Сорокіна Катерина, студентка магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» – призер II туру студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика»

23 квітня 2021 року

 

 

     У рамках Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» 22 квітня 2021 року відбулася онлайн у режимі відео-конференції підсумкова науково-практична конференція у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка для студентів, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра за галузями знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини». 

  

     Цілі цього заходу – демонстрація креативного застосування сучасних методів обробки та аналізу масових даних щодо суспільних процесів у різноманітних сферах життя від мікро- до макрорівня, а також формування нової генерації професіоналів-аналітиків і статистиків з числа молоді. Це – змагання оригінальних ідей, нестандартних рішень у традиційних і нових сферах їхньої реалізації. На Конкурс надійшло 36 студентських наукових робіт від 22 ЗВО України.

     Наш університет на цьому конкурсі представляла Сорокіна К. В., магістр спеціальності «Облік і оподаткування» з дослідженнями на тему «Аналітико-прогнозні тренди розвитку зерновиробництва в аграрному підприємстві».

 

     Підсумкова науково-практична конференція дарує кожному учасникові шанс проявити свій інтелектуальний потенціал, захистити результати власного наукового дослідження в рамках дискусії та обміну думками. За результатами обговорення галузевої комісії Сорокіна К. В. була нагороджена дипломом ׀׀׀ ступеня і відзначена грамотою щодо практичного спрямування досліджень.

 

 

Вітаємо з перемогою Катерину і її керівника, доцента кафедри статистики і економічного аналізу, Симоненко О.І. Бажаємо переможниці подальших наукових досягнень!

 

 Інна Лазаришина,
завідувачка кафедри

статистики та економічного аналізу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook