Іванка Сінчук з Волині: Спеціальність "Садово-паркове господарство" обираю за покликанням душі

23 квітня 2021 року
Розкажіть щось про себе.
Я – Іванка. Мені 16. Народилась у Камінь-Каширську, у віці 1 року переїхала проживати у Шацьк – перлину Волині, що було вдалою ідеєю батьків ) Навчаюсь в 11 класі. Наразі моя мета- поступити в омріяний вуз ,здобути освіту та завести нові знайомства.
 
Чому обрали спеціальність "Садово-паркове господарство"?
Я думаю, що ландшафтний дизайн – одна з престижних, нових, цікавих, креативних, важливих і високооплачуваних спеціальностей. Вибиравши саме цю спеціальність у НУБіП, відкривається багато можливостей, які можна використати для кар'єрного росту та професіоналізму. На мою думку, щоб стати хорошим спеціалістом потрібно мати потужний багаж теоретичних та практичних знань, які можу здобути саме в цьому навчальному закладі. Це і є основа початку моєї самореалізації. Для мене цей фах – чудова нагода реалізувати свій творчий потенціал, створюючи різноманітні ідеї, проявляючи свою фантазію та креатив.

    

Що очікуєте від навчання на підготовчих курсах?
Перш за все, це підвищення рівня знань з загальноосвітніх дисциплін, отримання корисної і цікавої інформації, комунікація із викладачами, відшліфовування навичок у проходженні тестів у форматі ЗНО. Та й нові знайомства із учасниками курсів ніхто не відміняв)

Чи була цікава Вам участь в олімпіаді (1тур)?
Звичайно, так. Виникли певні труднощі у завдання, але тепер я знаю на що мені потрібно звернути більшу увагу і виправити помилки, самовдосконалитись!

Які маєте захоплення та хобі?
Я вважаю себе різносторонньою особистістю і бажаю реалізувати себе у різних сферах діяльності. Психологія людини, кулінарія, книги, мистецтво – все це манить мене своєї привабливістю і цікавістю.
Я знайшла себе у малюванні. Мені подобається, коли під час процесу залишаюсь наодинці з аркушем паперу, кісточками і яскравими акварельними фарбами. Я концентруюсь тільки на тому, що малюю і ніякі надокучливі думки мене тривожать. Це досить кропіткий і енергоємний процес, але я відчуваю спокій і розслаблення коли малюю. Живопис доставляє мені море позитивних емоцій. Я намагаюсь вкласти всю свою любов, уяву, настрій та креатив у свої роботи.
Малювання – мій маленький світ. Я вірю, що це допоможе мені досягнути поставлену мету – стати ландшафтним дизайнером.

 


Дякую, Іванко, за відверті відповіді та цікаву розмову! Щиро бажаємо Вам отримати високі результати у підсумковому оцінюванні на підготовчих курсах, успішно пройти ЗНО та стати студенткою спеціальності «Садово-паркове господарство» у НУБіП України!
 
Розмову вела доцент кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олеся Піхало
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook