій Ржевський директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку зазначив на необхідності складання графіків чергування наставників академічних груп під час поселення студентів і наголосив, що адміністрація факультетів інститутів повинні провести очні зустрічі зі студентами з дотриманням актуальних обмежувальних заходів під час яких: довести інформацію про особливості організації навчального процесу, акцентував  особливу увагу на проведенні практичних занять, дотриманні санітарно-гігієнічних вимог під час занять та проживання в гуртожитках і проведення опитування щодо задоволеності наданими послугами. Наголосив на особливості підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 123 річниці університету на факультетах та інститутах: проведення комплексних заходів (засідань Вчених рад, Днів відкритих дверей, Рад роботодавців, зустрічей з випускниками з нагоди Дня університету), забезпеченні участі у святі науково-педагогічних працівників, студентів, випускників, гостей, і ознайомив з наказом щодо святкування дня заснування університету.

   

     Як зазначив ректор університету академік НАПН України Станіслав Ніколаєнко - "Ядро подій присвячених дню заснування університету повинно бути зосереджено на факультетах та інститутах". 

     Анна Хижняк начальник відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР доповіла про особливості організації турніру з пляжного та класичного волейболу присвяченому до святкування 123 річниці з дня заснування нашого славетного університету. Вході засідання розглянуто і інші питання організації навчально-виховного процесу.

  

Звитяжну працю присвячуємо Дню заснування університету!

 


Генадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР
Ярина Бурган,
фахівець відділу виховної роботи і
студентських справ 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook