Факультет землевпорядкування провів День відкритих дверей для вступників до магістратури

30 квітня 2021, 17:00
     Не маючи можливості відкрити двері факультету землевпорядкування, 29 квітня їх відкрито у віртуальному просторі. Майбутні магістри на онлайн-зустрічі отримали інформацію про спеціальності та освітні програми, особливості та нюанси вступу, навчання, дозвілля, проживання.

     Зі вступним словом виступив декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков. За допомогою дрона він показав абітурієнтам навчальний корпус №6, що закріплений за факультетом і територію довкола. Зараз, коли все навколо квітне і зеленіє, тут особливо прекрасно!
    Олександр Шевченко, заступник декана з навчальної та виховної роботи, не тільки розповів, а й показавумови проживання студентів в гуртожитку.

    Проте найкраще про своє життя можуть розказати самі студенти. Тому вітальні слова прозвучали від представників СО факультету землевпорядкування, студентського самоврядування – Дарини Коломієць, Анастасії Негоди та Олександра Ганджука. Вони розповіли про можливості, які відкриваються студентам під час навчання. А також про заходи, які влаштовує студентський актив: конкурси, квести, челенджі і т.д. Студентське життя сповнене різноманітних цікавих подій. Наступними до розповіді приєднались студенти старших курсів – Яна Янченко та Вікторія Покотило. Вони ознайомили майбутніх магістрів з доволі актуальним для них питанням, а саме з можливостями дуального навчання. Адже студенти старших курсів часто поєднують навчання з роботою за спеціальністю. А професорсько-викладацький склад факультету забезпечує їх всіма необхідними знаннями та навичками.

     Про особливості та переваги навчання на факультеті землевпорядкування розповіли представники професорсько-викладацького складу: завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук, завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин, доцент кафедри управління земельними ресурсами Ірина Купріянчик, завідувач кафедри земельного кадастру Віктор Заяць, завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Світлана Кохан.
     Також абітурієнти з цікавістю переглянули відеоролики про особливості вступу, проходження практики, літню школу з геодезії та землеустрою, перспективи навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України.
     Також майбутні вступники познайомилися з відповідальними секретарями приймальної комісії Ольгою Тихенко та Наталією Бавровською, які розповіли про терміни реєстрації на ЄВІ та порядок подачі документів. Про порядок складання фахового вступного екзамену розповів представник фахової атестаційної комісії Руслан Тихенко.

     Підсумком онлайн-зустрічі стало спілкування декана змайбутніми вступниками. Продовження навчання на факультеті землевпорядкування надзвичайно зацікавило абітурієнтів. Тому лунало чимало питань про особливості вступу, на що звернути увагу при вступі до магістратури, як підготуватися до ЄВІ. І це чудово, адже студенти є дорослими людьми, як прекрасно розуміють важливість землевпорядної освіти і турбуються про своє майбутнє. Тому бажаємо їм якнайкраще здати вступні іспити та ЄВІ і будемо раді бачити їх в рідних стінах факультету землевпорядкування.


Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook