Міжфакультетська співпраця факультетів аграрного менеджменту та факультету інформаційних технологій - запущено телеграм-бот для вступників в магістратуру

23 квітня 2021 року
онлайн, Факультет аграрного менеджменту

Нещодавно відбулась непересічна подія, що об'єднала команди факультетів аграрного менеджменту, інформаційних технологій та освітній проєкт "Агрокебети". Результатом такої співпраці стала презентація розробленого телеграм-боту для вступників до магістратури у 2021 році. 

На презентацію було запрошено Анатолія Циркуна, керівника проєкту "Агрокебети", випускника нашого університету.

Проект було представлено студентами 4 курсу ОС "Бакалавр", ОП 121 «Інженерія програмного забезпечення», група ІПЗ-17004б.
В рамках вивчення дисципліни "Групова динаміка і комунікації" (викладач: Кузьмінська Олена Геронтіївна, доцент кафедри інформаційних систем і технологій) студенти, працюючи у малих групах, моделювали роботу професійних команд з розробки програмних продуктів. Особливістю роботи було те, що проєктне завдання полягало у розробці чат-бота для полегшення супроводу абітурієнта при вступі на магістерську програму в рамках проєкту "Агрокебети". Звичайно, велике значення мало те, що у проєкта є цікавий та наповнений сайт agrokebety.com, що дозволило проектній команді правильно прописати алгоритми.

Тож хто ж взявся за такий цікавий проєкт?

      

Воловоденко Назар (Тестувальник)
Голубенко Ольга (Project manager)
Шерекіна Анастасія (Тестувальник)
Киба Валерія (Team Lead, розробник бота)

В свою чергу, до роботи долучилась Дарія Чорна, студентка факультету аграрного менеджменту, ОП "Адміністративний менеджмент", учасниця проєкту "Агрокебети". Співпрацюючи командами, факультет аграрного менеджменту та проєкт "Агрокебети" отримали розроблений чат-бот, наповнила його актуальною інформацією відповідно до Правил прийому 2021 в НУБіП України, протестила та запустила в роботу: https://t.me/AgrokebetyBot

Анатолій Циркун подякував команді-розробниці на чолі з доцентом Оленою Кузьмінською за високий рівень та якість виконаного проєкту. І завірив, що при можливості буде готовий долучатись до таких заходів, щоб інформувати компанії, що є партнерами проєкту "Агрокебети" про можливу співпрацю, високий рівень знань у сучасних студентів НУБіП України та практичне застосування розроблених проєктів.

Тож в чат-боті телеграм можна знайти:
- ключову інформацію про проект
- візитку кожного ЗВО, де проходить навчання
- відповіді на найчастіші запитання
- контакти для індивідуальної консультації
- посилання на анкету для вступу 2021
Перейти до чат-боту можна за посиланням: https://t.me/AgrokebetyBot
або
відсканувавши QR-код на картинці.


Together we create agrifuture!

Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook