Діалог із студентами в гуртожитку № 10 – як елемент виховного процесу

29 квітня 2021 року
    У гуртожитку №10 відбулась щотижнева нарада заступника декана Економічного факультету Музиченка Андрія Олександровича з головою студентської ради, Морозом Дмитром, студентською радою та старостами блоків гуртожитку.
    Органи студентського самоврядування університету та гуртожитку сприяють вихованню духовних цінностей, громадянської свідомості та моралі у студентів, які навчаються в університеті та проживають у гуртожитку. При зустрічі обговорювались питання санітарного стану та внутрішнього розпорядку гуртожитку, дотримання усіх встановлених санітарних норм й інших рекомендацій, запроваджених на період карантину. Розглядались правила користування електроподовжувачами, адже вони стала настільки звичними в побуті, що іноді ми забуваємо, що користуватися подовжувачами потрібно вкрай обережно, щоб уникнути небезпеки ураження електричним струмом та виникнення пожежі.

   Також в наш час неможливо не підняти тему карантину та заходів дотримання санітарних норм. Одним із пріоритетних завдань деканату та адміністрації гуртожитку слідкувати за дотриманням норм карантину, а з іншого боку підтримувати максимально можливий рівень комфорту проживання. Ми повинні пам’ятати, що суворе дотримання карантинних заходів допоможе зберегти наше з вами здоров’я.

Андрій Музиченко,
заступник декана економічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook